BuzzerBeater Forums

BB România > NT s67

NT s67

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
11
326505.1
Date: 2/19/2025 12:36:02 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
sfarsit de campanie.

incep cu ce s-a gresit.
consideram ca se putea face o surpriza in prima etapa contra spaniei. am jucat CT, zicand ca pana acum am fost prea conservator. nu doar ca am pierdut, dar in premiera constat ca a disparut efectul de elastic al entuziasmului catre 5 la nivel nt. practic doar dupa doua meciuri de TIE am revenit la enth 5.

am navigat cum am putut campania dar la final am pierdut meciuri la 15 3 si 5p din cauza entuziasmului mult prea mic.

continui cu ce nu s-a putut controla
am vrut sa duc pana la capat ce s-a crescut. pe langa scaderile masive si ecartul de calitate intre cei care au facut 35 de ani si cei care au 30 sau 32....problema cea mai mare, anticipata de altfel, a fost data de formele jucatorilor. nefiind concentrati la echipe de club romanesti, multi au fost fataiti pe TL cu nenumarate mesaje si cereri de bagat si scos steag, ceea ce a dus la o problema reala si constanta in randul echipelor medii, respectiv ed a avea forme cu noroc de skill 8.

ce a fost ok....not much lotul de final de sezon a continut 5 bosorogi de 35 5 de 34. la anul se curata farfuria.

exista cativa jucatori care daca aveau stamina macar dusa la max mai prindeau un lot cand NT era buna, acum doar vom convietui in compromisuri pana se incapataneaza urmatorul user sa petreaca 3 ani sa creasca o mana de jucatori.

micronatiunile vin din urma cu un elan formidabil. n-o sa ajungem acolo, dar tb sa fim pregatiti sa ne luam challangeuri de la oricine.

pana la final de sezon vom juca amicaluri saptamanal si vom prioritiza jucatorii la useri romani pentru a amortiza din eforturile financiare facute pentru a creste si sustine calitatea cu care ne-am obisnuit.

nu in ultimul rand, va recomand sa va concentrati eforturile in draft si in nationala de tineret, fiindca de acolo vin talentele, nu de pe tl, juc cu skills la 24 de ani pe care altii le au la 22, urmate de plafonare antrenament la 26. indiferent cat de pesimist sunt, nu se va ajunge acolo.

urmatorul mesaj va fi la inceputul turneului de consolare, urmat de o serie de mesaje pentru urmatorul selectioner, un hand-over lasat pe forum, ca nationala sa nu aiba de suferit doar de pe urma schimbarii de jucatori.

sanatate si numai bine.

To: Otis
This Post:
22
326505.2 in reply to 326505.1
Date: 6/25/2025 11:27:05 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
salutare tuturor

sezonul la nationala a fost de departe cel mai slab din mandatul meu, iar acum ma vad nevoit sa recunosc ca orice efort de a continua in orice forma e lipsit de sens.

dupa o campanie de euro cu 2 infrageri la limita si ghinion general la tragere, credeam ca poate e doar o sincopa de moment, dar erodarea in ritm accelerat a lotului a dus la solutii de avarie sezonul acesta cum nu s-a mai vazut de 15 sezoane.

alegerile vor fi in 2 sapt. asa cum am zis, nu mai candidez, nu mia am tragerea necesara sa antrenez sau coordonez chiar si in cea mai mica masura. cu greu mentin interesul si la club, timpul fiind alocat mai mult pe utopia.

va dura minim 8 sezoane pana nationala revine la un nivel competitiv. pentru loc 3-4 la euro si poate la limita loc in PO consolare. dupa cum am zis interesul pentru micronatiuni este imens si poate poate asta va fi sansa noastra mergand inainte.

daca pana acum aveam o minima strangere de inima daca cineva preia nationala doar de plictiseala, acum chiar nu mia conteaza. macar de ar fi preluata de cineva care ar avea de castigat experienta ca user, daca nu altceva.

multumesc tuturor celor care au pus osul in diverse forme pana aici. vom ramane cu amintirile.

succes mai departe tuturor in demersurile sale, sa fim sanatosi

numai bine.

From: viespe

To: Otis
This Post:
22
326505.3 in reply to 326505.2
Date: 6/25/2025 12:42:07 PM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
4141
Salutare,
Ai spus bine ca vom ramane cu amintirile. Dar pentru cei mai tineri poate este un capitol nou. Oricare ar fi fost divergentele dintre noi, tin sa-ti multumesc public pentru aportul adus nationalei noastre, implicit comunitatii. Tu impreuna cu Jokeru a-ti vitalizat o tara intreaga. Sper ca cei care vor veni la nationala vor avea acelasi entuziasm si pricepere pe care l-ai avut si tu. Drumul v-a fi cu siguranta greu, pentru ca suntem cum ai spus si tu o micro tara. Te salut si iti urez mult succes!

This Post:
11
326505.5 in reply to 326505.1
Date: 6/26/2025 2:58:11 AM
Cluj Celtics
II.1
Overall Posts Rated:
9292
Second Team:
Little Celtics
Multumim, Otis!

Cuvintele sunt de prisos. Cu suisuri si coborasuri insa cu rezultate pozitive la final.

Un efort de ani de zile care a rezultat in crearea unei echipe NT de top, rezultate in B3, plus dominanta la nivel de RBBA.
La sfarsit, cum au patit si altii, vor ramane doar cifre pe o pagina de BB unde unii se vor intreba cine a fost acolo

Multe rezultate care se vad, au in spate ani de zile de strategie, cu decizii mici care au impact masiv pe termen lung. Cu multa rabdare si rezistenta. Tot ce putem spera este ca cine va veni din urma, va putea refolosi experienta ta de NT.

Cu multe aprecieri, si urari de bine la Utopia!

This Post:
00
326505.6 in reply to 326505.3
Date: 6/26/2025 1:39:41 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
multumesc viespe. pe langa jokeru doresc sa l pomenesc pe edward ca supercontributor alaturi de remus. multi au ajutat, dar pe parcursul a peste 15 sezoane erau baza de la inceput pana la sfarsit de tot.

This Post:
11
326505.7 in reply to 326505.4
Date: 6/26/2025 1:41:48 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
multumesc Radu.
a fost o placere sa transform jocul din unul individual, cu text si pixeli, intr-un efort colectiv care a adus lumea impreuna, foarte mult prin meritul tau.
oricum sunt mai relaxat ca am urmat alte hobbyuri mai productive, acum jocul ramane doar o amintire placuta, iar cu implicare minima poate mai apuc o runda de relevanta

This Post:
11
326505.8 in reply to 326505.5
Date: 6/26/2025 1:44:47 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
multumesc Tudor.
b3 si rbba au fost obiective secundare. chiar am limitat potentialul echipei optand sa sustin nationala. dar la cat de greu e b3, uitandu-ma la edward, probabil ca nu reuseam mai mult. singurul regret e ca aceasta perioada de efort colectiv s-a suprapus cu accesiunea altora care avea un mic plus de expertiza pe antrenament.

in final ramanem cu amintiri, la fel ca si iesitul la fotbal pe sintetic sau batut mingea pe maidan cand eram mici. tot ce lipseste e ca n-am imbogatit amintirile cu mai multe realizari in contextul jocului. te felicit pentru energia de revigor u21 macar pentru o scurta perioada. e foarte greu si stiu exact prin ce treci. succes.