BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Kunigaiščio Vytauto Taurė

Kunigaiščio Vytauto Taurė

Set priority
Show messages by
From: L1N@S
This Post:
22
292290.1
Date: 1/28/2018 11:44:57 AM
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
125125
Second Team:
BC Lietuviniai II
Sveiki visi. Noriu pranešti visiems, kad prasideda registracija į draugiška turnyra pavadinimu "Kunigaikščio Vytauto taurė"!!! Norintis užsiregistruoti komanda-kreiptis pas mane arba http://www.buzzerbeater.com/team/179744/overview.aspx ,http://www.buzzerbeater.com/team/181535/overview.aspx , http://www.buzzerbeater.com/team/29274/overview.aspx . Kitaip sakoma į LT BB TM big chata. :D Yra taurės tinklalapis sukurtas kurioje bus keliami visi statsai :) Dalyvius atrinks šio paminėto chato komisija. ;) Patikrink jėgas draugiškame turnyre!!! Mes už Vytauta !!! :D

Last edited by L1N@S at 1/28/2018 11:48:32 AM

This Post:
00
292290.2 in reply to 292290.1
Date: 1/28/2018 11:47:16 AM
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
125125
Second Team:
BC Lietuviniai II
P.S prašome netrinti šios žinutes,nes čia viskas vyksta rimtai.

This Post:
00
292290.3 in reply to 292290.2
Date: 1/28/2018 11:51:59 AM
BC Lietuviniai
III.12
Overall Posts Rated:
125125
Second Team:
BC Lietuviniai II
Šio turnyro apžvalgas rašys : Ginklas ir ArN01d.

This Post:
00
292290.5 in reply to 292290.4
Date: 1/28/2018 12:52:59 PM
Overall Posts Rated:
9393
Tebūnie tavo tiesa. KUNIGAIKŠČIO VYTAUTO TAURĖ KEIČIAMA Į KARALIAUS VYTAUTO TAURĘ.

From: Rimas
This Post:
00
292290.7 in reply to 292290.6
Date: 1/30/2018 3:44:04 PM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
917917
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
Negalima forume draugiskoms tartis.

From: ginklas
This Post:
11
292290.8 in reply to 292290.7
Date: 1/31/2018 2:12:38 PM
Overall Posts Rated:
9393
Sveiki visi. Su jumis po ilgokos pertraukos grįžęs ginklas! Šiandien savo komandą pristatys vienintelis dalyvis iš užsienio, tolimosios U-S-A - Brighton Mammoths.

Klubo istorija - Brighton Mammoth 17 sezonu ilga dalį užsiima jaunimo treniruotėmis . Turi 3 trofėjus 1 V lygos ir 2 IV lygos. Dabar klubas lyderiauja III lygoje 7 sezonus , tačiau žadama šį sezona imti net dvi taures III lygos ir KVT . Brighton Mammoth geriausias taurės pasiekimas top64.

Pavadinimo reikšmė - Brighton Mammoth - reiškia Mamutai iš NY rusų rajono "Brighton". Žodžiu visos paniatkės ir gatvinis slengas man yra pažįstamas, todėl nenustebinsite žemindami mano komandikę.

Sudėties apžvalga -Mamutu komandoje dominuoja giniba ir kova dėl kamuolių. Jos lidėriai beabejonės yra Ilan Hofman lygos geriausias pagal rp. Ilan mldc pacukas, gerai gaudo sviedinį, moka įmušti jį į krėpšį. Ko daugiau reikia iš malkos? Fei Anyuan, Misha Fuchsberger , Ishak Hosic Lin Guahai - random mėgėjų gauja, surinkta iš gatvės. Xui suprasi kas čia per vardai ir pavardės, bet skamba ydomiai, kazkam ir baysiai, tai skaitau, kad cia zviozdos. Bent jau III Amerikos lygoje parodo kazka. Kaip bus KVT, pamatisit. Aisku jei KVT pradesiu gribaut, tai nbelauksiu ir pirksiu dar kelis pacanelius. Kaip Amerikoje sakoma geriau mamutas rankose, nei doleris kelnese ar kazkas tokio.

Treneris - As Mamutas tikras BB veteranas. Galima sakyti jau senai BBD ant to BB, nes nebankrutuoju jau 17 sezonų, reiskia, kad tiek sezonu nieko doro ir nenusiperku. Pas man saskaitoje tiek limonu, kiek pas Abramoviciu pinigineje, todel ir pavadinau BRIGHTON ruseliu garbei. Esu biznio hipopotamas. Negaliu sakyt banginis ar ryklys, nes jie sedi I lygoje, o as su 4 limais puvu III, tai tik hipopotamas, o gal ir delfinas. Biznio delfinas karhocia.

Kas laimės KVT? Brighton Mammoth be konkurencyjos. XP .I..

Last edited by ginklas at 1/31/2018 3:08:22 PM

From: ginklas

This Post:
00
292290.9 in reply to 292290.8
Date: 1/31/2018 2:59:53 PM
Overall Posts Rated:
9393
Antroji komanda - Vilniaus Švyturys.

Klubo istorija - Nors Vilniaus "Švyturys" gyvuoja tik septintąjį sezoną, tačiau per tiek laiko ši komanda sugėbėjo jau sužaisti 2 sezonus III Lietuvos lygoje, o dabar eina 3 ir geriausias klubo sezonas per visą jo istoriją. Vilniaus klubas užėma ir tikėkims užims ir toliau pirmąją vietą divizione, o tikslai šiam sezonui yra aukščiausiai - patekti į finalą bei nudžiuginti sirgalius skambiom pergalėm prieš lygos lyderius.

Pavadinimo reikšmė - Vilniaus "Švyturys" pavadinimas pasiskolintas iš mūsų pagrindinio rėmejo Švyturio alaus, kadangi ši įmonė skiria mums nemažus pinigus išlaikyti žaidėjams bei toliau tobulinti Vilniaus krepšinį nusprendėmė paimti šios geranoriškos įmonės pavadinimą. O jei rimtai, tai dešimtoj klasėj pabandžiau, patiko ir dabar neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Veryga, tu esi ASILAS, atėmęs mano gyvenimo meilę.

Sudėties apžvalga - Vilniaus komanda komplektuota rinkti po 40 ar daugiau taškų per rungtynės, kitaip sakant tai puolimo komanda, kurioje daug kas gali pririnkti taškų, padaryti klaidas belekur ir belekada, tačiau turbūt labiausiai verta paminėti 2 klubo lyderius: jau antrąjį sezoną Vilniuje žaidžiantį Mak Kung yung, kuris dar praeitame sezone rinko šioje komandoje po 20 taškų, nors dabar jo vidurkiai šiek tiek nukrito ir jis renka apie 17 taškų, tačiau svarbiausiu momentu komanda labiausiai pasitiki šiuo veteranu. Kaip matote, jo juokinga pavardė paverčia mano klubą pajuokos objektu, bet kaip sakoma svarbiausia ne sąmojis, bet užmojis. Kita "Švyturio" gėda yra Gabo Luiz, nors dar praeito sezono pabaigoje žaidėjas buvo pakviestas į klubą, tačiau jis nerodė viso savo potencialo ir jo taškų vidurkis siekė viso labo 7 taškus, tačiau susirinkus pilnai sudėčiai bei padirbėjus gerbiajam treneriui Arnoldui šio puolimo meistro vidurkiai kaip reikiant šoktėlėjo. Dabar jis yra rezultatyviausias komandos žaidėjas, renkantis po 20 taškų. Be šių 2 lyderių verta paminėti ir jau komandos veidu tapusį Rafal'ą Gieras, kuris nors nėra netgi startinis žaidėjas, tačiau išsiskiria veikla už aikštelės ribų. Jis gerai plauna kitų komandos narių mašinas, visada išskalbia laiku purvinas aprangas po rungtynių. Šaunuoliukas mūsų. Klubo sirgaliai turėtų būti labiausiai jam dėkingi už įspudingas pergalės bei galimybė pratesti klubo gyvavimą III lygoje, kai buvo galimybė iš jos iškristi. Jis jiems visą laiką pastatydavo alaus po rungtynių.

Treneris - Klubo treneriu nuo pat jo pradžios yra jaunas ir gaila, tačiau mažai perspektyvus Arnoldas, propaguojantis kantrų, lėtą, klampų gynybinio stiliaus žaidimą, kai varžovai įmeta 100,o mes 40 ar šiek tiek daugiau.

Kas laimės? Nors turėtų būti sunku, tačiau dėka ginklo krepšinių žinių, laimėti turėtų Širvintų „Ginklai“. Daug metų ten gyvenau ir žinau Širvintų krepšinio sistemą. Labai stipri vietinė mokykla, daug paruošiamų talentingų žaidėjų. Jie pagrindiniai favoritai laimėti. Jeigu taip nenutiks, būsiu labai nustebęs.

Last edited by ginklas at 1/31/2018 3:06:38 PM

This Post:
00
292290.11 in reply to 292290.10
Date: 2/1/2018 2:59:26 AM
Overall Posts Rated:
9393
Trečioji komanda - PikenShadow

Klubo istorija - PikenShadow kitaip Kėdainių„pikenroll” garsėjo giliomis tradicijomis. Išleisti perspektyvus jaunuoliai,puiki krepšinio akademija,puikus komandos klimatas. Buvo pakviesta „all star” lygio žaidėju vesti komanda į pergales. Na ir beliko paminėti pačius Kėdainius. Kėdainiai garsėja tuom,kad pardavinėja skanius kebabus. Ten yra pono Uspaskicho tvirtovė ir kiekvieną dieną, 0:00 val. vidurnakčio visi Kėdainių gyventojai atsisukam į Rusijos pusę ir meldžiames dėkodami, kad ši šalis į Lietuvą atnešė išganytoją.

Pavadinimo reikšmė- Kėdainių„pikenroll” man asmeniškai cituoja šios komandos braiža.Visi deriniai sukasi aplink pikenrola! Nors ilgą laiką svarsčiau apie Kėdainių Uspaskicho dešrelės, bet persigalvojau paskutinę sekundę. Piken reiškia neaišku ką. Pick and turėtų būti, bet nesvarbu. Rašiau kaip girdėjau. Tai turėjau omeny Pick and shadow. Tai naujas krepšinio terminas reiškiantis žaidimą su šešėliu, tai reiškia šešėlis tau stato užtvarą, tu prarandi kamuolį ir į tavo krepšį greitoje atakoje pelnomi du taškai.

Sudėties apžvalga - Pradėsiu nuo komandos naujoku ir baigsiu ties lyderiais. Vadinasi rašysiu belenką ir belenkaip. Taigi musu naujieji pirkiniai yra Adrian Osvaldo Paolo - brazilų futbolininkas, Juan Carlos Nolde - indų plovėjas, Grigorijs Voltans - Norvėgijoje pardavinėja CR7 triusikėlius (nusipirko vietą),Silvio Alencar - kažkoks random shit iš gatvės. Paskutiniai paminėtijieji yra neseniai prisijunge. Kiti jau spėjo apšilti kojas komandoje. Nolde pasižymi gerais plovimo įgūdžiais, mūsų maikės visad švarios, Osvaldo yra sužaides tik vienas varžybas, bet pastebėjau,kad jis turi patrauklias kojas. Tautgirdas Kardanas musu komandos talismanas. Jis pridarys daug dovanų KVT varžovams. Matthias Jagermeister -
viskas pasakyta iš pavardės. Daug geria, vėluoja į treniruotes, gynyboje visai px, puolime berankis ir netgi bekojis. Linas Adackus komandos vadovo bendravardis,praeityje žaidė garsiuose klubuose tokiuose kaip Radviliškio Sveikata, Joniškio Duona, Zarasų Mineralinis ir IV lygos gigantai Kuršėnų Vorai. Jam talkina nuo suolo puikiai kylantis Angel Tartera.

Treneris - esu vpš nepatyręs strategas. Neatskiriu artimų metimų taktikos nuo bėgti ir mesti, bet esu charizmatiškas. KVT to turėtų užtekti, o jeigu ne, tai apkaltinsiu teisėjus, kaip tai daro tikri krepšinio mochikanai. Propaguoju greitą, chaotišką, emocingą krepšinį. Jei komanda įmeta bent jau 60 taškų, lieku patenkintas, tada suprantu, jog puolimo mechanizmas veikė puikiai. Patirtį kaupiu Lietuvos NT, bet esu praeityje prisidirbęs palaikydamas vieną, o vėliau eidamas pas kitą. Bet man nusispjaut, nes esu būsimas KVT paskutinės vietos prizininkas.

Kas laimės? Tikrai ne aš. Jokioje visatoje neįmanomas mano laimėjimas. Todėl objektyviai vertinant laimės Vilniaus Švyturys. Žinau, kad jie netiki savo pergalę, bet Vilnius labai gražus miestas, turintis gerą krepšinio komandą. Dabar jau dvi geras.

Last edited by ginklas at 2/1/2018 3:02:30 AM