BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
276903.2 in reply to 276903.1
Date: 2/17/2016 9:55:30 AM
Overall Posts Rated:
124124
Ako som uz avizoval, o post trenera reprezentacie do 21 rokov sa uchadzam znova.
Kedze uz mam zazity nejaky ten system, mozem presne povedat, co nasu U21 pri mojom vedeni caka. V prvom rade, tak ako uz som pisal minulu sezonu, nemienim nikoho otravovat nekonecnymi spravami, kazdy predsa vieme citat aj pisat, a ked chceme odpisat, tak proste odpiseme hned na prvu. Cize kazdeho majitela novych hracov z draftu budem kontaktovat len raz. Samozrejme tych co odpisu, budem viest k spravnemu treningu ako do teraz.
Co zacnem robit od tejto sezony ako novinku (hned ako sa k tomu po drafte dostanem), je zoznam hracov, ktori maju na reprezentaciu najvacsiu sancu. Dovodom je, ze si podla mna zasluzite vediet, ako na tom v porovnani s ostatnymi hracmi ste, a aby ste pripadne nedrzali miesto niecomu, co nema zmysel. Dalsi dovod je (najma koli tejto sezone), aby sa nam majitelia najlepsich hracov neopustili a neprestali poriadne napr. v 20r trenovat. Co sa podla mna stalo prave v tejto sezone. Ako ste si asi vsimli, nerobim pocas sezony update, teda nepisem vam o update skillov (len obcas v 21r). Na toto nemam cas a prakticky to vobec nepotrebujem. Niektori si asi z toho vyvodili to, ze o hraca uz nie je zaujem, co v skutocnosti nie je pravda. Tabulka bude k dispozicii urcite u 20r hracov, u 19r este uvidim. Bude tam uvedene aj co treba v nasledujucej sezone trenovat, pripadne netrenovanie ktoreho skillu moze ohrozit hracovu ucast v reprezentacii.
No a co sa zapasov tyka, mozete odo mna opat cakat pestru hru ako do teraz. Skusenosti snad odoberu niekolko chyb, ktore som do teraz spravil. Ci to bol vlyv vyhadzovania hracov na naladu v time alebo iste takticke nedostatky. Co sa taktiky tyka, opat budem ratat s razorom ako s taktickym asistentom a tak isto aj s vami ostatnymi, ktori budete chciet prilozit ruku k dielu.
Ak su nejake otazky ci postrehy, samozrejme sem s nimi do diskusie.
Zatial dakujem za pozornost :)

Last edited by Bohun at 2/17/2016 9:58:08 AM