BuzzerBeater Forums

Latvija - I.1 > toķiks

toķiks

Set priority
Show messages by
From: tomats
This Post:
00
38956.1
Date: 7/14/2008 7:31:38 AM
Overall Posts Rated:
4343
lietus līst, saule nespīd, bet atvaļinājums ir un nav ko darīt vai nu jābrauc prom vai kautkas jāmurgo!...

Davai kādas prognozes, kas paņems čempi?.. play-offi jau vairs nav tālu, atlikušas vien 6 līgas spēles..

Es būt domāt ka čempi paņems kāds no BIG8 vai nu Murcis vai Turix, vairāk sliecos uz Turixu, baigi labi nokomplektēts sastāvs un vēl tas N.Plostiņš, kurš vienītī var izvikt uzvaru, vismaz pēc pēdējās spēles skatoties :D.. Un reāli sastāvs tāds ka katru spēli var bliezt ar citu stratēģiju, lai pretinieks domā kas un kā, Murcim tā situācija biki sarežģitāka, ja nāks pretī kāds ar labiem outside def spēlētājiem tad var būt nepatikšanas. Ja nu gadās ka konferences finālā tieks Murcis ar Turixu tad likšu uz Turixa uzvaru. Nu GREAT8 potenciālais finālu paris izskatās PitBoss pret Horemhebu, PitBoss tik bliež ar run and gun un ja nu Horemhebam labi outside def nu tad tad, eh.. vēj jau janex nemaz nav tik švaks un es ar gribētu tikt 4niekā, bet man tās sūda traumas, besī laukā..

Un briezt kāds milzīgs darījums virslīgā, es to jūtu, vismaz man tā lieka, nu tā tam vajadzētu loģiski būt :D..

Davai veiksmi kam to vajag!!

P.S. Kādas domas Jums par to?

This Post:
00
38956.2 in reply to 38956.1
Date: 7/14/2008 1:09:07 PM
Overall Posts Rated:
325325
neliels labojums: palikušas 4 līgas spēles;)

pats prognozēt īpaši negribu.. grūti teikt.. baig gribas jau kko izcīnīt.. bet nu.. ko lai saka.. eh..=/ :))
un jā, baig priecē, ka esu kādam favorīts:)

p.s. kas pa darijumu?:D

This Post:
00
38956.3 in reply to 38956.2
Date: 7/14/2008 1:45:28 PM
Overall Posts Rated:
4343
tā vien liekas ka kāda no vadošajām komandām gatavojas kādam darījumam, lielam darījumam, jo sen nekas nav iepirkts, skatoties pēc trasfer history..

This Post:
00
38956.4 in reply to 38956.2
Date: 7/15/2008 10:55:03 AM
Overall Posts Rated:
00
Tev sogad ir visas iespējas uzvarēt, bet pats personīgi cīnīšos par play off un ja tikšu tad jau nevienam muguru negriezīšu! :)