Öncelikle herkese iyi oyunlar, 3. Sezondan beri oyunu çeşitli takımlarla oynayan birisiyim. İlk başladığım zamanlardan itibaren asıl hedefim U-21 milli takım antrenörü olabilmekti. Oyuncu yetiştirmeyi bilen ve seven birisiyim. Daha önce bizim milli takımımızda dahil çeşitli U21 milli takımlara 3-4 oyuncu yetiştirmişliğim mevcuttur. A Milli takımın başarısını sağlayabilmek için U21 takımın bir plan ve program çerçevesinde ilerlemesini düşünmekteyim. Taktikler ve rakip analizi konusunda yeterli olduğumu düüşünmekteyim. Eğer seçilebilirsem bu milli takım hepimizin takımı herkes bu milli takımın iyiliği için bazı şeyler söylecektir, söylemek en doğal hakkıdır, bunun için forumlarda maç analizi, maç tartışmasını yüksek katılımla yapmayı sağlamak istiyorum. Daha önceden bir çok kez bu U21 milli takımın gözlemciliğini yapmış bulunmaktayım. Çeşitli hocalarla çalıştım. Referans olarak Ard, tmac hocalarımızla görüşebilirsiniz. Daha eskilerden de bir çok kez bu milli takıma hizmet etmiş bulunmaktayım. Şimdi de sorumluluğu sırtlanmak ve elimden geldiğince sizlerin de desteğiyle bu milli takım için seve seve hizmet etmek istiyorum. Kendime göre ufak bir gözlemci listem mevcut. Fakat benimle beraber gözlemci olarak görev yapmak isterseniz. Yardımlarına her zaman ihtiyacım olacaktır. Teşekkürler. Diğer tüm adaylara başarılar dilerim. Seçilememem durumunda diğer adaylara da seve seve yardım ederim. İyi oyunlar