nisam bas razumio....ovako, dobio sam jednog dobrog igraca i stavio ga prvog, oce li meni sigurno doci? da li da se nadam da ce meni doci jer je dobar, i je su li ovi igraci sto su meni prikazani na draft izboru prikazani i ovim ostalim timovima iz moje lige? Ili su njima prikazani drugi igraci?
Ja bih prvo podsetio da pravila draftovanja imamo opisana u sekciji "Pravila". Nadam se da si to pregledao detaljno.
Svih 16 klubova iz tvoje lige biraju igrace koje i ti vidis. Znaci svaki klub ima svoj spisak "zelja". Kada na neki klub dodje red da bira igraca na draftu, onda taj klub dobije
onog igraca koji je na klupskoj "listi zelja" nabolje pozicioniran a da vec nije draftovan od nekog kluba"Dakle, posti si ti 12ti po redu da biras na draftu, u trenutku kad tvoj klub bude na redu da bira , dobices prvog slobodnog igraca sa tvoje liste. To moze da bude i prvi sa tvoje liste a moze da bude i 12ti sa tvoje liste (zavisno od toga koje su igrace tih 11 klubova koji biraju pre tebe, izabrali)
Nadam se da je jasnije ... Ako nije, onda pitaj nekog drugog, ja mislim da ne umem bolje da objasnim