Daca tot se scrie in acest thread, profit si eu de ocazie pentru a scoate in evitenta pentru a nu stiu cate-a oara un lucru care mi se pare mai mult decat o greaseala gramaticala. Poate de data asta o sa se rezolve ceva.(73806.69)
Tin sa mentionez ca nu am mare problema cu lipsa diactiticelor, dar atunci cand in acelasi cuvant pentru unele litere sunt folosite diacriticele iar pentru altele nu, mi se pare ca e o mica problema. Cel putin ...estetica, mai ales cand sunt la descrierea jucatorilor. De lucrurile astea se "loveste" fiecare dintre voi si raman neschimbate. Inainte sa se simta cineva ofensat, as vrea sa se verifice daca am sau nu dreptate.
P.S. : Observ ca au aparut foarte multe mesaje sterse. Oare chiar asa "obraznici" am fost?
Am introdus fraza preferata de tine,
(73806.69), sper ca e ok acum. In ce priveste exemplul dat de tine nu spun ca nu ai dreptate, dar sunt atat de multe de genul asta. Faptul ca le punctati eu le consider ajutor si nu ofensa, totul depinde de abordarea care o da-ti. Daca ceva punctat nu este rezolvat in timp scurt, nu este pt. ca exista rea+vointa, ci pt. ca apar alte lucruri noi de tradus destul de des.