No tak sem teda aj nieco napisem...
Rozhodol som sa kandiovat na post trenera, vlastne uz som bol rozhodnuty davnejsie. S Vierkou sme boli dohdnuti, ze ked nebude kandidovat ona, pojdem ja.
Pri U21-notke som bol ako skaut ci assistant coach tusim 4 sezony. V sucasnosti mam o mladych asi najvacsi prehlad a v prvom rade aj cas a chut sa s tym zabavat. Trosicku ma samozrejme stve nefunkcny update, na jednoho cloveka to bude asi dost, ale snad, ked sa to podchyti na zaciatku, nebude treba hracov tak casto updatovat. Tuto sezonu tomu nebolo inak, cize uvidime az teraz o kolko sa vacsina hracov pohla.
No a tak vo vseobecnosti, Vierus odviedla dobru robotu, ja v nej mienim pokracovat. Takticky si myslim, ze som zdatny, co sa ligy tyka, pouzivam siroku skalu taktik, cize ak bude treba a na supera to sadne (a kader mi dovoli), nemam problem pouzit nieco menej vidane aj tu. Samozrejme v pripade potreby urcite pristupim k odhadovaniu taktik.
Uz dalej neviem, co by som k tomu mohol napisat. Ak ma na mna niekto otazky, nech sa kludne pyta.
Odo mna je to na teraz vsetko :)