hmm. dobra analiza napredovanja. Ako je samo jedan do dva skilla po sezoni onda to i nije tako strasno i moze da bude isplativo za treniranje tako niskih igraca.
Edna sezona +2 skila, dve sezoni 4+ skila, tri sezoni 6+skila vo korist na favorizirana visina/trening tip. Toa znaci deka za tri sezoni, ako poceten skil e inept za dvajcata, niskiot igrac ke stigne do prominent, a visokiot do prodigious. Prevedeno vo pari toa e 1.000.000 sprema 4.000.000. Taka da isplatlivo e samo za kreiranje sopstveni igraci, nikako za prodazba.
Ja sam krenuo sa treninzima krila pre 4 sezone sa igracem koji je visok 203cm i mogu da kazem da se bas primecuje razlika izmedju unutrasnjih i spoljasnjih treninga.
Npr, pre dve sezone je dobio 12 skillova na unutrasnjim pozicijama a prosle sezone samo 6 skillova na spoljasnjim pozicijama (trening je uvek bio za jednu poziciju, 48 minuta po igracu nedeljno) tako da je moje iskustvo ipak malo drugacije ...
OK ama imaj predvid deka vo tretata sezona toj igrac e 3 godini postar, i normalno deka i vozrast ima negativno vlijanie. btw kolku godini imase toj igrac koga pocna da treniras nadvoresni pozicii?
Moeto iskustvo e so 18 godisen igrac, trener lvl 6, edna pozicija trening, 48+ minuti nedelno - plus zaboraviv da dodadam, trenirase cela sezona, t.e bez pauza vo allstar i offseason.