Чесно кажучи я не думав що моїх гравців стільки буде в складі матчі всіх зірок, там напевно зарплата гравців дуже повпливала на вибір. На рахунок Zakariás Dombi, Ernaut Mariezkurrena, Anastazas Cemerys (тільки як запасний) згоден на всі 100%, вони заслужили грати в матчі всіх зірок, на рахунок Fabrizio Scaglione там 50 на 50, а от на рахунок Olexiy Polianitsa є дуже великі питання, він у мене тільки запасний ЛФ і його грою цього сезону я незадоволений.
P.S. Прочитав там всі статті які ти мені рекомендував і так до кінця про діапазон кидка і БВП не зрозумів, но повне розуміння в цьому питанні напевно мають тільки розробники цієї гри. А на рахунок мого тренера якого я купив минулого тижня провів розрахунок, і мені показало що за 38 неділь він не окупається, а на більше там розрахунок не проводиться, но думаю що він буде в моїй команді довше ніж 38 неділь, на той час зарплата в нього буде становити приблизно 53 тисячі, як для тренера 6 рівня не так вже й багато, так що він скоріш за все буде в моїй команді до повної окупаємості.