Joooooj majko evo ga jos jedan Aristotel :))))))
Ovo vec postaje off topic, ali ajde da ti odgovorim...
drzati svoju online igru...Ja imam jednu i dobro znam
Ova recenica deluje malo smesno, ali dobro... necu se sada nesto tu hvaliti na kojim sam ja to projektima radio, ali recimo da se bavim pravljenjem, publiciranjem, odrzavanjem i svim ostalim sto je vezano za web igre. Pa to mi je u struci majku mu :)
Zato za tebe jedno prosto pitanje...koja je to TVOJA igrica, reci nam molim te?...a zashto? zato shto ce 100% svaki od njih da kaze za BB nekom ortaku,on ce kao ajde da probamo,proba,svidi mu se...nastavi da igra....a ima tu i malo para nije sve za dzabe kao shto mislish...
Ponovo jedan prost i vrlo kratko dometan pogled na stvarnost :) Pitas zasto...pa zato sto ce tako biti krug od 10, 20...50 igraca! Ako ti pokazes ortaku, a on svom ortaku, i sve tako zatvorice se krug i igru ce igrati mozda 3-4 u najboljem slucaju. Ne radi se to tako decko, i razvijanje igre se planira na mnogo ozbiljniji nacin ;)
Mada to je jedan od npr. "G planova" za dalji razvitak :)))))
zashto mislish da 100 srba ne moze da smisli bolju ideju za poboljshanje igre od 50.ooo shpanaca ili bilo kojih igracha druge nacionalnosti???zar je to toliko ne moguce?
Heh pa bas zato sto ovu igru igraju Srbi kao i svi ostali... i ono sto 50.000 ljudi misli (mada toliko ukupno BB nece imati...mozda i nikad:)
I postoji poslovica da su 2 glave pametnije od jedne. A u ovom slucaju je odnos 500 prema 1.
P.S.
kada bi Charli hteo da da 100.000 din mesecno da okacimo jedan mali bannercic na sajt b92, BB Srbija bi imala za mesec dana 3000 korisnika ja to garantujem!!!