BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'69

U21 CT'69

Set priority
Show messages by
From: Nemos

This Post:
11
328103.101 in reply to 328103.99
Date: 10/4/2025 7:17:22 AM
Piramida
II.3
Overall Posts Rated:
17471747
про дистанційне керування командою (не заходячи в гру) не чув?))

From: Tiger
This Post:
22
328103.102 in reply to 328103.1
Date: 10/6/2025 9:59:31 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
19081908
Second Team:
Utopia Tigers
русня... на протязі сезону грали лише рнг, раннє та карусель. не те щоб в них не було великих гарних. є. за зарплатнею вони рівня діденко-кушніра-лобановського. за дмі... в кушніра 1.3ляма. в карабкіна при формі 9 було 1.7, якщо мені пам'ять не зраджує. в них від 1 до 1.7. +бєлоглазов з 2,7 ляма... доречі, з 7 великих в складі, 4 є 20річними... вони всі мають блок. у перерахунку на 48 хвилин, найгірший показник блоку в мажари - 3,87. найкращий в бєлоглазова - 5,78. в них 11,9 блока за гру, що більше ніж в нас. для порівняння в лобановскього 2,5, вкушніра 3,35, в карабкіна 5,68... вони не дуже активні в атаці, 4-6 кидків за гру, з відсотком 34-42%, в белоглазова 52%. но не дарма вони грають зовнішні тактики: відсоток триочкових 43%. в нас такого ніколи на було, найкращий сезон був 40,7% за сезон. це також вище ніж в поляків було. в середньому кожен 3й кидок з-за дуги. а в деяких малих і кожен 2й. в захисті вони грали 3-2 чи зовнішню 4+1. думаю, проти нас буде 3-2
насправді, ключове питання - в угадайках. нам необхідно вгадувати. вертол це розуміє. чи буде він ховатись від неї? не думаю, що він зіграє ізо. все ж таки, це не та тактика, яку граєшь без тестів у півфіналі, навіть маючі двократну перевагу в ентузіазмі, а вони її навіть у товарках не грали. тому єдиний варіант сховатись від вгадайки - це зіграти щит/лоу пост. ще раз, я думаю, вони можуть зіграти внутрішній акцент. малі в них не топові під внутрішній акцент, але сезон тренування 1-на-1 форварди багато хто отримав. але проти нас, хто може виставити целий склад блокерів? вважаю, що якщо вони зіграють внутрішній акцент, то це буде на нашу користь, навіть якщо це буде повна невгадайка. що вгадувати з трійки рнг/карусель/раннє? проти всіх більш-меньш сурйозних суперників вони грали акцентовану тактику. і це логічно. раннє... як на мене може бути, щоб піти від вгадайки і вони вважають, що зможуть виграти ентузіазмом. у виборі між рнг та каруселью, я би обрав рнг. щось мені здається, що вони воліють до швидкого темпу
чи будуть вони вгадувати нас? з одного боку 3 поспіль гри лоу пост і те що нам ніким грати зовнішній акцент. це помітно зі складу, з ігор, з того, що я писав (а вертол точно читав). з іншого боку - а навіщо їм вгадувати? вони грають вдома, двократна перевага в ентузіазмі. навіщо ризикувати ставити вгадайку. тим більше вертол знає що я не люблю грати одне й те саме декілько ігор поспіль. і внутрішній акцент можна зіграти щит/лоу пост/внутрішня ізо, і їх неможливо перекрити всі 3. щоправда, я писав, що щит не сподобався, а єдину гру з ізо ми програли. тому вгадайка на акцент виглядає безпечною... в нас є інша проблема - імхо, зіграти лоу пост проти вгадайки скоріше за все краще, ніж щось зовнішнє проти 3-2 і невгадайки...
в них краще форма. в нас 9 лише у кушніра, пушкашу, лужного та хіхловського. це 20річний малий. викликав його, бо навіть у формі 8 було лише 5 малих. але він все рівно лише в запас. в них 12 гравців у формі 9 і лише 1 у формі 7

From: AlexUnder

This Post:
33
328103.103 in reply to 328103.102
Date: 10/6/2025 11:44:45 AM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13801380
Гідний виступ на турнірі. Тактично все чітко, трохи не вистачило ентузіазму і форми, 3/4 було дуже непогано.

This Post:
33
328103.104 in reply to 328103.102
Date: 10/6/2025 11:55:01 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
19081908
Second Team:
Utopia Tigers
(81438)

нажаль, все ж таки була карусель. першу половину гри захист переважав і ми навіть на щось розраховували. а у другій атака почала переважати. і якщо в 3й чверті ми якось змогли повернутись у гру, то в 4й, нажаль, ні. в них знайшовся гравець, якого ми стримати не зуміли - стартовий ЛФ. а також малий запасу один. в цілому захищались гарно, але бєров і трохи забагато триочкових в останній чверті... в нас галун з кушніром намагались щось зробити, але їх не вистачило. дуже пасивний був карабкін. пушкашу так і не зміг забити з гри, 0/7. в альтмана також лише 1/7, що прикро, він міг би і більше забити. багато спроб в онопко та грєбєножка. нахапали багато блоків, але це було вочевідь і все ж таки вважаю, що краще ніж зіграти будь що інше
чи допомогла б вгадайка лише акценту? прийнято рахувати що це десь 5 очок, тобто замало. повна вгадайка могла б перевести гру у клатч. але нажаль

This Post:
44
328103.106 in reply to 328103.104
Date: 10/6/2025 1:42:06 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
19081908
Second Team:
Utopia Tigers
стосовно усього сезону
* нестача дальньої атаки. окрім відсутності варіативності, це також не дало нам мати пристойної різниці в регулярці, так що ми ніяк не могли боротись за топ-4
* гравці з потом 10 тренуємі в націоналку. так склалось, що в цьому поколінні дуже багато гравців з потом 10. драфт бувв слабкий. в базі наразі 26 гравців з них 15 з потом 10+. малих це стосується меньше, бо вони все рівно тренують профільні навички, але також стосується. пушкашу тренували весь цей сезон захист. він тепер 20, що можливо допомогло нам видати такий захист проти триочкових сьогодні та проти польщі, але кидки в нього такі, що він не дуже пробиває захисти 15-17, які в інших. імхо, зупинитись на 16 і далі підняти діапазон чи коча б кус було б краще. а 21річні великі майже з початку сезону тренували не профільні навички взагалі
* карабкін. за навичками - найкращий великий коли-небудь гравший у нас. та й за сумою навичок він, на дану хвилину, лише 3 апи програє рекорду кондакова. він має ті самі 18-18 в ближньому кидку-ближньому захисті. майже з початку сезона. але він не награв на свої навички. чи то проблема карабкіна (що конкретно цей гравець відіграв гірше своїх навичок), чи то команда не підходе йому, чи то розподіл навичок
* грузія. я все ще не розумію тієї гри. чи то мотс так вплинув на їх захист? чи то внутрішня ізо так погана для цього складу? у товарці нібито було непогано. не вистачило пасу? ця гра дуже сильно вплинула на мене, я перестав вірити у цей склад. з-за цього був нормал проти тайваню, навіть з урахуванням що вони тілько но мотсили. направді, це можливо і допомогло. зіграй ми пік, може серби й не пікували (я з їхним тренером спілкувався після гри - він був впевнений що ми нормалили). але це призвело до того, що проти польщі я не бачив перемоги нормалом і потім не вистачило енту на сьогодні
чи було б щось інакше якби ми перемогли грузію? у першому раунді ПО була б колумбія. я її оцінював не дуже сильно, в них сильні великі, можливо також був би нормал з ними, але думаю пройшли би. потім була б відмотсивша мексіка, повернули б собі ент. і потім була б сербія. але навряд чи вже пік від неї. не знаю, ризикнув би я нормал і вгадайку на темп, чи був би мотс... так що особливої різниці не було б. хіба що польща пройшла б хорватію а русню

наступного сезону склад буде кращий. так, не буде гравця рівня карабкіна, але великі є, малі більш різноманітні і не слабкіші

This Post:
00
328103.108 in reply to 328103.107
Date: 10/6/2025 4:34:03 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
19081908
Second Team:
Utopia Tigers
німці розібрали фінів +15 з мусорним часом з позиційною атакою та рівним настроєм. тобто з великим запасом

From: TaSh

This Post:
22
328103.109 in reply to 328103.106
Date: 10/7/2025 2:24:07 AM
DniPro Team Divers
II.2
Overall Posts Rated:
33
Не стежив за цим сезоном, та і форум не багато читав, але вважаю вихід до пів фіналу гарним результатом! Так тримати тренер!