BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: KifaH
This Post:
00
93427.2 in reply to 93427.1
Date: 6/2/2009 9:18:57 AM
Overall Posts Rated:
3737
Dobrý deň .

Keďže GM-wixix sa rozhodol nekandidovať, rozhodol som sa kandidovať ja. On bol jasná voľba, v prípade jeho kandidatúry. Mám seriózny záujem venovať sa reprezentácii po celé dve sezóny (prípadne aj viac).

Ale pekne po rade.

Čo sa týka môjho pôsobenia na BB, dosť z Vás ma už pozná, ale pre tých, ktorí tu nie sú od začiatku, sa predstavím aj po tejto stránke. BB som začal hrať pred rokom a pol, na začiatku 3.sezóny. Začal som v II.lige, odkiaľ som postúpil vďaka odbotovaniu do Extraligy. Tu som už tretiu sezónu. Raz som skončil na 5.mieste, raz na 7. mieste , 2.mieste a naposledy na 6.mieste. Veľmi rád by som k riadeniu môjho tímu pridal aj manažovanie reprezentačného tímu Česka.

Preferovaná taktika:
Nerád by som sa fixoval na jednu kombináciu taktík, bol by som rád, keby súper nevedel , čo má očakávať. Výber taktiky bude prísne limitovaný hráčmi, ktorí sú k dispozícii. A tu by som rád prešiel k ďalšiemu bodu.

Hráči a majitelia:
Čo rozhoduje, kto nastúpi? Skilly, forma a taktika, ktorú budeme hrať. Čo sa týka skillov, bol by som rád, keby hráči mali istý štandard, hlavne čo sa týka kľúčových atribútov, teda passing, handling a driving. Hráči bez týchto vlastností sa v repre len ťažko uživia. Forma? Strážte si minúty. Aj ten najlepší manažér na svete nevyhrá, ak je forma hráčov na katastrofálnej úrovni.

Komunikácia:
Viem sľúbiť niekoľko vecí. Vždy, krátko pred zápasom, bude k dispozícii rozbor súpera, tak ako ste na to zvyknutí. Po zápase príde analýza zápasu, vymenovanie kľúčových faktorov, ktoré pomohli k výhre/prehre. Znesiem kritiku, ak je konštruktívna a rád si nechám poradiť. Nič nechcem skrývať a komunikácia bude prebiehať na konferencii.

A zrejme to najdôležitejšie..... Ciele:
Bol by asi nezmysel, keby som vravel, že nechcem s tímom postúpiť minimálne do druhej fázy MS. Takže jeden z cieľov bude práve tento postup. Tiež by som rád trocha pozdvihol život okolo repre, aj keď viem, že je to nesmierne náročná úloha, Wix sa jej venoval počas svojich funkčných období, v podstate neúspešne a zrejme aj to prispelo k jeho rozhodnutiu, že pri kormidle končí. Zrejme by som použil nejakú súťaž, aj keď efekt tohto spôsobu nie je práve z tých dlhodobých.

Verím, že ma podporíte v mojej snahe o oživenie hry a života reprezentačného tímu.

V prípade otázok, rád odpoviem v diskusnom vlákne.
Ďakujem za všetky pripomienky a aj prípadné hlasy.

Message deleted
This Post:
00
93427.4 in reply to 93427.1
Date: 6/2/2009 11:16:15 AM
Overall Posts Rated:
1212
Zdravím všechny české hráče. Můj nick je PunkFloid a jsem manažerem Floydian Teamu, který hraje ligu II.3.

Omlouvám se, ale vzhledem k nešťastným okolnostem dnešního dne jsem nucen stáhnout svoji kandidaturu na post manažera NT. Důvod k tomu je velice jednoduchý - odešla mi grafická karta notebooku, takže se na internet do doby než ho pošlu do servisu a než mi přijde zpět budu dostávat vcelku zřídka. Z tohoto důvodu bych se práci NT manažera po případném zvolení nemohl věnovat naplno.

Děkuji všem za podporu a za otázky, jež mi pomohly pochopit BB zas o něco více.

PunkFloid

Last edited by PunkFloid at 6/5/2009 9:14:49 AM

This Post:
00
93427.5 in reply to 93427.4
Date: 6/3/2009 7:17:13 AM
Overall Posts Rated:
33
Zdravim vas! Volam sa Phil Jackson:D a som manazerom timu Csont Nelkul s ktorym som nedavno vyhral Extraligu na Slovensku, to je doteraz aj mojim najvacsim uspechom na BB. Este dodam, ze tuto hru hram od 3sezony, takze od zaciatku BB na Slovensku.

Preco chcem kandidovat? Dufam, ze sa nenahnevas Kifah ale som to uz prislubil takze moje slovo aj dodrzim. Hlavnym dovodom mojej snahe sa stat trenerom ceskej NT je, ze sa chcem vyskusat na medzinarodnej scene s timom kde mam k dispozicii lepsich hracov a spolu tak sirsie moznosti na taktizovanie. Mojim poslanim v tejto hre je, ze sa snazim vytlct z hracov maximum a dosiahnut tak s muzstvom co najlepsie vysledky. Samozrejme potom to uz zalezi na sile supera, ze aku taktiku nanho vymyslim.

Ked sme uz pri taktike. To je jedina vec kde by som nepotreboal rady, nechcel by som sa pomylit niekym inym a potom sa certit, ze preco som to neurobil podla seba atd. (aj tak by som to urobil podla seba, takze je to vlastne jedno :P), ved za vysledky je zodpovedny hlavne NT coach. Tu mam na mysli vsetko co sa tyka postov hracov, kde zahraju a aj utocnu a defenzivnu taktiku. V inych veciach by som ale pomoc velmi rad privital a bol by som za to vdacny.

Ked ide o hracoch tak NT trener je z tohto pohladu v tazkej pozicii, lebo priamo nezasahuje do treningu hracov. Ale hlavnu pomoc prave potrebuje od majitelov hracov, forma hracov je jeden z najdolezitejsich faktorov v tejto hre.

Komunikacia to tiez nezavisi priamo od trenera, ked nema s kym komunikovat, tak ani nebude :). Ale myslim si, ze sa zopar ludi najde kto sa bude o NT zaujimat, a velmi rad si precitam kazdu kritiku ved sa mozno naucim aj ja nieco od vas :D.

Mojim cielom, je ako som to uz spominal vydat zo seba a s Ceskej NT 110%. Viem, ze nikto nie je nemylny ale sa aspon o to pokusim :)

Tak dufam, ze vam nevadi, ze som bol tak trosku srandovny, zatial to je vsetko co som chcel, dufam, ze sa najde aj par otazok pre mna tak sa mozte o mne dozvediet viac keby ste mali zaujem...

Este taka zaujimavost. Nie je to prvy krat, ze sa uchadzam o post NT trenera. Uz som kandidoval na post trenera Slovenskeho NT vtedy som skoncil treti, prvy dvaja takze aj byvali NT trener uz tuto hru teraz nehraju :)

Teraz idem do prace, takze tu budem az vecer!