BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

[NT] Dużyna Narodowa - sezon 33

Set priority
Show messages by
Message deleted
From: Huanito

This Post:
55
275224.101 in reply to 275224.100
Date: 2/20/2016 1:09:05 PM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
sam pracuję na inżynierskim stanowisku w wielkiej ogólnoświatowej korporacji, mam znajomych najróżniejszych, o bardzo zróżnicowanym statucie społecznym, wykształceniu od podstawówki po dr uczelni technicznej, od pracownika fizycznego pracującego za 1400zł do bardzo wysoko postawionych na kierowniczych stanowiskach...i nie wywyższam się tak jak ty nawet przy tych z najgorszą pracą i najgorszym wykształceniem...każdemu życie się różnie układa i nie każdy ma warunki na to by być na topie, ale każdego trzeba umieć za coś doceniać...szczególnie jak jest dobrym i uczciwym człowiekiem i wykonuje to co robi dobrze/z zaangażowaniem...każdy jest potrzebny i trzeba go doceniać za to co robi, a nie gnoić czy poniżać.

jestem ciekawy kim ty jesteś, że sobie tak dodajesz i masz innych za głupków...ale kim byś nie był to nie uprawnia cię do tego żeby tak się zachowywać i oceniać z góry...po prostu to jest burackie i słabe i tyle w temacie. ja nie muszę na każdym kroku podkreślać swojej inteligencji, sukcesów, wykształcenia itd. (choć uważam, że mam czym), bo mnie to nie łechce jak ktoś się opływa w zachwytach na mój temat...mi wystarczy, że ja wiem na co mnie stać, moi najbliżsi i współpracownicy oraz to, że doceniają mnie za to jakim jestem człowiekiem i co robię.

zaraz pewnie mnie najedziesz, że oceniam cię o pewne zachowania, a sam się wychwalam i kozaczę robiąc z siebie nie wiadomo kogo...nic z tych rzeczy, nie o przechwałki tutaj chodzi. chciałem ci tylko uświadomić, że nie tylko ty jesteś "taki do przodu" jak ci się wydaje i to, że wykształcenie, inteligencja, czy jakiś tam sukces życiowy nie uprawnia nikogo do traktowania innych z góry, jak debili...zapewne masz jakieś tam poczucie własnej wartości i atutów, ale po ch się z tym tutaj w taki nachalny sposób obnosisz...powiedzmy, że wierzę ci - tak jesteś inteligentny, umiesz się elegancko wysłowić, wyciągać logiczne wnioski itd...ale czy nie możesz tego przekazywać w trochę inny sposób? produktywny i elegancki, a nie buracki i "niski"? mógłbyś uchodzić za inteligentnego, rzeczowego i kreatywnego człowieka, który zna się na rzeczy, a przez swoje zachowanie i podejście wychodzisz na zadufanego w sobie, egocentrycznego i przemądrzałego buca, który bardziej odpycha od siebie niż zjednuje przychylność i sympatię...też święty nie jestem, ale ja się przynajmniej sam z siebie nie narzucam na każdym kroku pozując na eksperta we wszystkim.

From: alicja
This Post:
33
275224.102 in reply to 275224.101
Date: 2/20/2016 3:07:06 PM
Overall Posts Rated:
635635
For everybody.
Takie coś do tych co tak ładnie piszą , proponuję by najpierw przeczytali co do siebie tam przesyłają bo tak ładnie to robią ale chyba się gubią w sensie tego sensu i zaczynają być bez sensu ;-)

Message deleted
From: toshii

This Post:
11
275224.105 in reply to 275224.102
Date: 2/21/2016 5:08:08 AM
LZS Niemyslowice
IV.8
Overall Posts Rated:
11161116
For everybody.
Takie coś do tych co tak ładnie piszą , proponuję by najpierw przeczytali co do siebie tam przesyłają bo tak ładnie to robią ale chyba się gubią w sensie tego sensu i zaczynają być bez sensu ;-)

Nie mow, ze mialas cierpliwosc to wszystko czytac ? :)

From: alicja

This Post:
00
275224.106 in reply to 275224.105
Date: 2/21/2016 8:13:02 AM
Overall Posts Rated:
635635
Czytałam wszytko , fajnie chłopaki piszą :P
Taka mała uszczypliwość w stronę Koźlika :
Karol ty naprawdę odwracasz kota ogonem :P i czytaj dokładnie co inni piszą gdyż w postach zadajesz pytania , a później masz pretensje kiedy ktoś na nie odpowiada . Tak to można odczytać

No i Karolu nie pisz do mnie referatów w sprawie mojej uszczypliwości gdyż lubię was wszystkich ;)

From: BigZ
This Post:
00
275224.108 in reply to 275224.107
Date: 2/21/2016 8:59:48 AM
STS BOBRY KĘTRZYN
IV.24
Overall Posts Rated:
6464
Wisław Wąsiak (38173752) Point Guard;Wiek: 19
Wzrost: 6'7" / 201 cm
Potencjał: MVP ; warto licytować ? Ma szansę na NT ? Trening jaki by otrzymał w tym sezonie to OD // PS // DV . Trener poziom 6.

From: Tom.

This Post:
77
275224.109 in reply to 275224.101
Date: 2/22/2016 9:27:03 AM
Overall Posts Rated:
9696
Huanito, czy ty się słuchasz co piszesz??? jeśli chodzi o przechwałki to bijesz na łeb!!! Jak ty się wychwalasz kim ty nie jesteś w życiu hahaha!!!! jeśli naprawdę masz trochę pokory w sobie to przestań pisać, a najlepiej zakończ tą grę bo straszny buntownik jesteś!!! Chyba ty nie masz żadnych przyjaciół, a pisanie że takowych masz to chyba jakaś ściema??? Tak jesteś zajęty w życiu prywatnym, a takie długie posty potrafi napisać hahaha. Zostaw kozlika w spokoju i nie pień się tak bo się we własnej ślinie utopisz inżynierku hahaha. Gdybyś już się spienił po tym poście, to pamiętaj o melisie.