BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Jukic
This Post:
00
74975.2 in reply to 74975.1
Date: 2/24/2009 8:49:09 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
Izgleda da cu ove godine ja otvorit sezonu politiziranja i pridobivanja shire raje ili ti ga biraca

Pa onda da krenemo redom

Ime - Marko Jukic
Zanimanje - Izbornik Hrv. u-21 repke i sadasnji manager momcadi Zivine (ovo prvo se barem nadam)

Zivim u Kninu, treniram sve vrste trosenja vremena, najbolje mi ide spavanje u kojemu sam olimpijski prvak u kategoriji preko 8 sati.
Upravo zavrsavam 4. razred Jez. Gimnazije ... znaci ukratko josh sam klinac za vecinu prisutnih na forumu.

Kao izbornik bih pokusao ostvariti par ciljeva sa mladom repkom.

1 - Posto ce vecina igraca nakon ove sezone zamjeniti ovu juniorsku sa seniorskom repkom pokusao bih za pocetak oformirat novu i ja se ponajprije nadam uspjesnu generaciju nasih mladih nada.
2 - Prve sezone tesko da ce se moci iti pomisljati od naslovu ali cilj bi bio sto dalje dogurati i pokusati osigurati domacinstvo.
3 - Naravno kako to uvjek biva Vlastite interese zadovoljiti (sala :D)
4 - Dodatno osnaziti sustav prikupljanja i pohranjivanja podataka o mladim igracima.

Kao sto svi znamo nasa mlada reprezentacija je na jednom velikom raskrizju posto ce od ove sezone biti oslabljena odlaskom nekih glavnih igraca, moj cilj bi bio neke od starih ikona momcadi zamjeniti mladim i perspektivnik te nadolazecim nadama nashe male zajednice.
Zahvaljujuci proslogodisnjem formiranju neke vrste baze podataka (inf. o mladim igracima) posao ce mi biti puno olaksan, namjera mi je i dalje ostaviti na snazi scoute koji su najzasluzniji za prikupljanje upravo ovih krucijalnih informacija.

Toliko od mene

sa postovanjem ... ja se nadam vash novi izbornik u-21 repke _jukic_

This Post:
00
74975.3 in reply to 74975.2
Date: 2/24/2009 11:27:42 AM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36333633
Second Team:
ChiLeaders
Poštovani suigrači,

Razlozi i motivacija: Ovo je moja prva kandidatura za izbornika U21 reprezentacije. Neću trošiti puno riječi na svoje razloge za kandidaturu, reći ću samo da su drugi spomenuli tu mogućnost pri formuliranju naše kampanje za dugoročno ojačavanje naše reprezentacije kojoj sam, moram priznati, vrlo fanatično pristupio (gledaj thread "Hrvatska reprezentacija traži nove igračke nade!!!" - od kada sam postao i službeni skaut).

Nešto više o meni: 27 godina staža na ovome planetu, rođen u Rijeci, kompjuteraš po struci. Počeci igranja online managera daleke 2004. godine (Hattrick - nogometni manager u kojem moj klub još uvijek itekako postoji - gledaj Trenser 2004). Sa Buzzerbeaterom me upoznao Choda krajem 2007.godine (polovina treće sezone), no nije mi dugo trebalo da se zakačim za igru (ipak je puuuuno bolja od hattricka).

Trening: Od prve minute počinjem trenirati vanjske igrače, i to uglavnom Hrvate. Trenutno u klubu imam jednog reprezentativca (Aljoša Jureško (2622764), PG, dečko kojeg imam od prvog dana), a u prošlosti sam trenirao i Andriju Milostića (3115287), trenutno igrača našeg prvaka Albone (od Rika sam tražio garanciju da će ga nastaviti trenirati ako mu ga prodam, što je on i ispoštovao, što se vidi i po Milostićevoj plaći).

Pri treningu igrača uvijek pokušavam trenirati i naše potencijalne reprezentativce što nije, kao što većina zna, baš lako (trenutno je u treningu Ivo Verhovnik (5948605)). U budućnosti, kao dio naše kampanje za ojačavanje repke, planiram kupiti i koncentrirano istrenirati par krila (SF-a) sa visokim potencijalom, 18-ogodišnjaka koji će nam u budućnosti popuniti rupe u repki.

Ostvarenja: Što se tiče prošlosti mog kluba i puta do prve lige,od samog početka sve je krenulo sjajno. Prve sezone sam ušao u playoff treće lige, sljedeće sezone prolazim u drugu ligu gdje su mi društvo pravili Viking (koji ju je odmah i osvojio a mene izbacio iz playoffa) i Choda (koji ju je osvojio sljedeće sezone u vrlo napetom finalu protiv mene). Iste sezone dolazim i do finala kupa. Prošle sezone u ligi i nisam imao zanimljivih protivnika tako da je moj prolaz od samog početka bio očekivan. Sada kad sam u prvoj ligi, realno gledajući, ne očekujem osvajanje ali ću svima pomrsit račune

Podrška: Odmah da bude jasno, iako ću mladu reprezentaciju voditi sam, uvelike očekujem pomoć i savjet Chode, Kivana i Birota, ekipe koju viđam skoro svakodnevno, naravno, izvan virtualnog svijeta. Također, shvaćam da se reprezentaciju ne može voditi kao demokraciju, tako da će moja uvijek biti zadnja.

I za kraj, borit ću se za čim bolji plasman naše reprezentacije te neću štedjeti sate na postav i biranje ekipe. Glasom za mene, dajete glas realnom i sposobnom manageru koji neće odustati nakon prve prepreke. Sa podrškom prijatelja dugoročno namjeravam ojačati našu reprezentaciju do mjere kada ćemo konkurirati velikima!

Kvarc aka Marin, TrenseRi (41071)

From: masters
This Post:
00
74975.4 in reply to 74975.3
Date: 2/24/2009 1:07:58 PM
Dišpet
II.3
Overall Posts Rated:
00
Pozdrav svima!
Evo za pocetak da se predstavim..Ja sam Igor iz Splita sam i imam 17 god i ponosan sam vlasnika drugoligasa Gripe Team!

sta se tice kandidature za izbornika:
Mislim da imam dosta znanja i mogucnosti postati novi izbornik,iako sam jos "nov" u bb-u(dvije i pol sezone) shvatio sam sve cake ove igre...
Kada bi postao izbornik najvise bi "ulagao" u ovu nasu bazu podataka mladih igraca,jer mislim da je to najbolja ideja do sad..ima puno mladih talenata koji leze negdje u grmu i vape za pravim managerom..Jako cjenim i postujem moje protu kandidate i znam da ko god pobjedi ima svijetlu buducnost sa u-21 reprezentacijom!!
Hrvatska repka moze puno,samo joj fali onaj pravi izbornik koji ce je odvesti do vrha(ili barem blizu vrha) europe ali i svijeta!

Jos jednom za kraj pozdrav svima i zdravi i veseli bili! =))

masters->kandidat za izbornika u-21 reprezentaciju!

Last edited by masters at 2/24/2009 1:08:58 PM

From: Gilla J
This Post:
00
74975.5 in reply to 74975.4
Date: 2/26/2009 3:52:03 PM
Overall Posts Rated:
55
Pozdrav svima,
malo je kasno za kampanju ali šta se može neki moraju i radit. ;))
vidim da sam po godinama najstariji od svih prijavljenih, i zato cu napravit malu iznimku, i konstatirat da su drugi dečki vjerojatno više online od mene,bar na dnevnoj bazi,i s te strane svoj glas dajte njima...
s druge strane,prijavio sam se za poziciju izbornika iz razloga što mislim da ekipa može više i bolje,slažem se s malim,Jukićem,dobro je on to pripremio,svaka čast,i možda bi bilo najpravednije da on i nastavi,no kvarcova politika je bliža mojoj tako da bi on također bio dobar izbor.
U svakom slučaju, mislim da moja ozbiljna kampanja kreće tek u sljedećim izborima,kada ću svoje planove ozbiljno izložiti na ovom forumu,dotad neka bolji pobijedi,i znajte da se vaš rad pomno prati...
pozdrav svima