Poštovani suigrači, Razlozi i motivacija: Ovo je moja prva kandidatura za izbornika U21 reprezentacije. Neću trošiti puno riječi na svoje razloge za kandidaturu, reći ću samo da su drugi spomenuli tu mogućnost pri formuliranju naše kampanje za dugoročno ojačavanje naše reprezentacije kojoj sam, moram priznati, vrlo fanatično pristupio (gledaj thread "Hrvatska reprezentacija traži nove igračke nade!!!" - od kada sam postao i službeni skaut).
Nešto više o meni: 27 godina staža na ovome planetu, rođen u Rijeci, kompjuteraš po struci. Počeci igranja online managera daleke 2004. godine (Hattrick - nogometni manager u kojem moj klub još uvijek itekako postoji - gledaj Trenser 2004). Sa Buzzerbeaterom me upoznao Choda krajem 2007.godine (polovina treće sezone), no nije mi dugo trebalo da se zakačim za igru (ipak je puuuuno bolja od hattricka).
Trening: Od prve minute počinjem trenirati vanjske igrače, i to uglavnom Hrvate. Trenutno u klubu imam jednog reprezentativca (Aljoša Jureško
(2622764), PG, dečko kojeg imam od prvog dana), a u prošlosti sam trenirao i Andriju Milostića
(3115287), trenutno igrača našeg prvaka Albone (od Rika sam tražio garanciju da će ga nastaviti trenirati ako mu ga prodam, što je on i ispoštovao, što se vidi i po Milostićevoj plaći).
Pri treningu igrača uvijek pokušavam trenirati i naše potencijalne reprezentativce što nije, kao što većina zna, baš lako (trenutno je u treningu Ivo Verhovnik
(5948605)). U budućnosti, kao dio naše kampanje za ojačavanje repke, planiram kupiti i koncentrirano istrenirati par krila (SF-a) sa visokim potencijalom, 18-ogodišnjaka koji će nam u budućnosti popuniti rupe u repki.
Ostvarenja: Što se tiče prošlosti mog kluba i puta do prve lige,od samog početka sve je krenulo sjajno. Prve sezone sam ušao u playoff treće lige, sljedeće sezone prolazim u drugu ligu gdje su mi društvo pravili Viking (koji ju je odmah i osvojio a mene izbacio iz playoffa) i Choda (koji ju je osvojio sljedeće sezone u vrlo napetom finalu protiv mene). Iste sezone dolazim i do finala kupa. Prošle sezone u ligi i nisam imao zanimljivih protivnika tako da je moj prolaz od samog početka bio očekivan. Sada kad sam u prvoj ligi, realno gledajući, ne očekujem osvajanje ali ću svima pomrsit račune
Podrška: Odmah da bude jasno, iako ću mladu reprezentaciju voditi sam, uvelike očekujem pomoć i savjet Chode, Kivana i Birota, ekipe koju viđam skoro svakodnevno, naravno, izvan virtualnog svijeta. Također, shvaćam da se reprezentaciju ne može voditi kao demokraciju, tako da će moja uvijek biti zadnja.
I za kraj, borit ću se za čim bolji plasman naše reprezentacije te neću štedjeti sate na postav i biranje ekipe. Glasom za mene, dajete glas realnom i sposobnom manageru koji neće odustati nakon prve prepreke. Sa podrškom prijatelja dugoročno namjeravam ojačati našu reprezentaciju do mjere kada ćemo konkurirati velikima!
Kvarc aka Marin, TrenseRi
(41071)