BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: djakon
This Post:
00
44282.2 in reply to 44282.1
Date: 8/13/2008 7:17:28 AM
Overall Posts Rated:
00
Evo ja sam se kandidovao. Da drzim neke govore - necu :))) Dugo sam vec u ovoj igri, analitican sam i objektivan. Ko god bude bio selektor, trebao bi da tesno saradjuje sa Bill-om i buducim selektorom seniora, jer je po meni ovo mesto odakle ce igraci ici u seniorski tim! Takodje ce mi biti prioritet trening i aktivni igraci! Dakle GLASAJTE za mene :)))))

This Post:
00
44282.3 in reply to 44282.2
Date: 8/13/2008 8:27:41 AM
Overall Posts Rated:
00
kolko ja vidim....i ja cu da se prijavim....ako se ne prijavi neki ozbiljan kandidat :))))

This Post:
00
44282.4 in reply to 44282.3
Date: 8/13/2008 8:39:24 AM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Evo i ja se kandidovo za selektora "klinaca".
Sad da vam pricam kako cu da uradim ovo ili ono, nema potrebe, samo pogledate moju ekipu i moje rezultate i moj odnos prema reprezentaciji i mom igracu Jablanovicu je dovoljno.

This Post:
00
44282.5 in reply to 44282.4
Date: 8/13/2008 10:29:21 AM
Overall Posts Rated:
00
moj glas ide tebi.....osim ako se ne kandiduju josh dvojica dobrih trenera od kojih ja ochekujem da urade to.....:)))

This Post:
00
44282.6 in reply to 44282.4
Date: 8/13/2008 10:40:03 AM
Overall Posts Rated:
00
Ja sam se kandidovao za selektora, a vi ako hoćete i želite, možete glasati za mene. Hvala.

From: kotoor
This Post:
00
44282.7 in reply to 44282.6
Date: 8/13/2008 11:39:50 AM
Overall Posts Rated:
500500
evo i ja sam se kandidovao za selektora U21!!!

igram bb 1,5 sezonu! mislim, da sam za kratko vreme napravio dosta dobar tim (pogledajte rejtinge sa par poslednjih utakmica) i to bez velikih ulaganja u igrače! u novoj sezoni ću biti još jači, jer ću se dodatno pojačati za učešće u II ligi! uspeo sam da uđem u II ligu i da proširim halu za 1640 mesta!

ukoliko budem izabran sarađivaću sa svim igračima bb i naravno sa selektorom! napraviću skaut tim, koji će imati zadatak da prečešlja sve timove! napravio bi se širi spisak igrača (oko njih 50), čiji bi se razvoj pratio, a pri tom bi se njihovim menadžerima davala uputstva i smernice!​ naravno u U21 reprezentaciji bi igrali samo igrači koji se adekvatno treniraju​, a prednost bi imali igrači sa većim potencijalom (osim ako nije velika razlika u skilovima)! svako ko bude želeo da pomogne biće dobrodošao!

mislim da je uz dobar rad i saradnju svih menadžera bb srbije, moguće napraviti dosta dobar tim, čiji bi cilj bio odlazak na evropsko prvenstvo!!!

eto toliko od mene! Ako ima nekih pitanja, rado ću odgovoriti na ista...

From: Ozzy
This Post:
00
44282.8 in reply to 44282.7
Date: 8/13/2008 12:25:03 PM
Overall Posts Rated:
2424
Uh ljudi kada vidim izbore prosto poludim :)
Nedavno sam rekao da necu vise, da se povlacim iz javnog zivota...ali evo nude mi milionske ugovore da se vratim :)

Dakle i ja se prijavljujem za selektora Srbija-U21 reprezentacije! (dobio sam Bilov blagoslov, malo li je;)

Dakle zelim da se kandidujem za selektora i ovaj put necu voditi nikakvu kampanju, nego me samo izaberite ako smatrate da sam dovoljno dobar :)

Evo vam ukratko moja BB-BIOGRAFIJA:

-ovu igru igram vec 3 sezone (od mogucih 5 u nasoj zemlji)
-za te 3 sezone sam uspeo da udjem u prvu ligu Srbije, u ubedljivo najtezu konferenciju i da ostanem u njoj! :)
-u kupu sam u 2 navrata dogurao podaleko - 1/16 finala i 1/8 finala, gde sam mogao vrlo dobro u par navrata pokazati moje menadzerske sposobnosi u igri na rezultat i taktickom nadmudrivanju (pogotovo ovaj drugi put kada sam stigao medju 16 najboljih igrajuci PRVU LIGU STO JE NEVEROVATNO TAKTICKO NADMUDRIVANJE I BORBA ZA ENTUZIJAZAM:)
-veoma sam aktivan, a ponekad i previse! :)
-trenutno raspolazem sa 1 reprezantivcem, a sada kad se dobiju 2 reprezentacije to ce verovatno biti tu dvojica.

Dakle to je ukratko ono sto je iza mene. Na pocetku moje BB karijere sadasnji selektor (onaj sto me mnogo nevoli:) Laimbeer40 mi je rekao:
"to je ubedljivo najgori tim koji sam ja video na BB"
E sa takvim timom sam uspeo da se popnem u najvisi rang takmicenja i da svako strepi u utakmicama samnom
Malo li je? :)

PLANOVI:

Trenutno ne znam tacno sa kakvim igrackim kadrovima raspolazemo, niti koji ce igraci biti dostupni U21 reprezentaciji (to bi trebalo da se dogovorim sa selektorom A-tima), ali A-reprezentacija i njen uspeh su primarni kao i uvek :)
Ali sa druge strane postoji i ona varijanta da U21 timu damo prednost i da imamo mnogo jaku mladu reprezentaciju i sa njom mozda osvojimo nesto... Jer A-tim ima ogromnu konkurenciju, ali otom potom... za takve stvari imam u planu da organizujemo neke vrste referenduma i da vecinu odluka donosimo zajedno demokratski :)
Znaci sve ciljeve, dobro ili lose sto uradi reprezentacija ce biti zasluga svih ljudi koji su pomogli a ne samo pojedinca.

Dakle planiram da oformim bazu mladih igraca i da pocnemo nesto ispocetka.
Imacu tim jasno definisan tim ljudi koji ce raditi u strucnom stabu i bilo kakva pomoc ce mi biti dobrodosla!

ZAKLJUCAK:

Mislim da imam dovoljno iskustva da vodim jedan nacionalni tim. Mislim da imam dovoljno znanja i mislim da imamo kvaliteta. Jednom recju kompetentan.
Svojevremeno sam imao razne nesuglasice sa odredjenim ljudima ovde, na to sam uvek gledao kao na razmenu misljenja (iako su oni to shvatali mozda drugacije), zato nikome nista necu uzimati za zlo i svacija pomoc ce biti oberucke prihvacena.
Zato dajte glas meni, i obecavam vam da se necete pokajati :)

a

I na kraju...ovo je samo igra,
UZVIVAJTE! :)

Ozzy

From: Junnior

To: Ozzy
This Post:
00
44282.9 in reply to 44282.8
Date: 8/13/2008 1:06:25 PM
Overall Posts Rated:
00
E iskreno da ti kazem nisam nishta procitao jer vidim odma da je dugacko,ali dacu ti valjda glas(valjda)

This Post:
00
44282.10 in reply to 44282.8
Date: 8/13/2008 1:31:03 PM
Overall Posts Rated:
5757
Evo kandidovah se i ja. Pa ne moze Ozzy tek tako lako da postane selektor:):):)

Ovo sto su napisali Ozzy, kotoor, djakon je sustina, tako da cu ja samo da se ponavljam, ali ajde.

S obzirom da ove sezone nemam vecih klupskih ambicija, a ostanak u prvoj ligi ne bi trebao da mi bude problem, posveticu se mladoj reprezentaciji bez obzira bio ja selektor ili ne.

Da bi reprezentacija napravila dobar rezultat i imala dobre igrace potrebna su dva tipa menadzera koji ce pomagati repki.
1. Na primer menadzeri tipa "Lambieer40" koji ce ucestvovati u prikupljanju informacija o protivniku i odredjivanju taktike za utakmicu.
2. I menadzeri tipa "Ozzy", koji su dobri govornici, pregovaraci i ubedjivaci, da bi igrac bio u klubu u kome bi dobijao adekvatan i najbrzi moguci trening.

This Post:
00
44282.11 in reply to 44282.1
Date: 8/18/2008 4:09:53 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Ja sam jedan od kandidata za selektora U21. Ukoliko budem izabran igrace najbolji igraci koji su na raspolaganju i saradjivacu sa svima koje bude interesovala mlada reprenzetacija.