BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Set priority
Show messages by
This Post:
11
328179.100 in reply to 328179.98
Date: 9/20/2025 3:22:07 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
3737
Aj da ne prodje kolo bez icega , mada su rezultati uglavnom ocekivani...
Da ne bi racunali sta sve moze da se promeni na tabeli , evo analize :D

Plava konferencija :

Prva tri mesta su zapecacena , tu nece biti pomeranja. Imamo promenu na 4 mestu !
Strpce je izgubio kod kuce i sad je 5. Pisao sam vec da ima i bolju kos razliku i laksi
raspored. Od Ala je izgubio ali ima i utakmicu protiv Durlanca u sledecem kolu.
Sa druge strane Crnokosa gostuje kod Red Zmaja i onda docekuje Hofmanskog ,
jako teske utakmice , prva pogotovo. Moze da se desi da se Strpce vrati na 4 mesto...
Imamo i neke promene koje se ticu playouta ! Dosla su neka pojacanja i odma je dosla i
pobeda u gostima za Ale ! Gandza ima samo 5 igraca , kontam da ce Ale do 6 mesta na tabeli.
Durlanci su sada 8 a s obzirom da ima losiju kos razliku plus i pobedu manje od Gandze mislim
da ce oni tesko da izbegnu ispadanje iz lige...

Crvena konferencija :

Sveti Vid prvi...

Mamlazi imaju gostovanje Svetom Vidu i kod kuce protiv Ramsa koji je prodao dva igraca.
Ako racunamo utakmicu sa Ramsom kao zicer , Mamlazi su verovatno 2 na kraju...
Mogu da budu treci jedino ako izgube od Svetog Vida a Besni Cvetici dobiju obe utakmice do kraja...

Besni Cvetici gostuju Zenici kojoj je to utakmica "biti ili ne biti" za plejof pa onda idu u goste Giantsima.
Lako mogu da budu dva poraza ali mogu i dve pobede , ko ce ga znati. Ako pobedi obe , ima sanse da
bude drugi. Ako pobedi jednu treci je. Ako izgubi obe , zavisi od Zenice i mene. Ako bude izjednacen u
pobedama sa Zenicom , treci je zbog kos razlike. Ako bude izjednacen u pobedama sa mnom moze da bude
3 ili 4 ( samo 10 poena je razlika u kos razlici ). E sad , ako nekim cudom sva trojica budemo imali po 14 pobeda
sta se tu desava ? Jel se i tu gleda kos razlika ? Ako da , tu je onda ista prica i Zenica verovatno 5 zbog kos
razlike...

Zenica ima jasan zadatak , dobiti Cvetice u sledecm kolu kod kuce. Mitrovica je zicer u poslednjem kolu.
Dakle , ako dobije obe ima sanse da bude 4. Zbog kos razlike mislim da nema sanse da bude treci...

Za kraj - ja ! Kontam da ja vise zavisim od drugih nego od sebe sada. Rams cu verovatno pobediti jer je
prodao dva igraca i igram kod kuce. A onda mi sledi Sveti Vid , isto kod kuce ali to ce biti pretesko pobediti.
Tako da zavisim od Zenice i Cvetica. Ako Zenica izgubi od Cvetica , ja sam 4. Ako Zenica pobedi Cvetice , ja mogu
u plejof jedino ako pobedim Sveti Vid u poslednjem kolu. Moja pobeda i Cvetici pobede Giantse - ja sam 4. Moja
pobeda i Cvetici izgube od Giantsa , imamo trougao gde sam ja zbog kos razlike ili 3 ili 4 a Zenica 5...

Eto to je neka matematika. Ako sam negde nesto zajebo , ispravite me :D

Last edited by GrObArBrAtE at 9/20/2025 5:49:10 PM

This Post:
00
328179.101 in reply to 328179.100
Date: 9/21/2025 5:47:55 AM
Морам да питам, пошто нисам сигуран, ако испаднем директно из лиге да ли следеће седмице тј за 8 дана не би требало да дајем паре за плате?

This Post:
11
328179.102 in reply to 328179.100
Date: 9/21/2025 5:48:24 AM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
3232
Па то је то мање више. Ја сам вероватно први у регуларном делу али по именима далеко од најбоље екипе. Не верујем ни да могу да добијем Мамлазе и типујем на финале Змајеви-Мамлази.
Суштина је у следећем - евентуално ако изгубим обе утакмице до краја изгубићу прво место и онда због разлике у квалитету немам шансе против Змајева у финалу (пошто мислим да Змајеви добијају Сташине Бебе у полуфиналу). Моја једина шанса за титулом је да добијем обе утакмице до краја и освојим прво место, а да се током ове недеље појачам довољно да могу да се носим са Змајевима, али сумњам да ћу то да урадим јер не волим да купујем сад кад је најскупље.
Наравно врло лако могу да испаднем у полуфиналу од Мамлаза јер су боља екипа и тешко ће ме спасти домаћи терен.
Супер сезона где смо се сви помало распричали и уживели у игру, свакако зачињено сјајним анализама Гробар Брата. За мене тактички добро одиграна и финансијски успешна, али и уз доста среће где су ми велики ривали често играли са повређеним играчима у директним дуелима..

This Post:
00
328179.103 in reply to 328179.101
Date: 9/21/2025 7:25:18 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
3737
Mislim da da , ja sam prvo shvatio da cak i igrac ako se povredi pa ne odigra ni minut tokom
nedelje , ne dajes mu platu , ali to nije istina...nazalost :) A kad tim nema takmicarku utakmicu
cele nedelje , mislim da ne dajes plate...

@Sveti Vid

Nisam siguran da sam te razumeo , kako gubis prvo mesto ako izgubis obe do kraja ? Imas
4 pobede vise. A za plejof , bice post gde analiziram timove i sanse u plejofu cim vidim ko je
sve u top 8 , da i to ispratimo kako valja...Ti i Bebe ste favoriti zbog prvog mesta ali da , Red
Zmaja i Mamlazi imaju bas brutalne petorke...

Ja cu moju sezonu da ocenim na kraju mada je vec sve jasno...:D

This Post:
00
328179.104 in reply to 328179.103
Date: 9/21/2025 8:36:32 AM
KK Sveti Vid
II.2
Overall Posts Rated:
3232
Па ако изгубим обе до краја имаћу гору кош-разлику од Сташиних беба па би он био први

This Post:
00
328179.105 in reply to 328179.104
Date: 9/21/2025 9:29:28 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
3737
To racunas ako budete u finalu ko ima prednost domaceg terena ?
Nema sta , domaci teren je ogroman boost , ja to nisam ni kapirao
do ove sezone...

This Post:
00
328179.106 in reply to 328179.104
Date: 9/21/2025 10:52:48 AM
Stasine bebe
II.2
Overall Posts Rated:
7171
Ovaj tvoj scenario je najrealniji. U tekmi sa ekipom od 800 K, domaćinstvo ne znači ništa