Ieri seara am incheiat acest sezon competitional. A fost un sezon neasteptat de bun, si am reusit sa avem adversari super accesibil echipei noastre. Cu un scor de 7-2 la meciuri este a doua sau a treia cea mai buna performanta la un turneu de consolare pentru Romania. Am fost intampinati de asemenea de 4 "Baga Mare" iar la 3 din ele le-am facut fata cu brio. Totusi, cehii, aplicand aceaasta strategie au reusit sa treca de noi cu o victorie la 4 puncte care sincer putea sa mearga in orice directie.
In general, interiorul a fost slab in acest sezon. Iar pe pozitia de extrema am avut foarte multe optiuni, foarte interesante. Cred sincer ca asta ne-a oferit, de cele mai multe ori, avantaj fata de adversari. Din aceasta generatie cred ca vor iesi 3 extreme foarte bune.
In perspectiva, avem undeva la 15 jucatori de 18 ani care sunt antrenati la maximum, si inca o mana buna de jucatori de 19 ani care poate vor avea pretentii de NT intr-o zi. Pare ca vom putea pregati o generatie noua, puternica.
Hai Romania!