Uh ljudi kada vidim izbore prosto poludim :)
Nedavno sam rekao da necu vise, da se povlacim iz javnog zivota...ali evo nude mi milionske ugovore da se vratim :)
Dakle i ja se prijavljujem za selektora Srbija-U21 reprezentacije! (dobio sam Bilov blagoslov, malo li je;)
Dakle zelim da se kandidujem za selektora i ovaj put necu voditi nikakvu kampanju, nego me samo izaberite ako smatrate da sam dovoljno dobar :)
Evo vam ukratko moja BB-BIOGRAFIJA:
-ovu igru igram vec 3 sezone (od mogucih 5 u nasoj zemlji)
-za te 3 sezone sam uspeo da udjem u prvu ligu Srbije, u ubedljivo najtezu konferenciju i da ostanem u njoj! :)
-u kupu sam u 2 navrata dogurao podaleko - 1/16 finala i 1/8 finala, gde sam mogao vrlo dobro u par navrata pokazati moje menadzerske sposobnosi u igri na rezultat i taktickom nadmudrivanju (pogotovo ovaj drugi put kada sam stigao medju 16 najboljih igrajuci PRVU LIGU STO JE NEVEROVATNO TAKTICKO NADMUDRIVANJE I BORBA ZA ENTUZIJAZAM:)
-veoma sam aktivan, a ponekad i previse! :)
-trenutno raspolazem sa 1 reprezantivcem, a sada kad se dobiju 2 reprezentacije to ce verovatno biti tu dvojica.
Dakle to je ukratko ono sto je iza mene. Na pocetku moje BB karijere sadasnji selektor (onaj sto me mnogo nevoli:) Laimbeer40 mi je rekao:
"to je ubedljivo najgori tim koji sam ja video na BB"
E sa takvim timom sam uspeo da se popnem u najvisi rang takmicenja i da svako strepi u utakmicama samnom
Malo li je? :)
PLANOVI:
Trenutno ne znam tacno sa kakvim igrackim kadrovima raspolazemo, niti koji ce igraci biti dostupni U21 reprezentaciji (to bi trebalo da se dogovorim sa selektorom A-tima), ali A-reprezentacija i njen uspeh su primarni kao i uvek :)
Ali sa druge strane postoji i ona varijanta da U21 timu damo prednost i da imamo mnogo jaku mladu reprezentaciju i sa njom mozda osvojimo nesto... Jer A-tim ima ogromnu konkurenciju, ali otom potom... za takve stvari imam u planu da organizujemo neke vrste referenduma i da vecinu odluka donosimo zajedno demokratski :)
Znaci sve ciljeve, dobro ili lose sto uradi reprezentacija ce biti zasluga svih ljudi koji su pomogli a ne samo pojedinca.
Dakle planiram da oformim bazu mladih igraca i da pocnemo nesto ispocetka.
Imacu tim jasno definisan tim ljudi koji ce raditi u strucnom stabu i bilo kakva pomoc ce mi biti dobrodosla!
ZAKLJUCAK:
Mislim da imam dovoljno iskustva da vodim jedan nacionalni tim. Mislim da imam dovoljno znanja i mislim da imamo kvaliteta. Jednom recju kompetentan.
Svojevremeno sam imao razne nesuglasice sa odredjenim ljudima ovde, na to sam uvek gledao kao na razmenu misljenja (iako su oni to shvatali mozda drugacije), zato nikome nista necu uzimati za zlo i svacija pomoc ce biti oberucke prihvacena.
Zato dajte glas meni, i obecavam vam da se necete pokajati :)
a
I na kraju...ovo je samo igra,
UZVIVAJTE! :)
Ozzy