BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Potop

Potop

Set priority
Show messages by
This Post:
77
258251.10 in reply to 258251.9
Date: 4/26/2014 6:55:56 AM
Overall Posts Rated:
590590
Gluposti. Kakav potop? Izgubili, pa sta? Kao da su Partizan i Zvezda toliko dominantni u odnosu na hrvatske klubove, pa je ovo sad neka nacionalna tregedija. Nikad nisu bili, niti ce biti. Pa mi i danas kad igramo u Zadru koji jedva opstaje, muku mucimo da dobijemo i igramo egal utakmice!
Da je postojala sansa, jeste. Da ostaje zal, ostaje. Ali najveca tragedija je videti suze momaka koji su prakticno na pocetku svojih karijera (Blazica, Bertansa, Zoa...) zbog jednog poraza. Tu se vidi koliko je njima bilo tesko da igraju, kako im je objasnjeno da je ovo utakmica na zivot i smrt. Kao da ne postoji sutra. E, to je potop. Taj nas nacin razmisljanja. Pa ti momci imaju jos desetak godina karijere, igrace jos mnogo lepih i teskih utakmica, igrace i za vece timove od nasih, igrace za reprezentacije svoje zemlje. I mi smo ih osudili na tugu svojom bolesnom ambicijom da oni "moraju" da pobede jer smo mi to tako zamislili.
Bolje i psiholoski spremnije ekipe su usle u finale. I mogu vam reci da cu sa posebnom kosarkaskom paznjom ispratiti finalnu utakmicu i da cu svim srcem navijati za "klince" Sarica i Nurkica. A mi pustimo nase momke da se igraju kosarke. Bez pritiska. Bez imerativa pobede. Bez igre na zivot i smrt. Nikad vise!

Last edited by Zvone Kralj at 4/26/2014 8:21:06 AM

This Post:
55
258251.11 in reply to 258251.4
Date: 4/26/2014 7:10:27 AM
Overall Posts Rated:
740740
I treba ovako! Zasluzili su i jedni i drugi. Posle tolikog ovosezonskog prepucavanja na relaciji Vujosevic-Covic i svakakvog siljenja i bahacenja,stvaranja nestvarne mrznje ovako nesto je i trebalo da ih snadje.
Sto se tice Partizanove utakmice,kada je Smith pogodio trojku iskreno bilo mi je drago iako su Hrvati dobili nase. Zasto? Zato sto su se ti isti grobari toliko podsmevali Zvezdi i suzama Blazica vece pre ovoga da su ovo i zasluzili. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Ovako oba kluba su ostala bez EL i to sto je snaslo i Partizan je NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

Iskreno gluplju, debilniju, idiotskiju recenicu od ove tvoje zadnje nisam cuo u zadnjih 15 godina.

To ako se neki debil u tvom drustvu smejao zvezdi to je njegov problem.

Ali da je to NAJVECA MOGUCA PRAVDA to su reci nekog ko ili je na nivou dvogodisnjaka pa je tek zapamtio te reci i upotrebljava ih samo zato sto eto moze da ih izgovori ili nekog ko je srbomrzac.

Verovatno se neko od Srba smejao i nekom bombardovanju druge zemlje, pa bi po tebi NAJVECA MOGUCA PRAVDA bila to sto su i nas bombaradovali????!?!?!??

Ni jedni ni drugi nisu zasluzili da im se ovo desi. Zvezda ima odlicnu sezonu, uzeli su kup, dosli do polufinala eurocup-a, bili ubedljivo najbolji u ligaskom delu ABA lige.

Partizan uz sve probleme sa povredama kljucnih igraca, odigrao odlicnu euroleague sezonu, bio treci u ABA ligi.

ZASLUZILI????!?!?!?!?

Ne bih se slozio. Jednostavno desilo se. Zvezdi jer covek ne zna da tempira formu igracima, Partizanu jer je sudbina htela tako.

Ali da je to NAJVECA MOGUCA PRAVDA, to je bolesnicka izjava.

Last edited by Dumbarajko at 4/26/2014 7:11:16 AM

This Post:
00
258251.12 in reply to 258251.11
Date: 4/26/2014 8:23:10 AM
Overall Posts Rated:
353353
Drago mi je što je otvorena tema da mogu i ovde da izlijem deo tuge. Mnogo teški porazi, meni lično osećaj kao posle Partizan-Petržalka u fudbalu kada je nesrećni Boja zakucao stativu. Razočarao me je pristup Bogdanovića u odbrani, kasnio je uvek na svom igraču i puštao šuteve, Dule se čini mi se nikad više nije drao na njega. Ne znam u čemu je bio problem, ali nije dao svoj maksimum, za prvog igrača ekipe nedopustivo. Partizan je imao mnogo tešku sezonu i na kraju je opet malo falilo da se sezona potpuno spasi, ali pravednije je ovako,posle 11 razlike utakmica je morala da se rutinski privede kraju ali Partizan to ove godine jednostavno ne ume. Cedevita je objektivno jači tim, sa ozbiljnim trenerom i jakom finansijskom podlogom, Partizan mora da sredi svoju finansijsku situaciju u klubu i možda će ovaj poraz biti prilika da se neki ljudi koji ga na loš način vode promene.
Što se tiče Zvezde ja sam posle uniksa pisao da je to razočarenje, ovo je još veće, Zvezda nijednu bitnu utakmicu ove sezone nije dobila, Radonjiću se i dalje verovalo, ali ipak je do trenera. Kažu neki pa ne može on da ubaci loptu u koš, tačno, ali može da kaže igračima ne forsirajte trojku ljudi kad ne ide. Pa opet bili su na kraju blizu pobede što samo pokazuje koliko je Cibona neozbiljan tim i koliko je ovaj poraz sramotan, nisam video ni u jednom sportskom takmičenju da je neki favorit na ovaj način izgubio na svom terenu.
Međutim, Zvezda će i sledeće sezone imati jak i konkurentan tim, nije isključena ni mogućnost da se dobije wild card, a ko zna može i kvalifikacije da se prođu. Partizan je s druge strane mnogo više izgubio, ali dosta je i bilo vala celu deceniju i kusur neprekidno evroligu, treba sada započeti pametnu obnovu.

From: Ogi
This Post:
11
258251.13 in reply to 258251.12
Date: 4/26/2014 9:05:14 AM
Overall Posts Rated:
172172
aj na stranu to šta se desilo u polufinalima-ali meni iskreno smeta i to BAŠ SMETA sledeće: već par sezona čelnici te nazovi lige forsiraju neke glupe sisteme kojim bi doveli nekako u završnicu takmičenja i na kraju u evroligu klubove iz zapadnih republika nekadašnje nam države...to im je ove sezone i uspelo...
POENTA -treba nekako da Srpski klubovi izađu iz te lige i igraju NAŠU ligu !

Last edited by Ogi at 4/26/2014 9:07:23 AM

This Post:
00
258251.14 in reply to 258251.10
Date: 4/26/2014 9:43:32 AM
Overall Posts Rated:
5050
vala bas. a i ogi je potpuno u pravu.
secam se tamo neke 2006-07 ili 2008; igra se finale aba lige; partizan protiv fmp ili reflexa ili hemofarma to se vec ne secam; uglavnom zavrsi se finale; zdravo-zdravo, ruka ruci, pozdrav-pozdrav i aj cao, kao da su igrali egzibicioni mec, bez ikakvog zara i volje odigrana utakmica. pa mislim da dodelu pehara nisu ni pustili na tv-u
poenta ovoga je, da ova liga nesto vredi, da nije vestacki isforsirana, da je u pitanju prirodna potreba klubova da unaprede svoj rad, mislim da bi i jedan makabi i dalje igrao u aba ligi.

This Post:
11
258251.15 in reply to 258251.11
Date: 4/26/2014 10:52:41 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Mora da se nadje neki kao ti koji ce da izvuce neki svoj kontekst iz 3 ili 5 napisanih reci od celog teksta i da lupeta gluposti pominjuci bombardovanje,srbomrsce i slicne stvari. Ne mogu da verujem da je takav idiotizam moguc. Lepo pise na pocetku da su i jedni i drugi zasluzili na neki nacin da im se ovo desi zbog razloga koje sam naveo i zato smo mi Srbi nismo slozni,zato smo i doziveli ovakav debakl u sred Beograda. Tu Cibonu i Cedevitu oba kluba u regularnom delu na domacem parketu deru po 10,15 razlike sa pola snage vec godinama,a sada u najbitnijim utakmicama izgube zbog nedostatka mu*a,zbog preogromnog pritiska nametnutog tokom cele sezone.

Ovako oba kluba su ostala bez EL i to sto je snaslo i Partizan je NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

Kontekst je drugaciji,ako je vec snaslo Zvezdu onda je isto toliko i Partizan ovo zasluzio usled mucnih dogadjaja i idiotskog ponasanja Vujosevica. Dakle oba kluba su zasluzila ovo da im se desi pa nek se sada zapitaju ti ljudi kako ce ubuduce i kakve metode ce korisiti. DAKLE NIJE MI DRAGO ZBOG TOGA,SVASTA, ALI ZASLUZILI SU,OBJEKTIVNO GLEDANO OVO JE PRAVDA! I to je objektivno razmisljanje,subjektivno je to na nivou deteta,navijacki,a objektivno je neko realno,zrelo gledano.

Sto se tice razloga za ispadanje,slazem se u vezi Zvezde,za Partizan nikako. Partizan nije zasluzio da igra EL i osvoji novu ABA titulu jer trener cele sezone vise obraca paznju na stvari koje se njega ne ticu,stavljajuci ogroman pritisak na igrace,a ne priznaje svoje greske. Musli i Gagic centarski tandem??!!! Tragikomicna selekcija... A to da je kriva sudbina,povrede,jadni ovo ono,molim te...na kraju sezone su u punom sastavu,Bertans potpuno oporavljen,a umesto Vestermana i Dragana dovedeni iskusni internacionalni igraci koji znaju kosarku i u potpunosti su usli u formu,sto dokazuje i sinocna utakmica. Tako da te price kako su jadni,povredjeni,skrpljeni i u bankrotu te nemaju para za kikiriki su price za malu decu.

This Post:
11
258251.16 in reply to 258251.14
Date: 4/26/2014 11:17:37 AM
Overall Posts Rated:
136136
Nije mi jasno sta vi toliko kukate sada na aba ligu? Daleko od toga da je to sjajna liga i da je f4 pravi izbor za odluku ko ce u EL, ali bolje nema jos uvek. Ove sezone smo imali savrsenu situaciju da oba kluba odu u EL, pogotovo CZ... Treba malo biti realan i reci da dok nije bila aba liga KKP je jedva navlacio 2 pobede u EL, a od kada je aba liga zazivela, dosta je drugacije. Poenta price je dok god igras sa slabijima, neces unaprediti svoj tim.

Da li vi stvarno zelite da gledate cele godine nasu ligu? Pa da nam i kosarkasko prvenstvo bude zanimljivo kao i fudbalsko. Unapred poznati pobednici utakmica i dva i po coveka na utakmici. A u Evropi bi sluzili kao topovsko meso.

Sve cestitke Hr timovima i notorna je glupost prica "zavadi Srbe pa vladaj". Niko nam nije kriv sto nismo dobili te 2 tekme, osim nas samih. Do kada vise da krivimo druge za nase neuspehe?
Bio sam na tekmi protiv Cedevite i bila je stvarno sjajna utakmica. Kao i uvek, pojeli su nas centri i to je kraj.

Za CZ nemam reci. Cojones u minusu.

This Post:
33
258251.17 in reply to 258251.15
Date: 4/26/2014 11:19:17 AM
Overall Posts Rated:
740740
I treba ovako! Zasluzili su i jedni i drugi. Posle tolikog ovosezonskog prepucavanja na relaciji Vujosevic-Covic i svakakvog siljenja i bahacenja,stvaranja nestvarne mrznje ovako nesto je i trebalo da ih snadje.
Sto se tice Partizanove utakmice,kada je Smith pogodio trojku iskreno bilo mi je drago iako su Hrvati dobili nase. Zasto? Zato sto su se ti isti grobari toliko podsmevali Zvezdi i suzama Blazica vece pre ovoga da su ovo i zasluzili. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Ovako oba kluba su ostala bez EL i to sto je snaslo i Partizan je NAJVECA MOGUCA PRAVDA!!!

Ajmo redom:

Evo ti opet citat tvog prvog posta:
Vujosevic i Covic nisu Partizan i zvezda. Partizan i zvezda su minimum 12 momaka koji se svim srcem bore da pobede i to rade iz utakmice u utakmicu. Mozda su po tebi Vujosevic i Covic to zasluzili da im se desi, ali Partizan i zvezda sigurno nisu.
Pises da ti je drago sto je Partizan izgubio. Meni nije bilo drago sto je zvezda izgubila. Kakva bi to sutra bila utakmica sad mogu samo da sanjam i da sanjam tu osvetu ciganima u finalu ABA lige. ALI TEBI JE DRAGO. Pa sta si onda ti. Srboljubac???? Vise volis hrvatsko finale usred Beograda samo zato sto mrzis Partizan.
Koji grobari su se podsmevali zvezdi i suzama Blazica? Mozda tvojih par drugara ili neko iz tvoje familije. Priznaces, ne mozes da sudis o misljenju grobara na osnovu uzorka od par komada.
I kakave veze ima sto mi Srbi nismo slozni sa ovim sto se desilo juce i prekjuce?????? Hrvati su slozni u PM pa opet imaju svoje finale.

A sad odgovor na drugi post:

DAKLE NIJE MI DRAGO ZBOG TOGA, SVASTA.... A u prvom postu kazes da ti drago. Tu vala ti sam sebe u d..e.

OVO JE PRAVDA (objektivno gledano sa tvoje strane)!!!! Kakva pravda? Sto je to pravda? Na osnovu cega je to pravda? Opet ces verovatno da se uhvatis Vujosevica i Covica, ali oni nisu Partizan i zvezda. Zasto je to pravda za zvezdu nakon ovakve sezone? Zasto? Zasto je to pravda za Partizan nakon ovoliko malera ove sezone? Zar ne bi bila objektivna pravda da im se vrati sve ono sto je izgubljeno sa povredama pocevsi od Vestermana? Zasto to ne bi bila objektivna pravda?

PARTIZAN NIJE ZASLUZIO DA IGRA EL I OSVOJI NOVU ABA TITULU.... Zasto? Da li se Partizan ove godine izblamirao u EL? Da li je kojim slucajem Partizan dobio dva ucesnika F4 ove sezone? Bilo je par utakmica gde su rsli onako posteno, ali vecina njih je bila bez par igraca. Pa vidi sta se desilo sa Fenerom usled tolikih povreda.

MUSLI I GAGIC CENTARSKI TANDEM??!!! TRAGIKOMICNA SELEKCIJA.... A sto ne kazes Bogdanovic i Lovernj vrhunski izbor. Ne znam koliko si star, ali mozda se secas ili si negde citao o Bill Cartwright-u i Scott Williamsu. Ili ces (kao verovatno dobar deo njih) da me pitas ko su oni? E to su ti startni centar i njegova zamena u prvoj eri Chicago Bulls-a. Dva panja i to skracena. Pa je Chicago i sa njima uzeo tri titule. Zasto? Zato sto su ostali znaju da igraju kosarku. Slazem se da su ova dvojica pajseri, ali to nije razlog da kazes da je OVO PRAVDA I DA SU ZASLUZILI.

I na kraju, cak iako si u pravu da su dosle zamene za Gagija i Vestermana, mislim da ces se sloziti samnom da si jednog coveka zaboravio a to je Kinsey i za njega nemamo zamenu. Igrac manje u rotaciji i to kakav igrac. Pa zamisli Cedevitu bez Nolana Smitha. A licno mislim da Pavlovic i Tepic nisu adekvatne zamene za Vestermana i pogotovu Gagija. Jesu dobre zamene, ali drugacije bi Partizan izgledao sa povredjenom dvojicom.

Tako da to tvoje OBJEKTIVNO GLEDANO OVO JE PRAVDA je tvoje SUBJEKTIVNO misljenje. I ne mozes svoje OBJEKTIVNO misljenje da nameces ostalima. Vujosevic i Covic su prica za sebe, ali igraci ovo nisu zasluzili. Jednostavno desilo se i to je to. Zvezdi zbog loseg tajminga, Partizanu jer je Bog ovaj put hteo tako. I ko zna zasto je to dobro.

ALI PRAVDA NIKAKO NIJE!!!!!

From: Ogi

To: Lale
This Post:
00
258251.18 in reply to 258251.16
Date: 4/26/2014 11:29:28 AM
Overall Posts Rated:
172172
ja imam isti stav i danas prema toj ligi kao i onda kada se osnivala i iako sam tvrdokorni ZVEZDAŠ ..smatram da je Čović direktno odgovoran za propast Srpske košarke jer je on sa svojim FMP tada prihvatio prvi da igra u toj ligi, posle i tadašnja Zvezda..pa je morao i Partizan...a ne verujem da bi se mogle porediti fudbalska liga Srbije i Košarkaška liga Srbije...a tu je i opcija koju su mnogi zagovarali-a to je Srpsko Grčka liga koja bi po kvalitetu daleko nadjačala ovu smejurliju od ABE
I da..ne mislim ja da je ideja ABA lige kao regionane lige loša-nego je ova sadašnja liga očaj zbog čelnika iste ! tačka !

This Post:
00
258251.19 in reply to 258251.15
Date: 4/26/2014 11:40:44 AM
Overall Posts Rated:
1212
Mislim da si bas odvalio,zato sto trener trazi PRAVDU i iznosi to u javnost klub treba da izgubi evroligu,kazes tandem musli-gagic tragikomicna selekcija,da li stvarno mislis da bi oni igrali da klub ima pare da dovede bolje,ti iskusni internacionalci su bili improvizovana pojacanja koja moraju da se naviknu na ekipu,to u ovoj utakmici to nije doslo do izrazaja ni malo,izvini,ali za razliku od zvezde partizan uvek ide na trofej kakva god situacija u klubu bila i kakvi god igraci bili

This Post:
00
258251.20 in reply to 258251.17
Date: 4/26/2014 11:47:30 AM
Overall Posts Rated:
1212
Svaka cast na postu Dumba,nije bilo potrebe da ovo pisem i ja kao sto sam hteo,loptica za tebe

Advertisement