Καλά όλα όσα έγραψες φίλε μου αλλά ξεχνάς κάτι βασικό. Πόσα και πόσα ταλέντα χάνονται είτε επειδή ο χρήστης τους δεν ξέρει ή δεν συνεργάζεται ή δεν δεν δεν.
Το ιδανικό ναι θα είναι κάποιος σαν τον μάνατζερ του Πρίγκα. Στην τελική άμα προπονήσεις σωστά 1 παίκτη σου, η ομάδα σου κερδίζει πρώτα από όλους. Μπορεί να σαι χαμένος προσωρινά, αλλά στο μέλλον αν βγάλεις 2 Πρίγκας, που θα σου δώσουν πχ 15Μ, τότε αγοράζεις νέα ομάδα. Το παιχνίδι δίνει πολλές επιλογές στο τι θα κάνεις. Κάποιος θέλει νίκες τώρα, κάποιος άλλος λέει θέλω να πάω και να μείνω, και να μην γίνω ανσανσέρ.
Οι ''φάρμες'' του karjabbar έχουν λοιπόν σκοπό, κάποιος έμπειρος χρήστης να αναλάβει την εξέλιξη κάποιων ταλέντων που για τον οποιονδήποτε λόγο θα πήγαιναν χαμένα. Θυμάσαι υποθέτω τι σου απάντησα για το σούπερ ντραφτ που έχεις. Είτε τον προπονείς 1 θέση είτε τον πουλάς για να αξιοποιηθεί. Με αυτή την λογική λοιπόν θεωρώ πολύ θεμιτό την ανάπτυξη αυτών των ομάδων. Όταν αυτοί οι παίκτες φτάσουν σε μια ηλικία 21 πχ ή 22, που μπορούν να σταθούν σε ψηλό επίπεδο τότε πουλιούνται και συνεχίζει την εξέλιξη τους μια ομάδα που θα μπορεί να αντέξει τον μισθό τους. Προσωπικά εγώ είμαι κοντά στην αγορά ανάλογου παίκτη, (όχι Έλληνα).
Τώρα το αν θα ξενερώσει κάποιος ή όχι είπαμε είναι θέμα επιλογών. Το να βγάλει μια ομάδα όμως ένα παικταρά ποιο πολύ κερδίζει η ίδια όπως είπαμε και πιο πάνω. Απλά κάθε επιλογή έχει το κόστος της.