Καλησπέρα,
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται όντως παράξενο το αποτέλεσμα. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω για το πως έβαλε 58 πόντους ο Κινέζος, ενώ τον μάρκαρε τόσο καλός αμυντικός, είναι ότι λόγω της καλής ροής που είχε ο αντίπαλός σου έβρισκε ανοιχτά σουτ και lay-ups. Επειδή όμως μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι μπήκα στο play by play και κάθισα να δω πως προέκυψε κάθε εύστοχο σουτ και κερδισμένο φάουλ του Κινέζου που σου έβαλε 58 πόντους.
Εν μέρη έπεσα μέσα στις αρχικές μου υποθέσεις καθώς 9 από τα τα 22 εύστοχα σουτ του προήλθαν από ασίστ και ήταν ελεύθερα με βάση τις πληροφορίες που δίνει το play by play. 3 από τα 9 ήταν Jump shots, 2 ήταν καρφώματα και τα υπόλοιπα 4 ήταν reverse lay-ups. Οπότε τα 6 από τα 9 ήταν αυτό που λέμε "πάρε βάλε". Ο Κινέζος κέρδισε 6 φάουλ συνολικά, 4 ενώ τον μάρκαρε ο Τάσσιογλου που είναι και ο παίκτης με 19 περιφερειακή άμυνα και 11 εσωτερική ενώ τα άλλα 2 κερδισμένα ήταν εναντίον του Βαξεβανάκη, ο οποίος έχει 8,5 χιλιάδες μισθό. 3 κερδισμένα φάουλ απέναντι στον Τάσσιογλου ήταν σε προσπάθεια για reverse lay-up που στην πλειονότητα των περιπτώσεων(με βάση την προσωπική μου εμπειρία) προέρχονται από πάσα και όχι από ατομική ενέργεια για να πεις ότι κέρδισε φάουλ στα ίσια πάνω σε τόσο καλό αμυντικό, το τελευταίο κερδισμένο φάουλ εναντίον του Τάσσιογλου ήταν σε προσπάθεια για fade away που σχεδόν πάντα προέρχεται από ατομική προσπάθεια. Τα 2 φάουλ του Βαξεβανάκη ήρθαν να σταματήσουν ένα Jump Shot και ένα reverse lay-up, κάτι που είναι απολύτως λογικό καθώς σίγουρα υπήρχε διαφορά στην ποιότητα των δύο παικτών.
Οι υπόλοιποι πόντοι προήλθαν από καλάθια μετά από ατομικές προσπάθειες. 9 φορές κέρδισε στο ένας εναντίον ενός τον Τάσσιογλου ο Κινέζος, 4 φορές με Jump Shot, 3 με εύστοχη προσπάθεια για τρεις πόντους, 1 φορά με reverse lay-up και 1 φορά με hook shot. Πάνω στο Βαξεβανάκη σκόραρε 4 φορές, 2 φορές με Jump Shot, 1 φορά με reverse lay-up και 1 με εύστοχο τρίποντο. Θα γυρίσεις και θα μου πεις ότι και πάλι 9 καλάθια πάνω σε 19άρα περιφερειακή άμυνα και 11άρα εσωτερική είναι πολλά, εκεί λοιπόν πιστεύω έπαιξε ρόλο η διαφορά(έστω και μικρή) στην αγωνιστική κατάσταση των δύο παικτών, η έδρα, η διάθεση και πιθανότατα ο ενθουσιασμός αν είχε παραπάνω από σένα. Βέβαια κι ο Κινέζος δε νομίζω να είχε κάτω από 16-17 Jump Shot, 16 Drive και 9-10 εσωτερικό σουτ, οπότε η 19άρα περιφερειακή άμυνα του Τάσσιογλου λόγω των προαναφερθέντων λόγων ήταν πιο πολύ σαν 15-16 ενώ η εσωτερικά γύρω στο 8.
Κατά τα άλλα στο ριμπάουντ σου έκανε ζημιά με τις κατοχές να είναι 102-99 υπέρ του, μικρή διαφορά αλλά όχι αμελητέα. Η επίθεση σου υπολειτούργησε με βάση τα ratings και τα pp100 shots αλλά δικαιολογείται από την έδρα, τη διάθεση, τις εμφανώς καλύτερες αγωνιστικές καταστάσεις και ίσως τον ενθουσιασμό που είχε υπέρ του ο αντίπαλος σου.
Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις λίγο καλύτερα το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.