BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
326889.2 in reply to 326889.1
Date: 4/2/2025 1:31:00 AM
Cluj Celtics
II.1
Overall Posts Rated:
9292
Second Team:
Little Celtics
Buna dimineata,

Voi candida pentru un nou mandat U21.
Despre cel ce a trecut.

Sezonul cu campionatul european ne-a gasit cu un lot rezonabil insa cu niste adversari foarte puternici, am castigat doar meciuri care erau evidente, si nu am putut fi competitivi. Era de asteptat, insa destul de neplacut sa vedem cum se aliniaza multe infrangeri.

Tot atunci insa, am reusit sa pregatim manageri pentru draft-ul ce urma, cu tot ce inseamna strategie si piese importante de care au nevoie (antrenori, cash, etc).

Sezonul urmator, cel de consolare, ne-a gasit cu o grupa accesibila unde am reusit sa obtinem calificarea, si am mers pana in fata unei selectionate destul de bine pusa la punct a Angliei. A fost un sezon semnificativ mai bun, cu multe victorii, unde am reusit sa conving unii din manageri sa isi schimbe planurile de antrenament pentru U21, iar rezultatele au fost clare si imediate.

Tot atunci, am recrutat noua generatie de 18 (astazi 19) care ne va duce in campania noastra de U21 European peste 2 sezoane. Managerii care se ocupa sunt foarte seriosi, si pe aceasta cale, le multumesc. Jucatorii de 18 ani au crescut foarte bine, iar unii din ei isi vor face aparitia in lot pentru ultimele meciuri din acest sezon.

Ca si punct de transparenta totala, sezonul viitor vom juca cu jucatori de 20 de ani, deoarece voi vrea sa adune experienta. Orice avantaj pe care il putem avea in campania noastra, doresc sa il fructific, si sa nu lasam nimic la voia intamplarii. Poate 1-2 cei mai buni jucatori de 21 vor fi in lot, dar atat.

Cat despre sezonul curent, pot zice ca avem o grupa grea, dar accesibila. Iar lotul nostru este peste asteptari. Lacunele pe care le avem sunt mult mai mici si mai usor de ascuns ca si la europeanul precedent. Vedem exact ce va fi cand intram in paine.

Tot pe aceasta cale, as vrea sa multumesc managerilor si comunitatii, fara implicarea voastra nu ar fi nimic posibil.

Va doresc toate cele bune,
Hai Romania!