Niko da odgovori...
1...Provizija zavisi od nacina placanja a znas kolika je tek kada ti npr. odbiju pare sa kartice po uplati. Iskreno, mrzelo me da racunam.
2...Trofeji ce se sigurno pokazati i to svi (iz IV-e, III-e, II-e lige, znaci bez obzira na ligu), a kada osvojis vise od 5 valjda se brise najstariji.
3...Zastavice su kao u HT (dobijas ih u prijateljskim tekmama)
4...U privatnoj ligi nema povreda niti bilo kakve druge koristi (ili mane).
Ima jos par opcija koje ovde nisi pomenuo a npr. meni omiljena zove se Rivalry History. Zahvaljujuci toj opciji uvek vidis kako si do sada prolazio sa kojim protivnikom pa znas sta mozes da ocekujes i kako da odigras.
Ono za dodeljivanje brojeva igracima, zakazivanje prijateljskih i sl. sigurno znas...
Hvala na odgovoru, mada mi nisi bio precizan, za tacku 1. me je interesolova placanje preko moneybookersa, ne karticom.
A sto se tice opcije Rivalry History ona mi nije bas interesantna, jer kao i u IRL ljudi broje titule, evo bas pregledavam sajtove kosarkasik klubova i svi se hvale , sa titulama, te osvojili ovo, te ono te i te godine, MVP, finale kupa itd..., a ta opcija rivalstva je samo jedna mala bitka pa bas ljude neiteresuje mnogo(mozda je bitno nekim mali ekipama kao IRL, kad meki mali klub pobedi real kao pre par dan u kupu, oni to slave kao titulu, neznam kakvo je vtoje i imsljenje drugih igraca), ali verovatno lepo izgleda sa suporterom, sigurno detaljnije nego nama koji nemamo suporter, a meni je bitno posto se ja bavim dizajnom, pa volim da mi je sareno.
Last edited by BG Samuraj at 11/13/2008 2:54:59 PM