BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Seçim Konuşmaları

U21 Seçim Konuşmaları (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: cmlatly
This Post:
44
281241.2 in reply to 281241.1
Date: 8/30/2016 4:33:47 AM
Overall Posts Rated:
2424
Herkese selam arkadaşlar. U 21 koçluğuna adayım. Evet daha önce hiç tecrübem yok ama 21 yaşındaki 3 oyuncumda milli takimlarda. Oyuncu yetiştirme konusunda gayet iyi olduğumu düşünüyorum, yardımınızla da belirleyeceğimiz taktikler sayesinde rakipleri alt edebileceğimizi düşünüyorum. Desteklerseniz sevinirim. Herkese iyi oyunlar

From: Gogo11
This Post:
33
281241.3 in reply to 281241.2
Date: 8/30/2016 5:10:43 PM
Overall Posts Rated:
2121
Merhaba dostlar Gökhan ben. 27 yaşındayım. 5 yıldır oynuyorum sanırım. (18. sezondan beridir oynuyorum.) Askerlikte acemi birliği ve içeri telefon sokamadığım 1,5-2 aylık dönem biraz geriletti takımımı. İş yerinde boş vakitlerim oluyor diye U21 scout olarak görev yapmaya başlamıştım. Sorumlu olduğum kısım 20 yaş kısalar olmasına rağmen bütün gençlerle vaktim elverdiğince ilgilenmeye çalıştım çünkü oyunu seviyorum. Şimdi de Melih arkadaşımız bıraktığı için koçluğa adaylığımı koymak istedim.

İşin gerçeği bu bir ekip işi. Her şey koçta bitmiyor. Ekipteki scoutlar da en azından ayda bir oyuncu koçlarıyla iletişim kurmalı. Takımın oluşumunda ve başarısında koçlar kadar payları var.

Ayrıca bu seneki kadromuz pek iyi değil. Ben ya da bir başkası, seçilecek koçtan 2 sezon büyük başarı beklemeyelim. Ama bu sezon 19 yaşına giren geçlerimizin olduğu nesil oldukça umut vaad ediyor. Ben de 2 oyuncuyla bu nesile katkıda bulunmaya çalışacağım.

Bütün Türkler olarak herkesin oyuncu yetiştirerek takımımıza katkısını bekliyorum.

İyi oyunlar.

Edit: Adaylığımı iptal ettim. Seçilen arkadaş uygun görürse gözlemci olarak devam edeceğim.

Last edited by Gogo11 at 9/1/2016 5:44:04 AM

From: D-Will8
This Post:
66
281241.4 in reply to 281241.3
Date: 8/30/2016 5:51:36 PM
Overall Posts Rated:
140140
Merhaba arkadaşlar bu sezonki u21 seçimlerine adayım oyunu 14.sezondan itibaren oynuyorum oda sanırım 2011 yılına denk geliyor neyse gecen 2 sezon 18 yaş scout ekibinde görevliydim melih hocamın eline sağlık takımla çok ilgilendi gerçekten şahsi olarak biliyorum önümüzdeki 2 sezon gökhan hocamında dediği gibi takımdan pek hatta pekden de fazla bişey beklemeyin çünkü gerçekten yetişmiş oyuncu sayısı 2-3 ü geçmez bu 2 sezon veri tabanı güncellemesi ve ekip ile birlikte antrenman takibi yapmayı planlıyorum.İyi bir seçim olması dileği ile diğer hocalarımada başarılar.

Arkadaşlar u21 seçim tartışmaları başlığında haklı olarak belirtildiği üzere ekip olarak kimlerle çalışacağımı açıklayayım.

- harunşimşek (25716)
- capali (71936)
- Melih (70949)
- KANarya (74692)
- Esurienti Aquilas (70241)
- galatasaray suns (71606)

ekip şimdilik bu tabiki eklenenler olacaktır ayrıca seçilirsem ve ekipde yer almak isteyen olursada işimiz dahada kolaylaşır.

İyi Oyunlar.

Last edited by D-Will8 at 9/1/2016 5:34:51 AM

This Post:
22
281241.5 in reply to 281241.4
Date: 8/31/2016 3:38:50 AM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Selamlar kardeşlerim 36. Sezon Türkiye U21 Milli Takımı'nın başına adayım. Oyunu bayadır oynuyorum. Takımımın Milli Takımımıza etkisi çok fazla değil ancak 4-5 tane sağlam Türk oyuncusu yetiştirmiş bulunmaktayım.
Eğer U21 Milli Takımımızın başına geçersem ekibimiz ile birlikte antrenman takibi yapacağız, özellikle ben oyuncularımızı yetiştiren koçlarla bizzat mesajlaşacağım. Bu bir ekip işi ve biz de bu işe her şeyimizi vermeye hazırız. Zor bir seçim bekliyor bizi tüm arkadaşlarıma başarılar. Şu anlık ekibimiz;
w01k4n (75154)
Gogo11 (71078)
Carlos Tenerio (73525)
cmlatly (73389)
enesbjk (70378)
Kabus (71104)

Şu anlık ekibimiz bu kadar her geçen zaman ekibimize arkadaşlarımızı katmaya devam ediyorum. Umarım bu ekip seçilerek ülkemize 2 sezon boyunca layıkıyla hizmet eder :).

İyi Oyunlar

Last edited by Obradovic at 9/1/2016 3:24:25 PM

This Post:
33
281241.6 in reply to 281241.5
Date: 9/3/2016 11:23:34 AM
I_AM
III.6
Overall Posts Rated:
2626
Bu oyuna zaman ayıran, emek harcayan tüm hocalarıma canı gönülden selamlar. Öncelikle kendimi tanıtmak isterim. Ben Anıl Öztürk, oyunu 19. sezondan beri takip edip, içinde yer alıyorum ve almaya da devam edeceğim. Basketbol güzel birşey, rekabet ve kazanma isteği harika duygular ancak şöyle birşey var ki dostluk bunların yanında bambaşka. Birçok eş dost edindim bu zaman boyunca hepsine sevgiler saygılar. Giriş cümlelerimde sizi sıktıysam kusura bakmayın. Sadece oyunun en güzel yönünü vurgulamak ve hatırlatmak istedim. Gelelim seçime TBL'den aday çıkmamış olması üzücü bir durum ama tabiki içimizde 2. ve 3. liglerde bu görevi güzel bir şekilde yerine getirecek arkadaşlar vardır. Bu sorun şuan takımımızın içinde bulunduğu sorunun yanında önemli değil. Evet 2 yıl bir başarı beklenmemesinden, kaliteli oyuncu sıkıntısından bahsediyoruz. Bunların birçok nedeni olabilir ama çözümleri olduğu gibi bunları sistemli bir şekilde uygulamak da önemli. Ben gelirim başkası gelir ama kim gelirse gelsin bir heves başlayıp sonradan ilgiyi alakayı kesiceklerse kendilerini buna göre tartıp adaylıklarına devam etmeliler. Oyuncu yetiştirmek güzel birşey bunun tadına varınca doyum olmaz. Cuma günleri gelmek bilmez, saat sabah 11:40 olduğunda kalp atışların biraz daha hızlı olur. Milli takıma oyuncu yetiştirme mutluluğuna daha erişemedim. Herkesin stratejisi farklı oluyor. Kimisi sırf bunun için oynuyor ki böyle hocalara ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendimi örnek verirsem ben uygun fiyata 20 21 yaşlarında süperstar bulup yedek oyuncumu kendim yetiştiriyorum. Şuanki pivot ve uzunum gibi. Biraz daha seçime gelirsek ben kendimi olayın takip ve taktik kısmında bulduğum için adaylığımı koyuyorum. Ekip çok önemlidir şuan yanımda belli başlı duran hocalarım var ama oyuncu kadar ekibi de ince eleyip seçmek gerek. O yüzden bunun tamamlanması kısmını seçim sonrasına bırakmayı planlıyorum seçildiğim takdirde. Tabiki hızlı ve özenli bir şekilde yapılacak. Zaman kaybına tahammülümüz yok. Peki seçilirsem ne olacak? Biz ne yapacağız sadece gençlerle mi ilgilenmeliyiz. Hocalarımıza şu antremanı versek daha iyi olur mu demeliyiz sadece? Net bir şekilde hayır! Türk liglerini canlı tutmalıyız, oyunu bırakan birçok değerli hocamızı geri kazandırmalıyız,yeni takım hocaları ile daha çok ilgilenmeliyiz,forumu bir aile ortamına çevirmeliyiz. Kısaca renk katmalıyız ve ailece başarılı olmalıyız.

Yazımı okuyan herkese çok teşekkür ederim.

Yeni sezonun tam olarak başladığı şu dakikalarda tüm takımlara başarılar dilerim.

Yazımı yazmak da biraz geç kaldım. Onun içinde kusura bakmayın, yollarda geçen bir yedi gün oldu.