Aslında açıklama yapıp da bir tartışma ortamı yaratmak istemiyordum ama King18 hocam kumarımın başarısız olduğunu söylemiş ben de henüz oyunun bitmediğini ve son kartımı oynamadığımı hatırlatmak istedim.
1- Tatmin edici bir sonuç almadığımı söylemiş.
Öncelikle kendi dönemimde 3-5 hocanın bireysel çabalarıyla yetiştirilmiş oyuncularla ben mücadele ettim. Takibi yapılmayan, veritabanı olmayan bir BB camiası vardı. Ekibimdeki arkadaşlar şahittir, saatlerce uğraşıp 2-3 hocayla kafa kafaya verip tüm BB Türkiye'yi tarayıp bir veritabanı oluşturduk. Bütün oyuncu sahiplerine mesajlar attık ve elimizden gelen işe yarayacak bütün oyuncuları takip etmeye başladık. Bunun meyvelerini de bu ve bundan sonraki sezonlar inşallah almaya başlayacağız.
2- Geçmişin arabaları ile hiçbir yere gidemeyiz demiş.
BB Türkiye bir yerlere geldiyse geçmiş dönemde koçluk ya da gözlemcilik yapan hocalar sayesinde gelmiştir. 16 sezondur oyunu oynayan birisiniz ve sizin adınızı ben ilk defa görüyorum. Milli duygularınızın böyle birden bire depreşmesi de hayli tuhaf, keşke daha önce ki dönemlerde gözlemcilik falan yapıp bu zor göreve biraz da olsa yardım etseydiniz de icraatlarınızı görseydik.
3- Capali v.b gibi naçizane birkaç hocamın çabalarıyla ayakta duruyor.
Capali yani Berkay hocam ile oyundan yakın arkadaşızdır. Kendi dönemimde ki koçluğumda olsun şu an ki seçim döneminde olsun yardımlarını hiç esirgememiştir sağ olsun. BB Türkiye'nin görünen kahramanlarındandır. Lakin bir veritabanı oluşturmak ve onu idare etmek 1-2 kişinin yapacağı bir iş değil. Kendi koçluk dönemimdeki fedakarlık yapıp gözlemcilik konusunda bize yardım eden hocalarımın hakkını yedirtmem. Onlar bu işin gizli kahramanlarıdır.
Bu yazdıklarım iddialarınıza cevap niteliğinde idi sayın King18, şimdi kendi düşüncelerimi aktarmak istiyorum.
Öncelikle iyi oyuncularla iyi menajer olunuyor. Biz ne kadar fedakarlık yapıp bir şeyler için uğraşsak da başarı olmayınca görünüyor ki insanlar hemen sallamaya başlıyor. Görevimi de gayet iyi yaptığımı düşünüyorum, en azından görevimin bitmesine yakın tanımadığım ama ismini bildiğim, gördüğüm hocalardan aldığım teşekkür mesajları bunu gösteriyor. Burada güzel edebiyat yapıp oy toplamaya çalışan çok insan gördük biz. Daha sonra seçimi kaybedip hayalet oldu hepsi. Seçimde başarılar. Herkese iyi oyunlar.