Hja, sej ne vem kaj da rečem. Izgubim s polno postavo proti "odpisanim" Dream Catchersom, ki so v tej sezoni premagali 2x Tivoli ki je bot, Sunse ki so igrali z menjavami zaradi pokala in seveda.. mene, ki sem igral s polno postavo.Ti si jih razbiu za 40 točk. Prodam glevnega centra, poškoduje se mi nosilec igre in odigram tekmo s 6 igralci in.. premagam tebe seveda.
Par zadev sicer: Princeton (ne vem slovenskega prevoda) taktika me je presenetila - ne razumem čisto zakaj si jo igral, ker z njo neke resne tekme še nisi zmagal. V tej taktiki rabiš visoko razdaljo meta/met iz skoka IN met pod košem, saj je to kombinacija obeh. Ti pa, kolikor mi je znano, imaš po večini vsega nekaj na pol, niti en igralec pa zares ne ustreza tej taktiki (to vem, ker sem jo pred leti uporabljal kot mojo primarno taktiko, takrat sem z njo tudi osvojil pokal).
Igranje z levo roko mi je seveda razumljivo, tudi jaz bi to naredi na tvojem mestu - ampak vsekakor nebi delal nekih experimentov (oziroma verjetno bi.. glede na to koliko takšnih tekem sem že zgubu v zadnih sezonah, ko bi jih mogu dobit.. recimo Dream Catchersi, kjer sm igrou osnovni napad ker pač "mamo to, treba mal rotirat taktiko da zavedem nasprotnike" in sm na koncu zgubu za 14 točk in takšnih tekem sm imel v zadnih sezonah že nešteto).
Me je pa predvsem šokiral skok?!?! kako sm ga dubu 13 ob igranju 3-2 cone ki ZMANJŠA skok in ob dejstvu da ima praktično nimam niti enega resnega skakalca v ekipi.. hja, ne razumem res.
Anyway, ko sm vidu da igraš princeton in z levo roko, ter da obenem jst igram 3-2 cono, sm dejansko že na začetku vedu da zna tekma biti zelo napeta - zmage še vedno nisem pričakoval, vedu pa sm da ni nemogoča.. Pa naj te ne zavedejo plače mojih igralcev, ki res res ne prikazujejo njihovih sposobnosti. Za idejo: razen enega igralca prve prostave danes, imajo vsi 110 TSP+.
Sm pa dejansko celo upal na tvojo zmago, ker nekih tekmovalnih ciljev jst osebno nimam več v tej sezoni in tale poraz bi tudi dokončno zaključil to zgodbo, tko me pa spet "srbi" da bi mogoče vseeno investiral in morda obstanemo. Kaj pa vem..
Last edited by Mod-Rn5ho [SLO U-21] at 4/28/2020 1:37:14 PM