BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > σεζόν 18 νο.2

σεζόν 18 νο.2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
207281.10 in reply to 207281.9
Date: 1/24/2012 3:50:00 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
(42376762)

χαχαχαχαχα ο κουτσος και ο αναπηρος!!!!που φτασαμε να παρακαλαμε να πεσουμε χαχαχαχαχα!!!ο αλλος νικησε με καλυ φαν!!

This Post:
00
207281.11 in reply to 207281.10
Date: 1/24/2012 3:50:48 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
αυτο το ματς θα δω και μεθαυριο με το πιο πολυ ενδιαφερον!!!

This Post:
22
207281.12 in reply to 207281.11
Date: 1/24/2012 5:17:32 PM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..

synora fm
εκπομπη *η μπαλα στο καλαθι*

παρουσιαστης α..
καλησπεεερα σας κυριες και κυριοιιι.. http://www.youtube.com/watch?v=HY9uZWCh4go
μαζι θα σχολιασουμε τα παιχνιδια γιαααααα....
παρουσιαστης β..
που σε ρε αφανα..
α..
που σαι ρε βαγγεληηη
......
Kalamata B.C εν. Emmanouil Papas 87 - 85
μαλλον ο τακης αν θελει να χασει θα πρεπει να μην κατεβασει ομαδα..
β
λοιπον θα βγαλουμε εναν ακρωατη στον αερα απο τον οποιο θελουμε να μας πει μονο μια προταση για το παιχνιδι..μονο..και να το κλεισει..οκ?

κληση (οχι αλλο καρβουνοοοο) ..
α
οκ ευχαριστουμε....
http://www.youtube.com/watch?v=NSB0uYdQ5pM&feature=re...

GOLD STARS εν. KOFTES 95 - 74
α
εμενα προσωπικα αυτο το παιχνιδι με εκανε να δω εντελως διαφορετικα το αστερι.. και εγινα οπαδος τους αντι του κοφτη..
τρομερο συστημα το λοου ποστ με πλει μεκερ κατω απο την μπασκετα οπου εχει εναν συγκεκριμενο ρολο να μοιρασει την μπαλα..τρομερο..μεχρι στιγμης μονο στο εξωτερικο το εχω δει..
β
μωρε λες να το δοκιμασει και κανας εμβολιαδης?
λοιπον ξερετε εσεις..περιμενουμε κληση..

κληση <εισαι η ελπιδα μας..τουυυυυυυυυυτ..>
α
ναι ριξαμε την γραμμη γιατι ξεραμε την συνεχεια!!
και επειδη υποστηριζουμε ολα τα ειδη μουσικης αλλα και τα αλλη κρατη
http://www.youtube.com/watch?v=zRv5vI9011E&list=LLTSt...

21 Nations Army εν. Nerds Volos 101 - 115
α
λοιπον η box-1 ειναι η πιο δυσκολη αμυνα να στηθει..το παιχνιδι κριθηκε απο την αμυνα του αρμι..ο R. Malafaia σημερα εσβησε τον εσμεριζ..
β
το θεμα ειναι οτι ο βολος μοιρασε και τα λεπτα και τωρα μπορει να ανταπεξευλθει και στον μικρο τελικο..ο αρμι ηταν η δυσαρεστη εκπληξη..

κληση<βουλα σε αγαπαω,ανοιξε το κινητο σου>
α
μαλιστα..παιδια για το παιχνιδι εχουμε πει οτι θα λετε τις ατακες σας..
http://www.youtube.com/watch?v=PxadsY9zFMI

PANTOKRATORAS εν. Red Legionaries 74 - 94
β
γενικα οι αγωνες του 2ου με τον 3ο σημερα φανηκαν να καθαριζουν πολυ πιο ευκολα απο τα αλλα παιχνιδια
α
ασχημο κατεβασμα απο μεριας του γιαννη..επρεπε να ειχαν σκεφτει οτι θα ειχαν προβλεψει το πρεσαρισμα οι αντιπαλοι τους..και οι Red Legionaries για αλλη μια φορα στο Πολυκαστρο..
β
κοιτα..εχει πολυ ρισκο σε εκτος εδρας παιχνιδι να πας σε φουλ πρεσιγκ αλλα ο παντοκρατορας μονο καλα στοιχεια μας αφησε φετος και απο του χρονου θα ειναι πολυ δυνατος.

κληση<τι ειχες γιαννη?τι χα παντα..>

http://www.youtube.com/watch?v=Qtiz9ljDXvM

fay_stelaios εν. Agor Aegean 50 - 68
α
παρα τριχα να ειχαμε την πρωτη εκπληξη σημερα..εβλεπες το ενα φαουλ μετα το αλλο..για μια στιγμη νομιζα οτι οι αγορ θα μεινουν με 3 βασικους εκτος..
β
εχει πολυ ενδιαφερον η συνεχεια γιατι ο βολος ειναι πολυ απροβλεπτος μανατζερ..

κληση <βγαλε την φουστα σου μωρο μου να σου πω το μυστικο μου,ναι..ελα..ειμαι στο ν αερα>

http://www.youtube.com/watch?v=O9SLkc_iONA&feature=re...

PLAGIARI FORCE εν. Anatolia Polikastou 51 - 68
α
ασε να τα πω εγω μια και καλη..δηλαδη επρεπε να μας βγαλουν την ψυχη?
β
χαχαχαχα//ασε να τα πω εγω βρε..ο coach ειναι τρομερος διαχειριστης..
ολες αυτες τις μερες ελεγε οτι επρερε με καποιον τροπο να μοιρασει τα λεπτα..και το καταφερε..βγηκε ο αμπις με φαουλ οπως ηθελε..ο I. Denkens ειχε ασχημη μερα..ισως ακομα δεν εμαθε την ομαδα..αλλα θα βρει τα πατηματα του μεχρι τον ημιτελικο..ειμαι σιγουρος..και ο μαουρε απο τον παγκο δεν χρειαστηκε και ολα καλα,το σαββατο θα εχουμε πολλους επισκεπτες στο πολυκαστρο για ενα απο τα πιο διασημα παιχνιδια της 3ης κατηγοριας..

κληση<του βασιλια την κορη,την εχουν παρει ολοι>

μαλιστα!!καληνυχτες!!

πεστε μου οτι ζουσατε για να διαβασετε τις ατακες των κλησεων :P

This Post:
00
207281.13 in reply to 207281.12
Date: 1/24/2012 5:59:23 PM
Overall Posts Rated:
150150
χαχαχαχα τρομερός...

όντως το κατέβασμα μου ήταν χάλια σήμερα...τόσο σε άμυνα τόσο και σε επίθεση....δεν πειράζει ήταν αλλη μια δοκιμή απλά αυτή τη φορά δεν μου βγήκε...μαζεύουμε εμπειρία για να την χρησιμοποιήσουμε τη νέα σεζόν είπε ο προπονητής της ομάδας μας...στόχος όταν φτάσουν τα play off της επόμενης σεζόν τίποτα να μην αφήνεται στην τύχη αλλά ταυτόχρονα να παίζουμε σχεδόν όλα τα συστήματα...:)

για μένα +1 στα αστέρια αξίζουν να πάρουν την παραμονή..πολύ ωραία τακτική κίνηση σήμερα..:)

καλή επιτυχία σε αυτούς που συνεχίζουν...πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι Πάνος-Γιώργος, οι οποίοι κατέβηκαν κανονικά σημερα..και ανυπομονώ να τα δω αυτά τα ματς, αν τελικά γίνει έτσι....:)

This Post:
00
207281.14 in reply to 207281.13
Date: 1/25/2012 11:38:26 AM
Overall Posts Rated:
10001000
gia να δούμε τι είχαμε χθες...

fay_stelaios εν. Agor Aegean 50 - 68 ((42376758))

ουσιαστικά άλλα ματς περιμέναμε να έχουν ενδιαφέρον και άλλα είχαν.το δικό ήταν σε αυτά που είχαν!
το σκεπτικό μου το έχω αναλύσει σε προηγούμενο ποστ.
το ματς λοιπόν ήταν όπως ήθελα.κλειστό σχετικά σκορ στο οποίο να είμαι σε απόσταση που να έχω ελπίδες,ώστε και το ματς να χαίρομαι και να μπορώ να ελπίζω σε κάτι που θα άλλαζε τις ισοροπίες.καλάθια λοιπόν δεν έβαζε,αλλά ούτε και δεχόμουν.αλλά κέρδιζα φάουλ συνεχώς!ο Κρούνερτ,το 5 του και ο Γκοέσας φορτωμένοι και οι 3 από την 2ή περίοδο!ο Γκοέσας ειδικά είχε από πολύ νωρίς 5 φάουλ!ουσιατικά η τακτική μου με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι πάρα πολύ!αλλά δεν μου έκανε η μηχανή την χάρη εδώ τελικά.

αν ο Γκοέσας που είχε από πολύ νωρίς 5 φάουλ χρεωνόταν και με 6ο του,το ματσάκι μπορούσε να γυρίσει.μάλιστα ο Γιώργος είχε εντολή άφησε τους να παίξουν!χαλαρά μπορούσε να αποβληθεί λοιπόν!πολύ χαλαρά!
δεν έγινε όμως.μόνο ο Κρούνερτ αποβλήθηκε και δεν μου έφτανε αυτό.

το δεύτερο σημείο που κρίθηκε το ματς ήταν και πάλι οι χαμένες βολές μου.έχω αστοχήσει σε 12.αυτό δεν μπορούσα να αποτρέψω όμως.

τρίτο σημείο οι 8 παραπάνω επιθέσεις του Γιώργου.ευτυχώς δεν είχαμε εδώ το +21 προσπάθειες του Σαββάτου.αλλά εδώ θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα΄.ουσιαστικά είναι το σημείο που τα βάζω με τον εαυτό μου!γιατί?

λοιπόν οι 6/8 ήταν από λάθη του ά-πασου Δημόπουλου.αν λοιπόν στη θέση του έβαζα τον Βαρδάρη,τα 6 λάθη θα ήταν ενδεχομένως 2.άρα μάνη μάνη μόνο από αυτή την επιλογή,4 λιγότερα σουτ για ΑΓΟΡ,4 παραπάνω για εμένα και θα είμασταν στον ίδιο αριθμό επιθέσεων!άρα αμέσως αμέσως η διαφορά θα πήγαινε λογικά στους 10!

και όχι μόνο αυτό!
το 5 του έβαλε 2 τρίποντα απένατι στον Δημόπουλο που δεν έχει καθόλου περ.άμυνα(δλδ 6 πόντους) που δεν θα τους έβαζε στον Βαρδάρη!

άρα τελικά δεν έκανα ότι καλύτερο μπορούσα!

το δίλημμα αυτό το είχα εξ'αρχής.αλλά τελικά έβαλα τον Δημόπουλο μέσα μπας και μου δώσει κάτι λόγω σουτ.

λάθος επιλογή μου ξεκάθαρα.

σχετικά με την απομόνωση,σίγουρα ήταν χάλια μεν,αλλά μπορούσε να μου δώσει τα φάουλ που ήθελα.κάτι τέτοιο δεν γίνεται με το τρέξε...

στην άμυνα τώρα,ο Γκοέσας θα βλέπει εφιάλτες για πολύ καιρό!θα ακούει Κουλοχέρης(με δυνατή κατάσταση-όχι 9άρα) και θα τρέχει!σχεδόν όλα τα καλάθια τα έβαλε απέναντι στον Κακλαμανάκο!αλλά ακόμα κι έτσι τα ποσοσστά του έμειναν στο 29%!!!όπως όλη η ομάδα δλδ

γενικά για να έχω ελπίδες έπρεπε να επιλέξει χαλαρή ο Γιώργος.και με την χαλαρή βγήκαν αδυναμίες στην επιφάνεια.και στο 1 και στο 3...

τώρα εγώ ετοιμάζομαι και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν.ο Γιώργος ανυπομονεί για την άνοδο.

έχει έδρα...
έχει ηθικό...
έχει σούπερ λεπτά αυτή την εβδομάδα...
έχει τον παικταρά τον Σίλβες στο 4!
το καλύτερο 4άρι που έχω πάιξει αντίπαλος ποτέ και ο αληθινός MVP της ομάδας του!

PANTOKRATORAS εν. Red Legionaries 74 - 94 ((42376761))

ο Γιάννης έχασε μόνος του εδώ.κάκιστες επιλογές και σε άμυνα και σε επίθεση.η πρέσσα αν δεν κλείνεις γυρνάει μπούμερανγκ.η δε ροή του δεν ήταν αρκετή τελικά για λόου.γενικά όταν το μαν2μαν σου είναι καλό,δεν χρειάζεσαι εκεί ρίσκα...

21 Nations Army εν. Nerds Volos 101 - 115 ((42376759))

αχ βρε Ορέστη!

τι το ήθελες το box?

καθαρά μπασκετικά(μιας και έπαιζα δλδ) αυτή είναι άμυνα όταν παίζεις απέναντι σε ομάδα με ένα σούπερ σταρ και 4 άσχετους.ο Βόλος τέτοια ομάδα δεν έχει όμως!

2η απορία.

ο Τσεκ Αν γιατί πάγκο?

ο Βόλος σοφός όπως πάντα.κάνει τα απλά και όπου του είναι αρκετά νικάει...

PLAGIARI FORCE εν. Anatolia Polikastou 51 - 68 ((42376760))

κι εδώ το ματς ήταν ζουμερό.ο αφάνας ήθελε το ηθικό,κατέβηκε χαλαρά και προσπάθησε να προστατέψει τις καταστάσεις του(δεν μπορούσε να του βγει με όλους όμως-βλ Αμπίς και Ταράου).αλλά σοφά επέλεξε ΚΜ και μαν2μαν.
ο Πλαγκ επέλεξε και πάλι περιέργως σπρώξιμο που δεν νομίζω ότι του έδωσε κάτι.είδε και τον Ορονάτο να τραυματίζεται πάνω στο ματς και έδεσε το γλυκό.αλλά σίγουρα το

This Post:
00
207281.15 in reply to 207281.14
Date: 1/25/2012 11:51:37 AM
Overall Posts Rated:
6767
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου κυρίως επιθετικά!Βέβαια σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καταστάσεις των Cegarra -Grunert που μολονότι ήταν στο 8 το ματς θα ήταν εντελώς διαφορετικό με τον Cegarra στο 9.Χάθηκαν πολλά τρίποντα και μπορώ να πω ότι ακόμα και ο γκοεσας ήταν κακός ..πολλά άστοχα σουτ για την κλάση του.Το 5/22 του Cegarra ήταν βέβαια ο κύριος λόγος που η διαφορά έμεινε στους 18..ίσως πρέπει να βάλω δυάρι των Cegarra όπου αποδίδει καλύτερα....Όσο για τον Silves δεν έκανε και πολλά πράγματα στο ματς αλλά αμυντικά ήταν σούπερ.

This Post:
00
207281.16 in reply to 207281.14
Date: 1/25/2012 11:55:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
GOLD STARS εν. KOFTES 95 - 74 ((42376765))

Οι GOLD STARS έδωσαν περισσότερα σε αυτό τον αγώνα από ότι οι KOFTES

έχω την εντύπωση ότι ο Νικόλας δεν γνωρίζει πως η δυνατή στα πλέι-οφ αντιστοιχή στην κανονική της κανονικής περιόδου!

στην ουσία έπαιξε χαλαρά.και έπαιξε τρελό ρόλο αυτή η επιλογή.
τακτικά σωστός και πάλι ο Βαλάντης ο οποιός απρόσμενα εντελώς είναι μια ανάσα από την παραμονή!
και αν αυτό γίνει,ενδεχομένως τα Αστέρια να πρωταγωνιστήσουν του χρόνου!

μένει να δούμε τώρα αν ο Νικόλας μπορεί να απωφεληθεί από το παραπάνω ηθικό που λογικά έχει πλέον και να σπάσει κι αυτός την έδρα του Βαλάντη...

Kalamata B.C εν. Emmanouil Papas 87 - 85 ((42376762))

χαχαχαχαχαχαχαχαα

Τάκη μέχρι και η μηχανή σε θέλει εδώ!

σχετικά με τους τελικούς.

ο ΑΓΟΡ κρατάει την τύχη στα χέρια του.
στους κόκκινους όμως ίσως οι καταστάσεις παίξουν το ρόλο τους.θα πρέπει να τις περιμένουμε λοιπόν.βέβαια ο Πάνος έχει και έδρα και ηθικό!πολύ δυνατός συνδυασμός.

καλή συνέχεια να έχουμε....

This Post:
00
207281.17 in reply to 207281.16
Date: 1/25/2012 12:07:40 PM
Overall Posts Rated:
2121
Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ... αλλά πιστευω πως χειρότερες εμπνευσεις δύσκολα θα μπορούσα να έχω. Τι μ@%*@ όνειρο ειδα το προηγουμενο βράδυ, ούτε που θυμάμαι. Συγχαρητήρια στο Βολο και καλη συνέχεια στα υπόλοιπα παιχνίδια σε όλους.

This Post:
00
207281.18 in reply to 207281.15
Date: 1/25/2012 12:13:43 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου κυρίως επιθετικά!Βέβαια σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καταστάσεις των Cegarra -Grunert που μολονότι ήταν στο 8 το ματς θα ήταν εντελώς διαφορετικό με τον Cegarra στο 9.Χάθηκαν πολλά τρίποντα και μπορώ να πω ότι ακόμα και ο γκοεσας ήταν κακός ..πολλά άστοχα σουτ για την κλάση του.Το 5/22 του Cegarra ήταν βέβαια ο κύριος λόγος που η διαφορά έμεινε στους 18..ίσως πρέπει να βάλω δυάρι των Cegarra όπου αποδίδει καλύτερα....Όσο για τον Silves δεν έκανε και πολλά πράγματα στο ματς αλλά αμυντικά ήταν σούπερ.

λογικός ο προβληματισμός σου.είχες 30% ποσοστά ευστοχίας μόνο!και δεν μπορείς να περιμένεις να έχεις παντού 9άρες καταστάσεις ακόμα κι όταν μοιράζεις σωστά τα λεπτά συμμετοχής.

άμα δεις τα efficiency θα τρελαθείς!

συνολικά έπιασες 74 πόντους.ο Κεγκάρα είναι στο -2!
ο Γκοέσας στο 4!
ο Κρούνερτ στο 4!
αλλά οι 2 ψηλοί σου μαζί στο 50!

ο Σίλβες όμως φίλε έπαιξε τρελή άμυνα στο 4 μου.τρελή όμως!πήρε 7 επιθετικά ριμπάουντ έκανε 6 κλεψίματα και είχε 4 λάθη.δλδ σου έδωσε 9 επιθέσεις παραπάνω!επιπλέον σούταρε με 40% απέναντι στο 4άρι μου που το έχει αυτό το κομμάτι να ξέρεις.και πάσα έχει!

Σίλβες και τα μυαλά στα κάγκελα!

για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω παίξει αντίπαλος!βαριά κουβέντα πολύ.μέσα στους 3 όμως είναι πολύ χαλαρά!

όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θέλω να μου πεις τα σκιλ του!

μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το παλικάρι αυτό!

γενικά κάτι τελευταίο.

οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα.
αυτό που λέω εξαρχής για εσένα,τον Πάνο,και τον Θοδωρή.για αυτό και ο Γιάννης μπήκε 4άδα στο τέλος.

This Post:
00
207281.19 in reply to 207281.18
Date: 1/25/2012 12:18:31 PM
Overall Posts Rated:
6767
To καλό είναι ότι αμυντικά δεν έχω πρόβλημα όυτε μέσα ούτε έξω.Όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν γνωστά τα σκιλ του Σίλβες αλλά στους τελικούς θα φανεί πραγματικά η αξία του!

This Post:
00
207281.20 in reply to 207281.17
Date: 1/25/2012 12:21:12 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ... αλλά πιστευω πως χειρότερες εμπνευσεις δύσκολα θα μπορούσα να έχω. Τι μ@%*@ όνειρο ειδα το προηγουμενο βράδυ, ούτε που θυμάμαι. Συγχαρητήρια στο Βολο και καλη συνέχεια στα υπόλοιπα παιχνίδια σε όλους.

εσένα σου λείπει ένα ιδιωτικό να κάνεις τις δοκιμές σου.
γίνεται το εξής.όταν νιώθουμε αουτσάιντερ το μυαλό μας μας οδηγεί σε επιλογές μυστήριες.νομίζουμε πως νορμάλ δεν έχουμε τύχη.αλλά στα δύσκολα δεν είναι για δοκιμές!

εγώ το ματσάκι το σκεφτόμουνα τρελά λέμε.

και πρέσσα σκέφτηκα,και 1-3-1 σκέφτηκα,ακόμα και 2-3 σκέφτηκα!

αλλά δεν αξίζει όταν δεν κλείνεις να θυσιάσεις ότι σου στερούν οι ζώνες.καλύτερα να κάτσεις να φας όσα είναι να φας δλδ.γιατί αν δεν σου κάτσει....

Advertisement