BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Suporter

Suporter

Set priority
Show messages by
From: Golas
This Post:
00
56885.1
Date: 11/7/2008 4:43:33 PM
Overall Posts Rated:
00
Kontam da sam suporter. Imam neke opcije koje drugi nemaju (dajem brojeve i sl), a napravio sam BB pre par dana i nista nisam platio. Da li se neko bolje razume u suporter i da li mogu da imam neku korist od toga (osim da mi ekipa izgleda lepse :) ?

This Post:
00
56885.2 in reply to 56885.1
Date: 11/7/2008 8:12:29 PM
Overall Posts Rated:
00
Mislim da novi korisnici imaju 2 nedelje besplatnog supportera... Nije samo da izgleda lepshe, imash forum search, imash rezultate drugih utakmica, imash kao neku rang listu najboljih igracha u ligama... nije loshe sve u svemu

From: BUM BUM

This Post:
00
56885.3 in reply to 56885.1
Date: 11/7/2008 8:12:48 PM
Overall Posts Rated:
7070
ma suport imas samo 14dana ili tako nesto....malo te naloze na pocetku...

This Post:
00
56885.4 in reply to 56885.3
Date: 11/13/2008 9:28:10 AM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
E momci,
gledam ovaj suporter je full,imao bih nekoliko pitanja:

1. video sam da moze preko moneybookersa, jer ima neke provizijje ili je samo cena koja stoji na sajtu(naravno za one koji su koristiri ovu opciju)

2. i jos mi nije jasno ovo za trofeje, posto gledam kod nekih suportera (ima ih malo, pa gledam u prvoj ligi) ima pehara (dominacija, Lucky strike) a kod nekih nema (Dorcol Pistons), i to nekih raznih, za osvojene titule i finala, i MVP, e sad pitanje, jer ce se moji trofeji pokazati, za osvojene titule i MVP i sta kad ponestane mesta, posto ima samo 5 kruzica.

3. a ove zastavice se dobija podrzavanjem nekog kluba iz te zemlje ili igranjem prijateljskih (kao ono jurenja zastavica u HT-u).

4. i jos jedno pitanje za ove sto imaju suporter (ove privatne lige, jer tu moze da mi se povredi igrac, a nema nikakve koristi sto igra to).

Eto toliko.

This Post:
00
56885.5 in reply to 56885.4
Date: 11/13/2008 12:53:43 PM
Overall Posts Rated:
178178
Niko da odgovori...

1...Provizija zavisi od nacina placanja a znas kolika je tek kada ti npr. odbiju pare sa kartice po uplati. Iskreno, mrzelo me da racunam.

2...Trofeji ce se sigurno pokazati i to svi (iz IV-e, III-e, II-e lige, znaci bez obzira na ligu), a kada osvojis vise od 5 valjda se brise najstariji.

3...Zastavice su kao u HT (dobijas ih u prijateljskim tekmama)

4...U privatnoj ligi nema povreda niti bilo kakve druge koristi (ili mane).

Ima jos par opcija koje ovde nisi pomenuo a npr. meni omiljena zove se Rivalry History. Zahvaljujuci toj opciji uvek vidis kako si do sada prolazio sa kojim protivnikom pa znas sta mozes da ocekujes i kako da odigras.

Ono za dodeljivanje brojeva igracima, zakazivanje prijateljskih i sl. sigurno znas...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
56885.6 in reply to 56885.5
Date: 11/13/2008 1:41:20 PM
Overall Posts Rated:
122122

Ima jos par opcija koje ovde nisi pomenuo a npr. meni omiljena zove se Rivalry History. Zahvaljujuci toj opciji uvek vidis kako si do sada prolazio sa kojim protivnikom pa znas sta mozes da ocekujes i kako da odigras.

Ovo imamo i bez supportera
Jedino ako se razlikuje prikaz pa je kod onih sa supporterom detaljniji prikaz rivaliteta.

Fair play!!!
This Post:
00
56885.7 in reply to 56885.6
Date: 11/13/2008 1:49:35 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ne znam kakav je prikaz ako nemas suporter...

This Post:
00
56885.8 in reply to 56885.7
Date: 11/13/2008 2:21:48 PM
Overall Posts Rated:
00
...posto gledam kod nekih suportera (ima ih malo, pa gledam u prvoj ligi) ima pehara (dominacija, Lucky strike) a kod nekih nema (Dorcol Pistons), i to nekih raznih...

....xD.....

...Rivalry History. Zahvaljujuci toj opciji uvek vidis kako si do sada prolazio sa kojim protivnikom pa znas sta mozes da ocekujes i kako da odigras.
...

LAWL!!!, hahahahahhahaa

nego... back on topic... imamo i mi rivalry history... ovako neshto

Total League Tournamen Playoffs Relegation Scrimmages
Number of Games Played 6 4 0 2 0 0
Buha Bombers 3 2 0 1 0 0
Serbia Globetroters 3 2 0 1 0 0

ne mozhe da se slozhi, ali vidish na shta lichi

Last edited by Zadnji Glavni at 11/13/2008 2:24:35 PM

This Post:
00
56885.9 in reply to 56885.8
Date: 11/13/2008 2:27:44 PM
Overall Posts Rated:
178178
nego... back on topic... imamo i mi rivalry history... ovako neshto

Total League Tournamen Playoffs Relegation Scrimmages
Number of Games Played 6 4 0 2 0 0
Buha Bombers 3 2 0 1 0 0
Serbia Globetroters 3 2 0 1 0 0

ne mozhe da se slozhi, ali vidish na shta lichi

eeeee, vidis....nije isto!

Sa suporterom pored ovoga gore imas i spisak svih utakmica protiv konkretnog protivnika!

This Post:
00
56885.10 in reply to 56885.5
Date: 11/13/2008 2:41:13 PM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Niko da odgovori...

1...Provizija zavisi od nacina placanja a znas kolika je tek kada ti npr. odbiju pare sa kartice po uplati. Iskreno, mrzelo me da racunam.

2...Trofeji ce se sigurno pokazati i to svi (iz IV-e, III-e, II-e lige, znaci bez obzira na ligu), a kada osvojis vise od 5 valjda se brise najstariji.

3...Zastavice su kao u HT (dobijas ih u prijateljskim tekmama)

4...U privatnoj ligi nema povreda niti bilo kakve druge koristi (ili mane).

Ono za dodeljivanje brojeva igracima, zakazivanje prijateljskih i sl. sigurno znas...

Hvala na odgovoru, mada mi nisi bio precizan, za tacku 1. me je interesolova placanje preko moneybookersa, ne karticom.
A sto se tice opcije Rivalry History ona mi nije bas interesantna, jer kao i u IRL ljudi broje titule, evo bas pregledavam sajtove kosarkasik klubova i svi se hvale , sa titulama, te osvojili ovo, te ono te i te godine, MVP, finale kupa itd..., a ta opcija rivalstva je samo jedna mala bitka pa bas ljude neiteresuje mnogo(mozda je bitno nekim mali ekipama kao IRL, kad meki mali klub pobedi real kao pre par dan u kupu, oni to slave kao titulu, neznam kakvo je vtoje i imsljenje drugih igraca), ali verovatno lepo izgleda sa suporterom, sigurno detaljnije nego nama koji nemamo suporter, a meni je bitno posto se ja bavim dizajnom, pa volim da mi je sareno.

Last edited by BG Samuraj at 11/13/2008 2:54:59 PM

This Post:
00
56885.11 in reply to 56885.10
Date: 11/13/2008 2:53:49 PM
Overall Posts Rated:
178178
Neko ovde je prokomentarisao da je jedina prednost suportera sto je sareno i to je blizu istini. Vizuelno jeste mnogo bolje.

Zaboravih onu najvazniju funkcionalnost: bookmarks.
Mozes da obelezis 50-tak igraca/trenera/doktora/marketing menadzera, sa TL kada krenes u kupovinu...

Preko moneybookersa ces imati problem da platis zato sto u spisku nema Srbija, ako se dobro secam (ni Serbia i Montenegro, ni Yugoslavia, nista...).

Nude 15 nacina za placanje a mislim da je jedini koji za nas ovde funkcionise bez previse cimanja, ako ne i jedini koji funkcionise - karticom. Cak mislim da obicna Visa ne sljaka nego mora biti Gold ili Master...