Enes konusunda politik görüşünden dolayı alınmıyor muhabbeti nereden çıkıyor anlamıyorum, 2 senedir çağrılmasına rağmen gelmeyip milli takım kaybedince twitterda alay eden adam şimdi alınmayınca politik görüşünden dolayı alınmadı oluyor.
bence milli takıma seçilen oyuncuların yetenekleri kadar karakterleri de önemli.Çok fark edilmiyor ama binlerce genç bu oyuncuların ağzına bakıyor, "hahaha nasıl koydular zaa " kafasındaki adamın ne politik görüşü olabilir ki milli takıma bu yüzden giremesin.
Ama girmesini isteyenlere şaşırmıyorum çünkü Türkiye'de saygı denilen kavramı bitirdiler Enes bu kafayla şu an basketbolu bıraksın survivor'dan tut spor programlarına kadar hepsinde layıkıyla yer alabilir.
Enes'e ayılıp bayıldığımdan değil; Ergin Ataman ve Harun Erdenay'ın ibretlik bir U dönüşü yapmasından rahatsızım.
Yoksa bence de alınmayabilir ama bu sudan bahaneler gerçekten rezalet.
Ekşi Sözlük'ten bir entry alıyorum; ki bu entry'de yazılanların hepsinin olduğunu biliyorum, okudum.
KESİNLİKLE POLİTİK GÖRÜŞTÜR!Ocak 2015
Ergin Ataman
" Enes'in telefonlarına cevap bile vermediği haberlerin hiçbiri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Bu yıl NBA'deki oyuncularımızdan Ersan, Enes ve Furkan da takımımıza katılacak. Bu oyuncular aramıza katılarak oynamaktan keyif alırsa, Eurobasket'te çok iyi bir takıma sahip olacağımıza inanıyorum."
Nisan 2015
Harun Erdenay
"Enes Kanter, bu sene yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda kesinlikle forma giymek istediğini bize iletti. Bu kriz aşıldı."
Enes de bu süreç de her daim katılmak istediğini dile getirdi.
Haziran 2015
Ergin Ataman
"Benim sıcak yaklaşımıma ilgi göstermedi, çağırmadık." ve benim eleştirdiğim 2014 Dünya Şampiyonası'na yönelik algı yanılsatıcı açıklamalar.
Her şey ortada.
Başka bir şey diyebileceğinizi sanmıyorum..