Selamlar herkese. İsmim Berkay. Uzun süredir bu oyunu oynuyorum. Daha önceden 2 sezon Türkiye U21 takımını başarılı bir şekilde çalıştırdım. Çoğu sezon U21 Gözlemcisi olarak görev yaptım. Son iki sezondur Serdar'a Milli takım gözlemcisi olarak da yardım ediyorum. Yabancı takımlardaki oyuncular için iletişime ben geçiyordum. Geçtiğimiz 2 sezon da Jamaica Milli takımını çalıştırdım. O görevi de kısıtlı bir kadro ile başarılı bir şekilde yaptığımı düşünüyorum. Göreve başladığında 77. sıradaydı, şu an 65. sıraya çıktı.
Oyunu oynadığım her sezon antrenman verdim. Birkaç kez 2. lige çıkmama rağmen drafttan çok iyi bir Türk genç draftlamak amacıyla tanklayıp 3. lige düştüm. (Sadece birinde iyi bir draft çekebildim) Antrenman konusunda bilgiliyim, ancak üst düzey maç ve taktik konularında çok iyi olmadığımı düşünüyorum. Bundan dolayı bu görevi kendimden iyi bir şekilde yapacağına inandığım biri aday olursa çekilebilirim. Seçildiğim taktirde de taktiksel konularda Harun(yigidospor) ve eski koçumuz Serdar'dan da yardım alacağım. Şuan hali hazırda kullandığımız veri tabanını kullanmaya devam ederim. U21 takımlarında oynadıktan sonra, 22 yaşına girmiş EDO ve üzeri potansiyelli oyuncuların sahipleriyle milli takıma yetiştirilmeleri konusunda iletişime geçmeye başlarım. Diğer adaylara başarılar dilerim. Milli takım için iyi olan kazansın.