Trečioji komanda - PikenShadow
Klubo istorija - PikenShadow kitaip Kėdainių„pikenroll” garsėjo giliomis tradicijomis. Išleisti perspektyvus jaunuoliai,puiki krepšinio akademija,puikus komandos klimatas. Buvo pakviesta „all star” lygio žaidėju vesti komanda į pergales. Na ir beliko paminėti pačius Kėdainius. Kėdainiai garsėja tuom,kad pardavinėja skanius kebabus. Ten yra pono Uspaskicho tvirtovė ir kiekvieną dieną, 0:00 val. vidurnakčio visi Kėdainių gyventojai atsisukam į Rusijos pusę ir meldžiames dėkodami, kad ši šalis į Lietuvą atnešė išganytoją.
Pavadinimo reikšmė- Kėdainių„pikenroll” man asmeniškai cituoja šios komandos braiža.Visi deriniai sukasi aplink pikenrola! Nors ilgą laiką svarsčiau apie Kėdainių Uspaskicho dešrelės, bet persigalvojau paskutinę sekundę. Piken reiškia neaišku ką. Pick and turėtų būti, bet nesvarbu. Rašiau kaip girdėjau. Tai turėjau omeny Pick and shadow. Tai naujas krepšinio terminas reiškiantis žaidimą su šešėliu, tai reiškia šešėlis tau stato užtvarą, tu prarandi kamuolį ir į tavo krepšį greitoje atakoje pelnomi du taškai.
Sudėties apžvalga - Pradėsiu nuo komandos naujoku ir baigsiu ties lyderiais. Vadinasi rašysiu belenką ir belenkaip. Taigi musu naujieji pirkiniai yra Adrian Osvaldo Paolo - brazilų futbolininkas, Juan Carlos Nolde - indų plovėjas, Grigorijs Voltans - Norvėgijoje pardavinėja CR7 triusikėlius (nusipirko vietą),Silvio Alencar - kažkoks random shit iš gatvės. Paskutiniai paminėtijieji yra neseniai prisijunge. Kiti jau spėjo apšilti kojas komandoje. Nolde pasižymi gerais plovimo įgūdžiais, mūsų maikės visad švarios, Osvaldo yra sužaides tik vienas varžybas, bet pastebėjau,kad jis turi patrauklias kojas. Tautgirdas Kardanas musu komandos talismanas. Jis pridarys daug dovanų KVT varžovams. Matthias Jagermeister -
viskas pasakyta iš pavardės. Daug geria, vėluoja į treniruotes, gynyboje visai px, puolime berankis ir netgi bekojis. Linas Adackus komandos vadovo bendravardis,praeityje žaidė garsiuose klubuose tokiuose kaip Radviliškio Sveikata, Joniškio Duona, Zarasų Mineralinis ir IV lygos gigantai Kuršėnų Vorai. Jam talkina nuo suolo puikiai kylantis Angel Tartera.
Treneris - esu vpš nepatyręs strategas. Neatskiriu artimų metimų taktikos nuo bėgti ir mesti, bet esu charizmatiškas. KVT to turėtų užtekti, o jeigu ne, tai apkaltinsiu teisėjus, kaip tai daro tikri krepšinio mochikanai. Propaguoju greitą, chaotišką, emocingą krepšinį. Jei komanda įmeta bent jau 60 taškų, lieku patenkintas, tada suprantu, jog puolimo mechanizmas veikė puikiai. Patirtį kaupiu Lietuvos NT, bet esu praeityje prisidirbęs palaikydamas vieną, o vėliau eidamas pas kitą. Bet man nusispjaut, nes esu būsimas KVT paskutinės vietos prizininkas.
Kas laimės? Tikrai ne aš. Jokioje visatoje neįmanomas mano laimėjimas. Todėl objektyviai vertinant laimės Vilniaus Švyturys. Žinau, kad jie netiki savo pergalę, bet Vilnius labai gražus miestas, turintis gerą krepšinio komandą. Dabar jau dvi geras.
Last edited by ginklas at 2/1/2018 3:02:30 AM