رضا و امین به نظرم دارین زیادی به میثاق گیر میدین
اینطوری از بحث اصلی خارج شدین
الان که آریا هم به بحث وارد شده به فال نیک میگیریم که شاید نتیجه ی خوبی به دست بیاد
:در مورد بابک
عذرخواهیش محترم ولی سراسر کنایه بود
دیدیم که میثاق هم یه نمونه عذرخواهی مثل اون آورد و چقدر بد بود!
شاید بهتر باشه آدم عذرخواهی نکنه ولی اشتباهشو قبول کنه
در مورد آریا:
آریا جان پست هات تو اون لحظات رو هیچکس فراموش نکرده، بارها گفتی ناراحتین برین تبلیغ میکنیم عضو جدید میاریم. این یعنی آتیش بیار معرکه شدن- حداقل از نظر من
بعد از نامه ی من هم توهین آمیز گفتی مجهول الحال که خب طبق معمول ندیده گرفتم. کلا الحان تو و پوریا رو در تمام مدت حضورم در فروم ندیده گرفتم چون واقعا صرف ارتباطی که تو فروم برقرار بود برام با ارزشه و مابقی بی اهمیت
فقط به بابک گفتم این واژه که آریا به کار برد آیا به نظرت توهین نیست؟
بابک گفت: با تو نبوده که با سهند بوده!!!!
حالا با هرکی بوده توهین بوده یا نه!
(یکی از دلایلم برای بی عدالتی و سوگیری بابک همینه)
اما مجموعا آریا تو پست آخرت صراحتا گفتی من اگه جای پوریا بودم بدترشم میگفتم و فلان و بهمان... آخرشم گفتی تبلیغات میکنیم و غیره
این چیزها ناراحت کننده هستن و ازش تعبیر خوبی ندارم
در مورد خودم:
من چندتا پست دادم و از بچه ها خواستم بی خیال قضیه بشن و حتی گفتم لطفا کسی خطاب به من چیزی ننویسه چون نمیخوام حرفی بزنم بعدا نگین به حرفتون بی توجهی کردم و ناراحتی پیش بیاد!
کسانی که اونروز تو فروم بودن میتونن تایید کنن
نهایتا من اعلام موضع کردم
گفتم دلجویی بشه
و دیگه حرمت شکنی و توهین نشه
آخرشم گفتم امیدوارم به زودی شاهد پست بعدی من تو فروم باشیم
یعنی چی؟
یعنی بابا جون پاشین یه معذرت خواهی کنین و دل همو به دست بیارین شرشو بکنین
چرا؟
چون من واقعا تحمل بی احترامی و توهین رو ندارم. حالا از جانب هرکس و در هر محفلی که میخواد باشه
ممکنه بسیاری بگن بابا جون چیزی نیست که من بدتر از اینشم دیدم ولی برای من قابل قبول نیست و گرنه اینترنت پره از بازی های آنلاین و فروم و غیره
قبلا هم گفتم من گشتم تو اینترنت دنبال یه فضای خوب برای ارتباط و تفریح و اینجارو انتخاب کردم و همیشه هم از بچه ها به خاطر ادب و احترامشون قدر دانی کردم ولی وقتی میبینم فضا داره منحرف میشه ناراحت میشم
من صدها بار تو همه ی پست هام گفتم ممکنه اشتباه کرده باشمو اشتباه کنم.
نوع برخورد من با قضیه ممکنه اشتباه باشه. شاید شیوه ی من متناسب با سطح و برداشت بچه ها از موضوع نبوده
شاید بچه ها منو به عنوان کسی مدنظر داشتن که بیاد کدخدامنشی کنه و من به اشتباه این کارو بر عهده ی بابک و آریا دیدم
به هرحال نفس عمل و موضع من روشنه
من هیچوقت نگفتم نمیام تو فروم. هیچوقت نگفتم دیگه پست نمیدم و هیپوقت هم قهر نکردم
یه بار دیگه به زبون خیلی خیلی ساده تر بیان میکنم
هرکی توهین کرده عذرخواهی کنه و قول بده دیگه اینجوری برخورد نکنه
آخر سر هم اینو بگم:
من هر حرفی که زدم توش هیچ توهینی به کسی نبوده (اگه بوده مطرح کنین) صرفا انتقاد کردم خیلی خیلی صادقانه از بابک و اشاراتی داشتم و به رفتار آریا و اشتباهات پوریا و سهند
تمام حرف هایی که زدم بر اساس برداشت شخصیم از شرایط و حرف های دوستان عزیزم بوده (مجموعا همه رو دارم میگم) اگه جایی برداشت اشتباهی از رفتار و گفتار کسی داشتم (همونطور که قبلا هم گفتم) عذرخواهی میکنم
ولی (باز همونطور که اول به خودم توصیه میکنم) به همه ی عزیزان توصیه میکنم از کلام ها و رفتارهایی که ممکنه تنش یا ابهام ایجاد کنه و موجب برداشت های اشتباه از نگرش ها و گفتارمون بشه جدا اجتناب کنیم و آداب معاشرت رو در رفتار و گفتارم به کار ببریم
مثل همیشه
سپاس و احترام و ضمایم
م.ج