BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
285307.2 in reply to 285307.1
Date: 3/16/2017 2:08:53 AM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Aslında açıklama yapıp da bir tartışma ortamı yaratmak istemiyordum ama King18 hocam kumarımın başarısız olduğunu söylemiş ben de henüz oyunun bitmediğini ve son kartımı oynamadığımı hatırlatmak istedim.
1- Tatmin edici bir sonuç almadığımı söylemiş.
Öncelikle kendi dönemimde 3-5 hocanın bireysel çabalarıyla yetiştirilmiş oyuncularla ben mücadele ettim. Takibi yapılmayan, veritabanı olmayan bir BB camiası vardı. Ekibimdeki arkadaşlar şahittir, saatlerce uğraşıp 2-3 hocayla kafa kafaya verip tüm BB Türkiye'yi tarayıp bir veritabanı oluşturduk. Bütün oyuncu sahiplerine mesajlar attık ve elimizden gelen işe yarayacak bütün oyuncuları takip etmeye başladık. Bunun meyvelerini de bu ve bundan sonraki sezonlar inşallah almaya başlayacağız.
2- Geçmişin arabaları ile hiçbir yere gidemeyiz demiş.
BB Türkiye bir yerlere geldiyse geçmiş dönemde koçluk ya da gözlemcilik yapan hocalar sayesinde gelmiştir. 16 sezondur oyunu oynayan birisiniz ve sizin adınızı ben ilk defa görüyorum. Milli duygularınızın böyle birden bire depreşmesi de hayli tuhaf, keşke daha önce ki dönemlerde gözlemcilik falan yapıp bu zor göreve biraz da olsa yardım etseydiniz de icraatlarınızı görseydik.
3- Capali v.b gibi naçizane birkaç hocamın çabalarıyla ayakta duruyor.
Capali yani Berkay hocam ile oyundan yakın arkadaşızdır. Kendi dönemimde ki koçluğumda olsun şu an ki seçim döneminde olsun yardımlarını hiç esirgememiştir sağ olsun. BB Türkiye'nin görünen kahramanlarındandır. Lakin bir veritabanı oluşturmak ve onu idare etmek 1-2 kişinin yapacağı bir iş değil. Kendi koçluk dönemimdeki fedakarlık yapıp gözlemcilik konusunda bize yardım eden hocalarımın hakkını yedirtmem. Onlar bu işin gizli kahramanlarıdır.

Bu yazdıklarım iddialarınıza cevap niteliğinde idi sayın King18, şimdi kendi düşüncelerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikle iyi oyuncularla iyi menajer olunuyor. Biz ne kadar fedakarlık yapıp bir şeyler için uğraşsak da başarı olmayınca görünüyor ki insanlar hemen sallamaya başlıyor. Görevimi de gayet iyi yaptığımı düşünüyorum, en azından görevimin bitmesine yakın tanımadığım ama ismini bildiğim, gördüğüm hocalardan aldığım teşekkür mesajları bunu gösteriyor. Burada güzel edebiyat yapıp oy toplamaya çalışan çok insan gördük biz. Daha sonra seçimi kaybedip hayalet oldu hepsi. Seçimde başarılar. Herkese iyi oyunlar.

From: aquila
This Post:
22
285307.3 in reply to 285307.2
Date: 3/16/2017 2:19:57 AM
Overall Posts Rated:
227227
Melih e oy vermek ahmaklık deyip zaten melih le birlikte hareket eden çapalı dan medet uman ama ahmak olmadığını iddia eden şahısa verilecek cevap çok sanırım. O yazıyı ya GM yada kendisi bir an önce düzeltmesi dileğiyle. Koyunuz biz ne yapsa melih e oy veririz zaten melih hiçbirşey yapmadı şimdiye kadar , ne emeği varki . Kendisi 16. Sezondur hiç birşey yapmayıp ama ahmak olmadığı iddia eden şahıs değişim istiyormuş.

Last edited by aquila at 3/16/2017 2:30:45 AM

This Post:
00
285307.5 in reply to 285307.4
Date: 3/16/2017 5:24:28 AM
Overall Posts Rated:
227227
Sen bunca atasözü varken melih e oy veren ahmaktır anlamına gelecek atasözünü yazarsan haterlık görmezsin sadece.

From: Melih

This Post:
00
285307.7 in reply to 285307.4
Date: 3/16/2017 8:34:32 AM
Sakarya Devil's
III.3
Overall Posts Rated:
221221
Hocam siz bana zaten görevi kötüye kullandınız falan demediniz ama başarısız olduğumu iddia ediyorsunuz ve bunu söyleyen ilk kişide sizsiniz. Kendi dönemimde forumda bangır bangır gözlemci açığı var diye yardım istedim, keza Selim hocam bu durumu birçok kez söyledi, bunların hiç birine yardım etmezken şimdi çıkıp emek vermiş birine yanlış bir atasözü ile başarısız derseniz haksızlık yapmış olursunuz. Tamamen Eren hocamı size tepki göstermesinde haklı buluyorum. Ben size bu zamana kadar neredeydiniz derken hiçbir emek vermeden, forumda destek mesajı veya yardım mesajı atmadan birden çıkıp başarısızsınız demenize kızıyorum. Oyunla çok fazla ilgilendiğiniz dönemlerde de herhangi bir yardımınızı göremedik maalesef. Dediğim gibi ben varlığınızdan yeni haberdar oluyorum. Yaptıklarımız ortada kendimin ve birkaç arkadaşımın sayesinde veritabanı oluşturduk biz. Daha önceki dönemlerde ben ve görev arkadaşlarım taşın altına elimizi koymaktan hiç kaçınmadık. Siz bu emekleri tamamen görmezden geliyorsunuz. Evet değişim bazen olumlu sonuçlar doğurmuştur fakat değişimi yapacak kişinin bir vizyonu olur, takım arkadaşları ekibi sağlam olur ki değişimin işe yarayacağını insanları ikna edebilsin. Siz burada ekip arkadaşlarınızı tepki gelecek diye açıklamaktan korkuyorsunuz ki bu durum çok komik. Ve bana gelen mesajlara göre gözlemci kadronuzu da bugün önünüze gelen insanlara aday oldum gözlemcilik yapar mısınız diye mesaj atarak son dakika toplama bir gözlemci kadrosu oluşturuyorsunuz, sizin değişimden kastınız buysa bu daha da komik. Milli takım menajeri her türlü tepkiye açık olmalı, maç kazandığında tebrik mesajları geleceği gibi kaybettiğinde de gelen eleştirilere açık olmalı. İyi oyunlar.

This Post:
11
285307.9 in reply to 285307.8
Date: 3/16/2017 2:28:46 PM
Overall Posts Rated:
227227
"Denenmişi denemenin ahmaklık olduğu ben degil bir atasözü söylüyor. Melih hocam kumarını 34. Sezonda oynadı. Ben tatmin edici bir sonuç alındığını düşünmüyorum. Aynı şeyleri tekrar denemek için de ortada hiçbir neden göremiyorum. Daha iyi olmaya çalışmayan, iyi olarak da kalamaz. Daha iyi olmak içinse bazı şeyleri değiştirmek gerektiği apaçık ortada. "

cımbızla alıyorum gözlemcilerini açıklaması birşey değiştirmez melih i değiştirecek oy vermemek ahmaklıktır arkadaşım lütfen kendine gel ! melih dışında herkese oy verebilirsin sıkıntı yok o konuda.

To: ard
This Post:
00
285307.11 in reply to 285307.10
Date: 3/17/2017 2:52:50 PM
Overall Posts Rated:
227227
Ben zaten rayoma ya oy verdim doğal olarak , ama biri şuna oy vermek ahmaklıktır derse bunuda GM izler ses çıkarmazsa açık açık diyeyim rayoma ya oy vermeyen ahmaktır , hatta karşı aday olma gafletinde bulunmak milli takıma ihanettir. Başkasına oy verenin aklından zoru vardır .