No akkor lássuk:
Írtál irányító minimumszintet, úgyhogy ehhez kapcsolódóan kérdezném, hogy az alábbi skillelosztású játékosok akkor ezek szerint nem férnének be?
10 5
13 13
12 17 <<< védekezés miatt
9 9
6 5
10 5
16 11
11 12 <<< technika és passz miatt
10 10
7 5
Na ezért értelmetlen a minimumszint, hiába mondod, hogy nem szentírás, csak útmutatás. Igazából egyik posztra sem tudsz olyat minimum követelményt írni, ami minden olyan játékosra ráillik, aki olyan szinten van, hogy bekerülhet a válogatottba. Vagy írhatsz 20 különböző elosztást, de annak meg semmi értelme. Nem ésszerűbb, ha egyedileg beszéli meg a tulaj és a stábtag, hogy mit kéne/lehet kihozni belőle?
Igen, régen is volt olyan, hogy 10+ játékosmodell volt felírva. Csakhogy ma már 25+ játékosmodellt lehetne előírni, pl centerből sem csak az a két fajta van, akit te beírtál, ha nem hiszed, szívesen írok neked még 3 fajtát. Ha valaki veszi a fáradtságot, hogy ezeket végigolvassa, kiszámolgassa, hogy az ő játékosából melyiket lehet kiedzeni, megtervezi az edzéstervet, akkor az már csak nem okoz nehézséget, hogy válaszoljon a scout levelére. Ha viszont ezt megteszi, akkor felesleges a követelményszint, mert akkor egyedileg is átbeszélhetik a játékos jövőjét.
A konstruktivitás neked azt jelenti, hogy bizonygatod, hogy neked volt igazad? Csak szólok, nem volt. Pont Czédli példájából tudom és neked is elmondtam már nem egyszer, nem kétszer, csak úgy teszel, mintha nem tudnál róla. Amúgy már többször kérdeztem ezt, de még sosem válaszoltál: ha Domi azt csinálta végül, amit mondtál, akkor mit csinált rosszul?
A T/2 kinek szólt az utolsó mondatban? Ha esetleg nekem címezted, hogy nem látom át a posztonkénti minimumot, akkor előbb talán eddz ki egy Czédli szintű játékost, aztán majd beszélgethetünk, hogy kit meddig lehet/kell edzeni. Verebes szintűt én is kiedzettem már párat, csak éppen én nem sírtam a fórumon, meg pm-ben, hogy miért nem játszik az u21 meccseken, mert tök természetes volt nekem, hogy nem elég jó hozzá.
BD-t meg u21-re edzeni teljesen felesleges, ezt tartom. Max multis DH-t (pattanóval), vagy ECS-t (passzal), de az viszont igenis kéne.
Edit: A kupánál szemmel láthatóan nem érted mit akartam mondani, vagy nem akarod érteni, úgyhogy segítek. Szerinted azt írtam, hogy ha egy csapat kiesik a kupából, az megnehezíti az edzést. Ezzel szemben én azt írtam, hogy "továbbjut-e" Ha pl én 16 közé jutok, akkor nem a 18 évesem fog a kupameccsen szerepelni, ergo azon a héten nem kap teljes edzést. Remélem, így már érthető.
Last edited by LA-Charlie50 at 12/25/2013 8:42:22 AM
Don't feed the troll