Zdravím, v souvislosti s právě probíhající diskuzí ohledně českého NT jsem Vajkézovi poslal nabídku spolupráce ve věcech "komunikace s veřejností". Vzhledem k tomu, že Vajkéz asi někde chlastá, tak jsem ještě odpověď nedostal :-) ale i tak bych chtěl dát do placu jeden můj návrh (a následně i prosbu).
Stránky BB jako takové nejsou úplně ideální pro nějaké plynulé a kvalitní rozrůstání národní komunity, a proto jsem dostal nápad, že by stálo za pokus vytvořit jednoduché interaktivní webové stránky "českého" BB, kde by se mohli čas od času (minimálně jednou za týden) oběvovat informace pro veřejnost, které na fóru mohou jednoduše zapadnout - preview a review zápasů (jak Senior NT, tak NT U21), rozhovory s hráči, ligové informace (zvláště I. liga), atd. Tyto informace by samozřejmě byly otevřené pro všechny, ale dále by bylo možné vytvořit další sekci, kam by kdokoli mohl "zaregistrovat" svého hráče, aktualizovat jeho skilly a pouze několik lidí (manažeři NT,...) by mohlo vidět jeho hodnoty...určitě víte, co tím mám na mysli.
Tímto bych vás tedy chtěl poprosit zejména o vyjádření vašeho názoru. A pokud někdo ví, že by vytvoření takovýchto stránek zvládl a chtěl by tak pomoci české komunitě BB, byl bych vděčný, kdyby se mi ozval - mohli bychom se domluvit na dalších věcech, atvšp.
Dík!