BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
274596.2 in reply to 274596.1
Date: 11/13/2015 2:25:51 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
11041104
Second Team:
Nitra Urpiners
Odpovedám na otázky sem.
@koffo - externé máme stále na tejto adrese (https://bbntslovensko.wordpress.com/). V minulej sezóne som tam nič nedal, lebo odozva nebývala takmer žiadna. Ale prehľad hráčov skúsim spraviť. Aj som v minulej sezóne premýšľal, že tam niečo hodím, pretože mnoho taktiky sa tu preberať nedá, aby sme súperom nedávali zbytočne informácie.. Takže možno v tejto sezóne opäť začnem, ak bude záujem.

Čo sa týka tréningu, tam sa snažím prispôsobiť potrebám aj manažérom, netlačím ich, no mám svoje predstavy. Pokiaľ sa celej BB komunite nezdala dominancia Look inside a robilo sa všetko preto, aby sa hralo viac taktík, tak výsledkom je akurát to, že každý hráč (ak sa chce draho predať na trhu) momentálne musí byť v hre vytrénovaný s platom do 100tis.a čiže bez JR. Čo pre NT nie je dobré. Zároveň má každý hráč na obvode 14-15 v IS, čo vlastne aj tak robí hrateľnou 1-2 taktiky.. Čína na to už doplatila, ich dominancia je už minulosť. Preto je rozmanitosť dobrá, hlavne keď hráč trénuje, tak mi je v podstate jedno či bude viac inside či outside orientovaný, nemyslím si že všetci obvoďáci by mali byť aj dobrí v prihrávkach aj v podk.strele a pod. Aj Dupana by som si vedel predstaviť inak vytrénovaného, ale vtedy nám chýbalo PG tak som mu vytiahol viac prihrávky ako je efektívne aj z hľadiska platu..

@Hadar - dík, ale chcelo by to niekoho, kto bude mať pre to veľké zapálenie a príde s víziou koordinácie tréningu, vypisovania manažérom a pod. tak, aby sme mali hráčov dobre podchytených, ja to ledva stíham pred novou sezónou, čo je málo.

Last edited by LA-zajino at 11/13/2015 2:35:50 AM

1 BBB, 25 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 51 Seasons NT coaching
From: razor

This Post:
00
274596.3 in reply to 274596.2
Date: 11/13/2015 6:58:50 AM
Overall Posts Rated:
284284
Ako vidis buducnost NT?
Co planujes urobit pre buducnost narodaku?
Ako vidis slovenske sance na ME?
Uvidime aj nejake nove mena v NT v tejto sezone?

From: LA-zajino

This Post:
00
274596.4 in reply to 274596.3
Date: 11/13/2015 7:33:18 AM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
11041104
Second Team:
Nitra Urpiners
Ako vidis buducnost NT?
Co planujes urobit pre buducnost narodaku?
Ako vidis slovenske sance na ME?
Uvidime aj nejake nove mena v NT v tejto sezone?

=Buducnost nie je ziariva:) Uz dlhsie to spominam, ustupili sme z pozicii, ale zatial sa drzime. Trend zuzovania kadrov je vseobecny, zalezat bude coraz viac na formach, kondiciach a taktike (resp.stasti pri protitaktikach a pod.)
=Pre buducnost narodaku robim co mozem, nie je toho vela, snazim sa koordinovat trening, ale zasluzili by sme si viac v tomto smere. Preto cakam, ze sa objavi daky spasitel s viziou na cca 8-10 sezon.
=Chceme sa pobit o medailu
=Halinár, Fryk, Tomajko, Galba klopú na dvere, či to zvládnu už v tejto sezóne, neviem. Celkovo oproti minulej sezóne môžeme prísť o Poníka a Čujka, uvidíme či sa niekto nájde so špeckou na predĺženie kariéry..

1 BBB, 25 Leagues, 11 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 51 Seasons NT coaching
This Post:
00
274596.5 in reply to 274596.4
Date: 11/13/2015 12:40:59 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ahoj,
Podobne som rad ze kandidujes a urcite mas moj hlas.
bolo tu nieco pisane o externom a info o hracoch chcel by som ta poprosit aby si nezverejnoval skilly mojich hracov.
Dakujem :-). Konkurencia je konkurencia kazdy tu ma ciele ktore chce dosiahnut.

This Post:
00
274596.6 in reply to 274596.5
Date: 11/13/2015 2:37:42 PM
Nitra Corgons
Extraliga
Overall Posts Rated:
11041104
Second Team:
Nitra Urpiners
Ahoj,
Podobne som rad ze kandidujes a urcite mas moj hlas.
bolo tu nieco pisane o externom a info o hracoch chcel by som ta poprosit aby si nezverejnoval skilly mojich hracov.
Dakujem :-). Konkurencia je konkurencia kazdy tu ma ciele ktore chce dosiahnut.

Pozrel som sa ale nenasiel som. Mozno mi nieco uniklo? Kde som to zverejnil. Daj kludne do posty.