Dobrý deň .
Keďže GM-wixix sa rozhodol nekandidovať, rozhodol som sa kandidovať ja. On bol jasná voľba, v prípade jeho kandidatúry. Mám seriózny záujem venovať sa reprezentácii po celé dve sezóny (prípadne aj viac).
Ale pekne po rade.
Čo sa týka môjho pôsobenia na BB, dosť z Vás ma už pozná, ale pre tých, ktorí tu nie sú od začiatku, sa predstavím aj po tejto stránke. BB som začal hrať pred rokom a pol, na začiatku 3.sezóny. Začal som v II.lige, odkiaľ som postúpil vďaka odbotovaniu do Extraligy. Tu som už tretiu sezónu. Raz som skončil na 5.mieste, raz na 7. mieste , 2.mieste a naposledy na 6.mieste. Veľmi rád by som k riadeniu môjho tímu pridal aj manažovanie reprezentačného tímu Česka.
Preferovaná taktika:
Nerád by som sa fixoval na jednu kombináciu taktík, bol by som rád, keby súper nevedel , čo má očakávať. Výber taktiky bude prísne limitovaný hráčmi, ktorí sú k dispozícii. A tu by som rád prešiel k ďalšiemu bodu.
Hráči a majitelia:
Čo rozhoduje, kto nastúpi? Skilly, forma a taktika, ktorú budeme hrať. Čo sa týka skillov, bol by som rád, keby hráči mali istý štandard, hlavne čo sa týka kľúčových atribútov, teda passing, handling a driving. Hráči bez týchto vlastností sa v repre len ťažko uživia. Forma? Strážte si minúty. Aj ten najlepší manažér na svete nevyhrá, ak je forma hráčov na katastrofálnej úrovni.
Komunikácia:
Viem sľúbiť niekoľko vecí. Vždy, krátko pred zápasom, bude k dispozícii rozbor súpera, tak ako ste na to zvyknutí. Po zápase príde analýza zápasu, vymenovanie kľúčových faktorov, ktoré pomohli k výhre/prehre. Znesiem kritiku, ak je konštruktívna a rád si nechám poradiť. Nič nechcem skrývať a komunikácia bude prebiehať na konferencii.
A zrejme to najdôležitejšie..... Ciele:
Bol by asi nezmysel, keby som vravel, že nechcem s tímom postúpiť minimálne do druhej fázy MS. Takže jeden z cieľov bude práve tento postup. Tiež by som rád trocha pozdvihol život okolo repre, aj keď viem, že je to nesmierne náročná úloha, Wix sa jej venoval počas svojich funkčných období, v podstate neúspešne a zrejme aj to prispelo k jeho rozhodnutiu, že pri kormidle končí. Zrejme by som použil nejakú súťaž, aj keď efekt tohto spôsobu nie je práve z tých dlhodobých.
Verím, že ma podporíte v mojej snahe o oživenie hry a života reprezentačného tímu.
V prípade otázok, rád odpoviem v diskusnom vlákne.
Ďakujem za všetky pripomienky a aj prípadné hlasy.