Ја поред Србије навијам за Македонију и Финску, а такође сам један од оних који се надају да ће Србија подерати Турску. Надам се да ћемо им вратити за све оно што су она три слијепца свирала против Србије у полуфиналу СП-а.
Стварно је јадно што сте сви ударили по модераторима који "не обављају" посао, а ви сте ти који насједају на "провокације" што само говори о вама као особама.
А сад уд'рите и по мени.
Pravo da ti kazem ja sam navijao da Turci ispadnu u prvom krugu, ali oni kreteni od Spanaca i jos veci kreteni od Poljaka ucinise sto ucinise. Nema mi mrze ekipe od Turske jos od onog prvenstva kada su nas udarali i kada nam je onaj Mirsad Turcan (***** mu onu sestru njegovu pevaljku) psovao muslimansku majku. Zao mi sto ga nije Neno Markovic stosir'o da obrise parket s njim tada.
Ove sezone su nam ukrali Preldzica s kojim smo mogli napraviti puno bolji rezultat i volio sam da Turska ispadne, a mi prodjemo pa da Preldzic nastavi iz Zepca gledati EP. Nazalost, nije se desilo, ali se nadam da cete nas osvetiti.
Edited by metuzalem...
Kenane... pripazi ubuduće na vulgarne izraze!!! Sljedeći put ćeš odmoriti od foruma na 7 dana ako se ponovi
Last edited by metuzalem at 9/8/2011 1:41:07 PM