BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: uBAH

This Post:
22
276810.2 in reply to 276810.1
Date: 2/17/2016 1:31:53 PM
Green Cats
II.3
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
аз, както вече може да се види на страницата на изборите uBAH реших да се пусна в надпреварата, която този сезон се очертава доста сериозна. Има голям брой кандидати, на всички пожелавам успех.

След вече не малко време прекарано в играта мисля, че ми е време да се пробвам за постта. И за разлика от другите кандидати, които може след моето изказване да решат да се активизират - аз възнамерявам да представя все пак своите виждания относно това какво бих направил, ако евентуално бъда избран.

1. Ще се опитам да обясня разликата между тренирането на играчи за U21 и НО и какви са плюсовете и минусите на едното и другото.

2. Аз, както сами виждате от изявите ми из форумите, мога да бъда доста упорит, а според някои и нагъл и нахален, което в този случай мисля, че ще бъде от полза, с което се надявам да спечеля повече мениджъри за каузата (трениране на играчи за U21).

3. Ще се опитам да вкарам в прцеса на тренировки и играчи с по-нисък потенциал 6-8, което за U21 е напълно достатъчно. Това ще даде възможност повече играчи с по-висок потенциал да бъдат приоритетно тренирани за НО и в същото време по-голям брой играчи, тренирани за U21. В момента мениджърите избягват тренирането на играчи с потенциал 6-8, заради ограниченията, които налага този по-нисък потенциал, но това си има своите плюсове (което е всъщност част от т. 1).

4. Виждам, че комуникацията с треньора на НО не е била добра поради някакви причини (не мога и не искам да гадая) и ще се опитам тя да бъде на нужното ниво, което при всички положения ще бъде полезно.

5. Групата е много тежка и едва ли можем да бъдем оптимисти за някакво страхотно представяне и тук идва финалния етап от концепцията. Иска ми се да гледаме с една по-дългосрочна перспектива. Неведнъж съм казвал, че който и да е треньор за 2 сезона не може да постигне нищо, а дори 4 може да не се окажат достатъчни за високи резултати.

-Ще е малко трудно да се случат нещата (да се убедят повече мениджъри да тренират), защото отнема време и затова може би ще е нужен един период от порядъка на 4-6 сезона. Затова искам да кажа, че дори да не бъда избран аз - ще отстоявам това мнение и ще подкрепям новия мениджър на U21, освен ако не демонстрира добро виждане върху тактиката в мачовете и не покаже нужната активност.

Ако съм успял да ви убедя, гласувайте за мен, ако не - за своя фаворит. А на конкруенцията пожелавам успех!

From: Baluka
This Post:
33
276810.3 in reply to 276810.2
Date: 2/17/2016 6:18:56 PM
Tormento Demons
II.1
Overall Posts Rated:
5353
Здравейте ,

След много сезони игра , най-после и аз реших да се кандидатирам за треньор на младежите . Опита , който съм натрупал ми дава основание да смятам , че ще мога да се справя със задачата . За тези , които не ме познават ще спомена , че доста сезони съм бил скаут на Наско , после на Нико и за последно помагах и на SuperKras . Още сега искам да кажа , че ако бъда избран , ще се възползвам максимално от помощта и съветите , които може да предложи SuperKras . От това , което съм говорил с него до сега мога категорично да заявя , че комуникацията с мениджърите се е подобрила значително и аз ще се опитам да продължа тази тенденция .

Другото , което искам да кажа е , че обичам играта в защита и ще предпочитам играчи със защита . Целите , които аз си поставям са да подобря резултатите на отбора и да се опитам да убедя повечко хора , че си струва да се тренират играчи с по-нисък потенциал , които да се използват в младежкия отбор .

Това е от мен . Желая успех на всички !

This Post:
22
276810.4 in reply to 276810.3
Date: 2/19/2016 12:10:35 PM
VZULIA
III.1
Overall Posts Rated:
22
Аз съм мениджъра на един от най-старите отбори в България. Имал съм и върхове и спадове, печелил съм или съм губел, но никога не съм се примирявал и винаги съм бил търпелив, да градя отбора си. Когато прецакаха финансовия модел в играта (много от вас не са имали още отбори), отбора се срина на 2 пъти и вече не можех да мисля да се боря за титла, а трябваше да мисля дали да почна с нов отбор или да се боря за този. Аз избрах трудния път и макар да съм допускал грешки, съм се старал да се уча от тях. Постепенно отборът започна да създава играчи и да напредва в развитието.
Не казвам, че съм най-добрия избор, но съм един възможен избор :) До сега съм бил национален мениджър само на Армения в първия им сезон в играта и с "никакви" играчи, спечелих първата им международна победа. Избраха ме единодушно за поста, с 1 глас :)

Поздрави и приятна игра...

Last edited by Sir Vzulia at 2/19/2016 5:42:49 PM

This Post:
22
276810.5 in reply to 276810.4
Date: 2/19/2016 3:17:45 PM
Overall Posts Rated:
1313
Аз пък съм тук още от Хан Аспарух :-)) в смисъл че вече 100 пъти се кандидатирам и никога не печеля.То в тая игра който играе печели който не играе го избират за Национален треньор :-)))