Ολοι έχουμε πλέον συμπεράνει ποιος είναι ο καλύτερος για προπονητής της εθνικής...
Ολοι μαθαίνουμε κάτι καινούργιο κάθε μέρα...
Εγώ αν βάλει θα αλλάξω την ψήφο μου και θα τον ψηφίσω...
Από εκεί και πέρα...
Εγώ πρωτος λέω εδώ μέσα ότι το ΒΒ είναι παιχνίδι και πρέπει να το βλέπουμε χαλαρά... Από εκεί άλλωστε ξεκίνησε και το όλο θέμα με συγκεκριμένο χρήστη και τη διαφορά νοοτροπίας ως προς το παιχνίδι.
Ζητώ και πάλι συγνώμη που παραφέρθηκα χθες
Ζητώ και από μεριάς μου να αποφορτίσουμε το κλίμα στο παιχνίδι
Ζητώ να μη συνεχισθεί η αναφορά στο όνομά μου, στον προσωπικό μου χρόνο και στις γνώσεις μου σχετικά με το παιχνίδι
Ευχαριστώ τους φίλους παίχτες για τα τόσα πολλά μηνύματα που αλλάξαμε
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σχετικά με την εθνική
Ευχαριστώ τον Καβάλα και τον Τυφώνα για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέτουν για την εθνική μέχρι τώρα και για τα ατσάλινα νεύρα τους...
Ζητώ να συνεχισθεί το νήμα μόνο σχετικά με τις εκλογές της εθνικής! Η εθνική δεν προκειται να παραπέσει. Θα γνωρίσει τη βοήθεια από αυτούς που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και την κριτική από αυτούς που ξέρουν τα πάντα για το παιχνίδι
Ο επόμενος προπονητής να οπλισθεί με δύναμη, κουράγιο, θάρρος, μυοχαλαρωτικά και να ξέρει ότι προσωπικά από εμένα, θα έχει την γνώμη μου μόνο πριν από το παιχνίδι και ποτέ κατόπιν εορτής.
Καλή συνέχεια σε όλους
Υ.Γ. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και το τι χρόνο διαθέτει στο παιχνίδι και πως, δεν ενδιαφέρει κανέναν! Είμαστε μία Ι.Ρ. Οποιος θέλει να ασχοληθεί με την εθνική ασχολείται επίσημα ως προπονητής... Οποιος είναι δυσαρεστημένος ψηφίζει αντίστοιχα τη δυσαρέσκεια του (έχει προβλεφθει από το παιχνίδι στη δημοτικότητα του προπονητή)... Τόσο απλά...
Εγώ συνεχίζω να ασχολούμαι με τα "μπανεράκια" μου και με την "ομαδούλα" μου στο "παιχνιδάκι"... ;-)