Aaaaaa ti stvarno ne znas sta pricas!!!
Kazes da su promjene sadasnje uvedene 25.07,Zasto moji igraci tada nisu gubili po 27 i 33 lopte intelektualac u jednoj utakmici??,a sad sam za dvije utakmice imao 65 izgubljenih?
Ja vrlo dobro znam šta pričam... Drugo pitanje je da li ti to razumiješ...
To pitaj svoje igrače... i pogledaj njihove skilove u handlingu/drivingu/passingu... a ne moraš meni vjerovati kad su promjene nastupile... jednostavno pročitaj vijesti/news s vremena na vrijeme...
Vise ptice na grani znaju jel da je ova kosarka indeticna onoj u stvarnosti? Pa kralju de mi reci onda kako to da svaki tim moze igrat covjek pa da pobjedi,kao sto si rekao i sam to je najbolja formacija ?Jel se ti slazes da samo jednu formaciju treba stalno igrat ? Sto su onda ostale zone 2-3,3-2,1-3-1 jeli za ukras?
Nije niko rekao da je identična... nego da žele se bazira na NBA vrijednostima... od pravila, pa do statistike, itd...
Ja nisam rekao da svaki tim koji igra čovjeka u odbrani pobijedi, niti je to tačno... to si ti rekao...
De mi objasni kad si tako pametan kako je MR.NElsa izgubio od duplo slabije ekipe,oboje su igrali normal,isti entuzijam,Mr.Nelsa pogodio 100 % formaciju?Evo da je izgubio dva razlike vec 16 lol.....Hoces li mi i ti rec da je MR.Nelsa izgubio zato sto je protivnik igrao obrambenu formaciju covjek? (to znamo da je sad najjaca formacija,lol)
Ovi pojedinci sto igraju covjeka i potpuno fule formaciju dobiju sa dobrom kos razlikom,tako se i ja sjecam da sam izgubio, koliko ja znam obrambena formacija COVJEK ne ODGOVARA NAPADACKOJ formaciji pod kos ili se varam lol??Znam sta ces odgovorit na ovo pitanje ali hajde !!!Reces "da ,odgovara 50 %"
Prvo... Mr.Nelsa nije izgubio od DUPLO slabije ekipe...
A izgubio je jer su mu vanjski igrači previše podbacili u napadu... imali su katastrofalan šut... sa pozicija pleja i beka su šutali 6/26... a odbranom 2-3 je previše oslabio svoju vanjsku odbranu odakle mu je protivnik zabio 28 koševa...
A ti si izgubio zato što si potcijenio protivnika...
I zato što ti je vanjska linija (plejevi i bekovi) KATASTROFALNO odigrala u napadu, 5/22... I zato što su PRESLABI za odbranu protiv odličnih plejeva i bekova Garavaca (Bacević i Čerkez su odlični igrači) koji su i pored tvoje 1-3-1 zabili 83 poena (od 99)!!!!!!!... i uz sve to si igrao laganicu u gostima... Podcijenio si čovjeka koji je i protiv punoglavaca izgubio tek poslije 2 produžetka...
Care ja ne kontam da li ja tebi trebam skicirat ili sta vec?Ko te pita o prosjeku izgubljenih lopti ja sam jasno rekao BROJ LOPTI IZGUBLJENIH NA JEDNOJ UTAKMICI !!!! Jeli tebi realno da ekipa izgubi od ekipe iz cetvrte lige 27 lopte a likovi imaju najvecu 6000 platu?
Ako ne možeš skontati šta sam htio da prikažem sa onim prosjekom to nije do mene... ja sam uporedio prosjek izgubljenih lopti ovdje i u NBA statistici, i skoro je isti... i tome su težili ovi koji su kreirali igru...
A rekord u NBA u izgubljenim loptama na utakmici je čini mi se 43... tako da i BROJ IZGUBLJENIH LOPTI NA JEDNOJ UTAKMICI može biti puno veći od prosjeka...
A to što si ti izgubio toliko lopti do sada je do tvojih igrača...
DE MI ODGOVORI NA OVA PITANJA PROFESORE,PA DA TE JA PONOVO POKLOPIM!!!A MOZE KO GOD HOCE DA ODGOVORI OViM PITANJIMA BAS ME ZANIMAJU ODGOVORI, ALI KAD IZMISLJALI DOBRO IH IZMISLITE !!!! lol
Niti sam profesor, niti si me poklopio... Niti si to u stanju...
A to što ti ne možeš prihvatiti nešto što ti ne odgovara u ovoj igri, to je tvoj problem...
Nisu mi dzabe stavili da sam treci u svjetu a muljitu drugog zato nas postedi tvojih filozofija kralju:)To mozes pricat trecoligasima i onim iz cetvrte !!!
pozz kolega:)
Ti bi volio da si treći u SVIJETU...
Žao mi je, ali nisi... Treći si u BiH po rejtingu...
Ja ću prestat filozofirat kad ti prestaneš kukati i plakati ko malo dijete zbog poraza...