Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εύρεσης συνεργατών για το εθελοντικό πρότζεκτ ειδικών.
Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους που δεν είναι της παρούσης, αν και είχε ολοκληρωθεί η έρευνα και προεπιλογή συμβατών παικτών, οι επαφές σταμάτησαν πρόωρα.
Παρ'όλα αυτά, θα συνεργαστώ με δύο παιδιά, στην προπόνηση και δημιουργία τριών ειδικών(
σουτέρ), ενώ παράλληλα θα συνεργαζόμαστε σε θέματα που άπτονται των ομάδων τους, γενικότερα(οικονομικά, ρόστερ, τακτικές, προγραμματισμός), εώς το πέρας της προπόνησης.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που οι δύο συνεργάτες θα είναι ο
***CUPRA*** (143454) κι ο
Κotsos (144950), δύο πιστοί στρατιώτες της Εθνικής που
έχουν ήδη προσφέρει στην Ανδρών, νυν διεθνείς, τους Λιόντο και Δαρδανέλη, αντίστοιχα.

Με ικανοποιεί εξίσου το γεγονός ότι τα παιδιά από μόνοι τους προσφέρθηκαν να προπονήσουν και επικοινώνησαν μαζί μου.
Ο μεν Cupra δεν είχε παίκτη και αγόρασε δύο(!), ο δε Kotsos είχε πάρει ντραφτ που πληρούσε τα κριτήρια και από μόνος τους έκανε την πρώτη επαφή και έθεσε εαυτόν ξανά στη διάθεση της Εθνικής.
Οι παίκτες είναι:
Kalianiotis, 19χρ, 1,85 ύψος, προοπτική HOF, μάνατζερ Cupra.
Tσοβόλας, 18χρ, 1,90 ύψος, προοπτική MVP, μάνατζερ Cupra.
Poursalidis, 19χρ, 1,83 ύψος, προοπτική ΜVP, manager Kotsos.
Ολοι μαζί θα προπονούμε ειδικούς, αφού έχω κι εγώ τρεις σε κανονική ομάδα και ουτοπία κι ελπίζω και εύχομαι το κοινό μας ταξίδι, να έχει ευτυχή και επιτυχή κατάληξη.
Tέλος, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το τιμ της U21, για την άμεση ανταπόκριση, βοήθεια και επικοινωνία!
Σε μία περίοδο που υπάρχει τρομερός φόρτος εργασίας και δεδομένων προς αρχειοθέτηση, ανάλυση και επικοινωνία με μάνατζερς παικτών, ήταν εξαιρετικοί αρωγοί της προσπάθειας από την πρώτη στιγμή, σε όλα τα επίπεδα!