BuzzerBeater Forums

BB Poland > [wyb] WANG !

[wyb] WANG !

Set priority
Show messages by
From: Wang
This Post:
00
45324.1
Date: 8/17/2008 5:27:16 AM
Overall Posts Rated:
22
ups... sorki za 2 tematy;/

Dziękuję wszystkim za głosy oddane na moją osobę. Znalezienie się w czołowej 6 u boku Hatcheta czy Leszka jest dla mnie zaszczytem. W dalszym ciągu prosze o głosy gdyż uważam, że jestem już na tyle doswiadczonym (polskim) graczem aby zasiąść na stołku selekcjonera U21. moja przemowa znajduje sie w dziale: "U21 - Przemówienia kandydatów" (44369.11)

Last edited by Wang at 8/17/2008 7:51:43 AM

From: Janecki

To: Wang
This Post:
00
45324.2 in reply to 45324.1
Date: 8/17/2008 8:20:31 AM
Overall Posts Rated:
00
1. Jakich graczy preferowałbyś na pozycji SF, bardziej ofensywnych(JS,JR), czy defensywnych?

2. Jakie polecenie jest najlepsze dla trenera jeśli chodzi o zmiany i dlaczego?

3. Masz przed sobą mecz w którym zbiórki mogą odegrać duże znaczenie, Twoich 2 najlepszych centrów ma przeciętną kondycje, jaki trening zlecasz ich właścicielom: trening kondycji, czy zbiórek? odp uzasadnij

4. Jesteś w półfinale ME i grasz z lepszym przeciwnikiem, co robisz jeśli chodzi o nastawienie zespołu. Czy próbujesz ustalić obustronny TIE z rywalem? Czy jesteś skłonny ustalić obustronny TIE i go nie zagrać?

5. Jaki wynik kadry zadowoliłby Cie na tyle, zeby starać się o kolejną kadencje?

This Post:
00
45324.3 in reply to 45324.2
Date: 8/17/2008 12:08:14 PM
Overall Posts Rated:
22
1. W składzie chciałbym mieć SF takiego i takiego. A który zagra w podstawowej 5 zależy od rywala.
2. Wg listy do 4 kwarty dając wolną rękę w czwartej kwarcie, by zrobił wszystko celem wygrania meczu bądź dokładnie wg listy rezerwowych gdybym chciał ściśle trzymać sie taktyki.
3. Kadra nie kończy się na dwóch centrach. Ale gdybym miał wybierać pomiędzy treningiem kondycji czy zbiórek zleciłbym trening kondychy żeby poprawić ich grę bo i tak na wysokim skillu jeden trening zbiorek dużo by nie zmienił przy przeciętnej formie.
4. Na pewno bym nie postąpił tak, że ustaliłbym obustronny TIE i go nie zagrał. Fair play w sporcie to podstawa. Nie chciałbym nigdy przynieść wstydu Polsce. Gdyby rywal był zdecydowanie silniejszy od Polski wtedy ustaliłbym obustronny TIE i bym go zagrał.
5. Czołówka rankingu i zadowolenie polskich graczy.

To: Wang
This Post:
00
45324.4 in reply to 45324.3
Date: 8/20/2008 5:02:45 AM
Overall Posts Rated:
22
Dziekuje wszystkim za głosy !:) brąz jest :) szkoda ze nie w Pekinie :P