BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dodor
This Post:
00
272053.10 in reply to 272053.9
Date: 8/8/2015 10:46:17 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
556556
Second Team:
Dodor Inc
Много тоталитарни избори тоя път...
Един кандидат, и той анонимен както през целият сезон. Сигурно обиден задето си листва националите. Самия факт, че темата за U21 си стои на сезон 29 говори много.
Нищо лично, Суперкрас... Успех в следващия мандат, и драсвай по някой ред... да разберем че има национален!

Last edited by Dodor at 8/8/2015 10:46:43 AM

From: Baluka

This Post:
00
272053.11 in reply to 272053.10
Date: 8/8/2015 11:19:15 AM
Tormento Demons
II.1
Overall Posts Rated:
5353
Не е от приказливите , но поне си върши работата :)

This Post:
00
272053.12 in reply to 272053.11
Date: 8/8/2015 11:42:47 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
556556
Second Team:
Dodor Inc
Имайки предвид, че една от основните функции на младежкия треньор е да ангажира "публиката" и да допринася за покачване на интереса към тренирането, не знам как точно го постига това с мълчание.
Сигурно върши работа човека, ама не се е похвалил за да разберем каква е тя.

From: Baluka

This Post:
00
272053.13 in reply to 272053.12
Date: 8/8/2015 12:14:40 PM
Tormento Demons
II.1
Overall Posts Rated:
5353
Ами аз съм се заел да пиша писма на чужденците и пиша каквото той иска . Самият той пише на всички българи , които имат потенциални младежки национали . Той ми е писал , че хората се интересуват доста повече и го питат редовно какво да тренират . С две думи - явно бачка човека :) Резултатите се подобряват всеки сезон и мисля , че това всички го виждаме .

This Post:
00
272053.14 in reply to 272053.13
Date: 8/8/2015 12:25:15 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
556556
Second Team:
Dodor Inc
Супер, това е похвално. Продължавайте в същия дух и не се притеснявайте да тормозите аудиторията с постове.

This Post:
00
272053.16 in reply to 272053.15
Date: 8/8/2015 6:07:34 PM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
556556
Second Team:
Dodor Inc
Аз днес за сефте разбрах, че отбора вървял добре и резултатите се подобрявали. Няма кой да каже, което до голяма степен поставя под съмнение смисълът на работата, която се върши от треньора. Ако не да покажеш и споделиш това което си направил с тези които са те избрали, за какво ставаш треньор?
Суперкрас сигурно ще отметне тези думи като някакво заяждане, но всъщност ми се иска да осъзнае колко грубо е да очакваш да бъдеш избран или преизбран без да кажеш дори една дума, и след това 2 сезона един ъпдейт да не напишеш.
Когато ти и Наско водехте националите, и се сипеха ъпдейт след ъпдейт, искренно се забавлявах и с кеф ви цъках на бюлетините. То май си останахте единствените, които държаха хората в течение.

Last edited by Dodor at 8/8/2015 6:08:22 PM

From: SuperKras

This Post:
00
272053.17 in reply to 272053.16
Date: 8/9/2015 12:39:26 AM
Overall Posts Rated:
3737
Мислех да изчакам да видя колегите които искат да станат тренери на млад.ни каво ще кажат и тогава да кажа какво мисля и аз..то па никои не се кандидатира..Лично аз не виждам причина да пиша из форумите преди или след всеки мач,според мен по-важното е всеки петък след тренките да видя играчите които следя и да уточним следв.тренировка със мениджърите им.За съжаление последните сезони драфта е супер гаден,последния сезон например изкара на бял свят само 7 играча с пот. над 8,миналия сезон бяха само 11,така че избора ни е доста ограничен,но колкото толкова...Относно това което съм направил като тренер ще кажа само 2 думи..малко е,но когато станах тренер играчите в отбора бяха със заплати 10-12 000,сега са почти двоино повече,макар и това дае доста субективен фактор.Според мен с всеки сезон ставаме малко по добри но капка по капка,а не чаша по чаша примерно,така както вярвам на всички ни се иска.но като няма мераклии за трениране така ще е.Идеалния вариант за мен е да има 10-15 отдадени на нац.кауза мениджъри ,като всеки да тренира по 2 играчи на пост,така 1 ще тренира 2 гарда,друг 2 тежки крила примерно..но това ще ми остане маи само мечта.

This Post:
00
272053.18 in reply to 272053.17
Date: 8/9/2015 12:52:02 AM
Overall Posts Rated:
3737
..и относно играта ..наи-приятната ми тръпка от нея е в петък,когато видя ,че имам поне 7-8 писма от мениджърите които тренират и ми пращат инфо за това какво са качили играчите,другата приятна емоция ,е че вече играчи на които аз съм положил основите заедно с мениджърите им разбира се,вече стигнаха и до мъжките ни национали..което е супер.и накрая винаги съм го казвал,даваите ми съвети,критикуваите ме но бъдете обективни и конструктивни..досега маи само 1-2 са ми давали съвет.УСПЕХ В ИГРАТА НА ВСИЧКИ..

This Post:
00
272053.19 in reply to 272053.18
Date: 8/9/2015 1:04:21 AM
Overall Posts Rated:
3737
какъв съвет бихте ми дали за следното..викам в нац.отбор 1 играч и го оставих в отбора за да се сетя да пища на собственика му следв.ден,тои обаче го пуска за продан...ако го махна от отбора собствника ще вдигне олелия,че съм го махнал,ако го оставя другите ще кажат че съм го взел с умисъл а ако го махна след трансфера му новия собственик и тои ще остане сърдит,та вие какво бихте направили в случая....ха,сега се сещам и за другокогато почнах тренерството,тези които имаха мнение за тренера бяха 20-на,сега са над 50 и макар че тези които не ме одобряват са 2 пъти повече от тогава,радва ме факта че менидж.които имат мнение каквото и да е то са се увеличили повече от 2 пъти..

This Post:
11
272053.20 in reply to 272053.19
Date: 8/9/2015 8:18:26 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
556556
Second Team:
Dodor Inc
какъв съвет бихте ми дали за следното..викам в нац.отбор 1 играч и го оставих в отбора за да се сетя да пища на собственика му следв.ден,тои обаче го пуска за продан...ако го махна от отбора собствника ще вдигне олелия,че съм го махнал,ако го оставя другите ще кажат че съм го взел с умисъл а ако го махна след трансфера му новия собственик и тои ще остане сърдит,та вие какво бихте направили в случая
Според мен трябва да постъпиш по същия начин, по който щеше да постъпиш ако собственикът му не го беше листнал за продан.

Лично аз не виждам причина да пиша из форумите преди или след всеки мач,според мен по-важното е всеки петък след тренките да видя играчите които следя и да уточним следв.тренировка със мениджърите им.
Тук явно мненията ни се различават. Според мен е изключително важно да се държат хората в течение на това което се случва с отбора, още повече защото голяма част от тях са гласували за теб, и заслужават да знаят дали са направили правилно решение. Може да не е преди и след всеки мач, но поне веднъж на 2-3 срещи да се обобщава ситуацията е доста полезно. Не мисля, че да напишеш 3-4 изречения веднъж на две седмици отнема огромно усилие. Най-малкото тези които тренират младите надежди, ще го оценят.. друго си е, когато трудът който полагаш бива признат пред всички, а не само на личен. ;)

Advertisement