Rád by som hneď v úvode poďakoval za otázky.
1. S týmto nevidím problém. Práve som skončil školu a času je dosť. Na nete viem byť kdekoľvek a kedykoľvek, vlastne som tu každú voľnú chvíľu. Takže časovo to nevidím na problém. A oddeliť funkcie? Tieto dve funkcie sa iba ťažko budú križovať, neviem o nijakej situácii, ktorá by mohla byť konfliktná. Ak ti nejaká napadá, uveď príklad:) Ale aj to nie je problém.
2. Dôvod prečo kandidujem v čechách je jednoduchý. Na Slovensku je (podľa mňa) ideálny kandidát, ktorý dobre pracuje aj s tímom aj s komunitou. Tu v čechách sa uvoľňuje miesto po wixovi a ja by som mu rád bol adekvátnou náhradou.
3. Ako iste vieš, na Slovensku to vyzerá tak, že Zajino o dve sezóny s NT končí. Ale už teraz je pár kandidátov, ktorý budú na túto funkciu pripravený, lebo už teraz úzko spolupracujú so zajinom. Hovorieva sa, že treba v najlepšom prestať, ale ja som nikdy nedbal na to čo sa hovorieva. Takže by som ostal v Čechách.
4. Krásu push the ball objavujem už aj v mojom tíme a to na to nemám práve ideálnych hráčov. čo sa týka tréningu, preferujem relatívnu vyrovnanosť. Hovorím relatívnu, pretože rýchlosť tréningu je tiež dôležitá a pri vyrovnaných skilloch ide tréning pomalšie. Zároveň si ale nemôžem dovoliť hráča, ktorého potenciál sa rýchlo naplní, pretože jeden, či dva jeho skilly sú na vysokej úrovni. Väčšina hráčov v NT už má svoj potenciál z väčšiny naplnený. V podstate sa čaká na hráčov z U21, ktorý majú vyšší potenciál a ktorí už majú naordinovaný tréning od teba :)
Hrať Jednostrannú taktiku ako LI, alebo R&G je dobré iba v prípade, že som si istý, že mi jeden útok bude stačiť a pokryjem útoky súpera. R&G je ešte dobé, ak by som chcel slabšiemu súperovi nastrieľať kopu bodov a nahnať skóre, nakoľko je to najrýchlešia taktika.
5. Myslíš hodnoty týchto troch skillov? AK áno, tak by som u centra vyžadoval hodnoty minimálne 6 u všetkých, prioritu by mali handling a driving.
6. Týmto problémom som sa už zaoberal a premýšľal som, že by som týchto hráčov "Podmienečne vylúčil". Záleží ale aj na tom, či za nich existuje adekvátna náhrada. Raz darmo, ak si nemôžem dovoliť hráča vynechať zo zostavy, tak si neporadím. Ak ale padne ich forma na nízku úroveň, radšej uprednostním slabšieho hráča namiesto silnejšieho. Asi ako každý. Samozrejme by možno bolo treba upraviť taktiku, ale to je už na širšiu debatu.
7. Nomináciu by som preferoval tú druhú možnosť. Prvých 12, doplnenie na 15 počas prvého týždňa, nech mám na výber z troch hráčov na každú pozíciu v prípade pohybov formy.
Snáď to postačuje, ak nie, sem s ďalšími pripomienkami :)