знов латвія. найскладніший суперник в регулярці. вдома, це добре. великі 48к, 30к, 30к. малі 42к, 30к, 25к. солідно, сильніші ніж минулого сезону
третя зустріч за 4 сезони. минулі дві вони грали з нами пейшн та карусель. думаю, цього разу буде десь те саме, хоч вони і грали щит проти сінгапуру минулого тижня
форма в них гарна. другий малий у формі 7, та великий 20к у формі 6, всі інші у формі 8-9. бєзумс (найзарплатніший малий - у 9ці. він 19річний з драфту, тренувався виключно на РЗ. і дивлячись на його статистику - він РЗ. 62 асисти за збірну минулого сезону, цього вже 28, залишилось 19 до потрапляння у топ-10. кидки якісь є, але не супер, бо є ігри 1/8, 3/7, 1/9... проти нас минулого сезону не грав. 2й малий у формі 7, також РЗ. 3й - пів сезона тренування на АЗ, потім на РЗ. 4й, 25к, сезон 1-на-1 форварді і потім на РЗ. 5й - гравець з діапазоном, 6й - знову РЗ. ну... в такому ракурсі виглядає не дуже страшно. великі. найзарплатніший, 48к, я би сказав що класичний центр. з висооооким підбором. 2й десь те саме. а ось 3й, вепперс... в нього 1,5 сезони тренування на АЗ! це для чого? 1-на-1 захисники? блокерів не бачу, класичні центри та МФи. майже усі гравці 19річні з драфту, доречі
тобто гравці в них не під зовнішню атаку.
обидва попередні рази вони грали персоналку. 3-2 сьогодні точно не буде. може бути 2-3, вони її грають. насправді питання відкрите...
в нас з формою не супер. артеменко, альтман, ханюк, унгуреану, яковчук у формі 7. і когось з цих малих доведеться використовувати. в 9ці пушкашу, кушнір, лобановський, кандауров та лужний з онопко. зовнішню атаку від нас точно не очікують. і як явже казав, я не очікую 3-2. персоналку, може 2-3. якби бути впевненим у 2-3, то я би зіграв зовнішню атаку, але яне впевнений. я більше очікую персоналку. так що ми краще зіграємо більш сильну нашу атаку. тим більше що граємо вдома. як ми вже уяснили, щит для цього складу не найкращий варіант. а ось і ізо, і лоу пост в товарках зайшли непогано. я скоріше за лоу пост сьогодні
(80767)вони ризикнули, я - ні. це зробило гру дуже важкою, бо вони перекрили нам атаку повністю. ми в захисті також відіграли дуже гарно. тому кожен ривок, кожен гравець, який зіграє краще чи гірше, ніж може - на вагу золота. ривок був в низ: 1:10 наприкінці 2й чверті. ми від нього оговтувались довго, наздогнали лише за 4 хвилини до кінця гри
початок останньої хвилини це квінтессенція перепаду емоцій: рівний рахунок, наша атака, кушнір кидає триочковий. встигаєшь подумати "та ну блін...". кушнір попадає цей триочковий: "да, б...!!". в наступній атаці кушнір забиває данк після асисту галуна, і перетворюється на героя, все ж таки не гри, а клатчу
нам не вистачило третього гравця в атаці. галун та лобановський відіграли добре. так, в кушніра також дабл-дабл, 4 асисти та непогані 4/9, але до останньої хвилини в нього було 2/7, 6 очок, 8 підборів. якби кушнір був активніший та влучніший протягом усієї гри, чи карабкін або пушкашу влучніші - було б спокійніше. а вони могли бути влучнішими. карабкін не забивав данки з асистів, пушкашу міг би і забивати триочкові через великих...
ми зуміли не програти підбори. дивно для мене, але 100% нам допомогло. набагато краще тримали м'яч, більше перехватів. замало асистів
наступні декілько ігор будуть простішими