Ti meni govoriš da provociram i ne pišem samo o tenisu?
Ja i pišem samo o Đokoviću čak sam citirao i neke članke sa nekih portala, a ti dozvoljavaš da ljudi blate i psuju po ovom forumu, pišu gluposti ko je koliko kome dao loptica itd...NAravno da na neke od njih moram odgovoriti, jer sam izazvan. Što niko se nije od nas nekulturnih javio i provocirao na forumu Davis Kup, zato što me baš briga, briga me i za ostale forume jer me neinteresuju, pa se i ne javljam... Mislio sam ovo da napravim kao forum poštovalaca Đokovića, ali pojedinci su od početka opstruisali, pljuvali (ničim izazvani), pričali gluposti koje nisu vezane za temu. A ti si im dozvolio i sad bi mene da kažnjavaš?
Nemoj biti sujetan nego ako misliš da mene treba kazniti onda me kazni , jer imaš pravo, ali onda po tom kriterijumu njih bar još 10 treba da izbaciš! Ja sam samo čestitao Đokoviću,trebali su uslijediti postovi o karijeri, zaradi, njegovim pobjedama prošlim i budućim, ali onda je krenula lavina postova uvredljivih.
Samo mi navedi jedan primjer iz ovog foruma da sam nekoga uvrijedio ili izazvao na uvredu? SAMO JEDAN, pa me kažnjavaj koliko hoćeš...
A Cvijanu moram odgovoriti pošto vidim da dozvoljavaš da konstantno vrijeđa!
Cvijane ako sam ja pas, a šta reći za tvoje ime... Najviše je rasprostranjeno po ergelama i izgleda da ti ga nisu slučajno dali!
Last edited by Partibrejkers at 7/16/2011 7:39:40 AM