BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208923.10 in reply to 208923.7
Date: 2/8/2012 5:24:01 AM
Overall Posts Rated:
2525
Stop muljazi prilikom izbora u reperezentacije, red je da neko sposoban dode, A reprerezentacija, ima vise godina nego Utah jAZZ kad su malone i stokton igrali smijesno, ako je to sto imamo najbolje, onda je i ova debata smijesna, ja sam licno za kralja covjek je vele majstor to je i dokazao a ostali koji hoce da ostvare neke svoje sitne interese molim da se ne kandiduju vise

From: Radex
This Post:
11
208923.11 in reply to 208923.10
Date: 2/8/2012 5:29:48 AM
Overall Posts Rated:
437437
Ja bih samo htio upozoriti, da ko god postane selektor, nemoj slučajno da zove mog Denića u reprezentaciju i špijunira skilove. Odmah da vam kažem, da on nije taj kapacitet, tako da nema potrebe da ga špijunirate svake sedmice. Pozdrav

This Post:
11
208923.12 in reply to 208923.5
Date: 2/8/2012 5:45:13 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Hvala na lijepim rijecima druze, ako budem na kormilu zapecemo svakako, u trazenje igraca se naravno svi mogu ukljuciti sto je i pozeljno, sto veci izbor igraca to bolje za nas, to bi bilo zaista od velike pomoci.
Mithrandiru takodjer zahvaljujem, i ostalim ljudima koji me podrzavaju.

Zivjeli.

This is where we hold them!
This Post:
00
208923.13 in reply to 208923.12
Date: 2/8/2012 5:51:05 AM
Overall Posts Rated:
104104
Ajde da ove sezone i sa A i U21 repkom napravimo dobre rezultate, da pamtimo ovu sezonu po tome :)

This Post:
00
208923.15 in reply to 208923.12
Date: 2/8/2012 6:59:46 AM
Overall Posts Rated:
156156
I od mene druze imas glas,ipak si ti najbolji menadzer u BB BiH :D

From: JoccY
This Post:
00
208923.16 in reply to 208923.13
Date: 2/8/2012 7:29:53 AM
Overall Posts Rated:
613613
Ove sezone bez za***ije (Ni po babi ni po stricevima)

Evo da se i ja oglasim na ovoj temi, kao prvi covjek nase U21 reprezentacije. Koliko vidim izbori ce ove sezone biti veoma zanimljivi i zaista ce biti tesko odluciti se za koga glasati. Svi smo svijesni da nam se A reprezentacija polako raspada i da od nje ove, a i naredne sezone ne mozemo ocekivati neke znacajnije uspjehe. S toga ocekujem da zajednica izglasa najboljeg menadzera koji u tom trenuntku bude prijavljen na izborima i da se tom menadzeru bez obzira na rezultate da sansa i na sledecem mandatu. Reprezentacija ne moze da napreduje, ukoliko se svake 2 sezone bude birao novi selektor koji nece biti upucen u rad koji je zapoceo prethodni i to treba svima da nam bude jasno!!! S toga apelujem na ozbiljne menadzere iz prve lige da se prijave i da krenemo sa obnovom naseg A tima, kao sto niz sezona uspjesno radimo sa U21 reprezentacijom.

Podrska U21 skauting tima

Ko god bude izabran za selektora ove sezone moze da ocekuje na puno podrsku naseg U21 skauting tima, koji ce mu uvijek biti na raspolaganju. Trenutno nas tim prati 15 igraca koji su stariji od 21 godine, jer se radi o igracima koji su prosli kroz nasu skolu, a imaju sve predispozicije da zaigraju u prvi tim. To su ustvari po 2-3 najtalentovanija igraca iz generacija sa kojima smo mi poceli da radimo, a neki od igraca koji se nalaze na spisku su : (16896203), (14951261), (18216777), (16896132).
Kao sto vidite Jaran se nalazi na TL, pa bilo lijepo da ga kupi neko od nasih menadzera. Njegov dalji trening se sastoji od treninga skok suta i treninga 1na1, pa i nije toliko zatjevan za trening. :) Doc reaguj! :)

Toliko od mene, a vi sad razmislite kako cemo i sta cemo...

This Post:
00
208923.17 in reply to 208923.15
Date: 2/8/2012 7:47:53 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Hvala jasko na lijepim rijecima i podrsci

Sto se tice Argusa davno smo rekli jedan drugom sto imamo i sta mislimo.
Sto se tice Reprezentativaca "odgojio" sam Šabana Gušića koji je svojevremeno bio ubjedljivo najbolji igrac Reprezentacije, i to bi mi trebao biti izgovor za neke "neuspjehe" sa klubom?..

Hvala tebi na lijepim rijecima koje si iskazao na sebi svojstven nacin, jer ne znas bas direktno pohvaliti nekoga, ali se to moze izvuci iz konteksta. Kao sto si i sam rekao, u pravo vrijeme sam povukao prave poteze, odrekao sam se tada 1 Lige u kojoj sam igrao, da bi bio najbolji, sto mi je i uspjelo, strpljivo odradio svoj posao, vidio ti to ili ne. Svi mi imamo neke ciljeve na igri za kojima tezimo. Moje takticke sposobnosti su ljudi mogli vidjeti i do sada tako da o tome necu ni pricati.

Samo me jos zanima da li je ovo 5583 mjesto na BBu tvoj najveci uspjeh i pokazatelj tvog velikog umijeca na ovoj igri, ako jeste, svaka cast.
Naravno, ne bi da budem nekulturan, pa se ovim putem zahvaljujem na glasu i podrsci na tvoj nacin.

To bi bilo sve od mene za tebe, mada nije bilo ni potrebe da ti pisem.

This Post:
11
208923.18 in reply to 208923.1
Date: 2/8/2012 9:15:53 AM
Overall Posts Rated:
55
zavirite malo i na forum SRBIJE i vidite na koji su nacin ljudi dosli do polu-finala bb onako kao sto su oni radili pre neku godinu treba da se radi i sa repkom BIH treba nauciti nesta od boljih i iskusnijih stoga ne bi bilo lose da se uradi intervju sa selektorom SRBIJE!!

This Post:
00
208923.20 in reply to 208923.19
Date: 2/8/2012 9:53:08 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids
Niko nije osporio da si trenirao igrace za Reprezentaciju i da si se zrtvovao zbog toga, svaka cast za to, to stoji, vise sam pricao o nekim svojim stvarima.
A to oko ekonomije si se ti prvi dotakao ako se ne varam, mada zaista to nema veze sa Reprezentacijom. Nadovezao sam se samo na to imajuci u vidu da i tu treba pokazati svoju sposobnost pri vodjenju kluba, mada nije bitno sada.
Mislim da imam dosta iskustva na igri, i u vodjenju Reprezentacije kao i stazu i rezultatima kluba, tako i u taktickom dijelu.
Vec ranije sam najavio aktiviranje foruma sto se tice A reprezentacije, da se ljudi malo vise zainteresuju oko toga, jer tome pridajem malo vecu vaznost. Na forumu nisam izostajao kao Selektor, kao i druge stvari poput PR utakmica i slicno..
Pokusat cu izvuci maksimum sa onim s cim budemo raspolagali a onda ces kao i ostali moci oscjeniti moj rad i trud, ja cu se potruditi, to je definitivno, jer ipak ulogu Selektora ne smatram nekim laganim poslom.

Ja se zahvaljujem jos jednom na lijepim rijecima i zeljama, nadam se da ce nas krenuti i sa A Selekcijom, a tebi da sto prije dodjes u "Elitu".

Advertisement