BuzzerBeater Forums

BB România > Finala NBA!

Finala NBA!

Set priority
Show messages by
From: Otis

This Post:
11
271026.2 in reply to 271026.1
Date: 6/17/2015 1:20:04 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
am vazut toate meciurile din finala. sunt abonat leage pass

ma trezeam pe la 6 sau 5.30 si prindeam live doar sf 3 si 4 si OT. restul le vedeam condensate seara.

ma bucur foarte mult pt Iguodala. merita MVP. curry e super jucator, dar fara iguoodala pe teren Lebron ar fi marcat 50 in loc de doar 35 pe meci

iar in alta ordine de idei, cred ca s-a vazut la final ca a lipsit irving dar in multe randuri el e o nulitate pe partea defensiva, iar golden state ar fi abuzat de el, au marcatori capabili pe toate pozitiile.
echipa lor defensiva fara nicio gaura a fost cheia pentru a trece de chicago, dar la final pur si simplu nu au avut suficienta ofensiva din moment ce lebron era epuizat.

till next year.
go bulls

This Post:
11
271026.3 in reply to 271026.1
Date: 6/17/2015 1:23:32 AM
Overall Posts Rated:
345345
Eu niciodata nu am avut o pasiune pentru lebron james, insa la nivel individual a fost ok, a jucat bine. Totodata, nu este nici MVP-ul sezonului nici a finalei

Am reusit sa vad aproape toate meciurile cu exceptia meciului 6, iar GSW au fost clar echipa mai buna. Mult joc de echipa, spirit de echipa, aparare, atac, etc. Frumos de urmarit. Au obtinut un titlu de campioni binemeritat.

From: aandriuha

To: Otis
This Post:
00
271026.5 in reply to 271026.2
Date: 6/17/2015 3:05:27 AM
Overall Posts Rated:
44
Asta si a fost buba ca cleavlend au avut accidentati...2 din cei 3 jukatori monstri pe care iau cumparta practic nu au jukat in aceasta finala.....sa fost ei cred ca era altfel rezultatul.....ma refer la Irving si la kevin lowe, care este un universal excelent....marcheaza mult de la 3 puncte si recupereaza mult....nu tin minte precis dar anul trecut sau cu 2 ani in urma se pare ca a stabilit un record la double double consecutive in campionat.....

This Post:
00
271026.6 in reply to 271026.5
Date: 6/17/2015 1:34:46 PM
BV Pistons
II.3
Overall Posts Rated:
107107
Second Team:
BV Pistons II
Si eu am vazut toate meciurile. Nu am crezut nici un moment in sansa celor din Cleveland. Mai ales fara Irving, care era singurul care il putea ajuta pe LeBron pe partea ofensiva. Cred ca accidentarea lui Love i-a ajutat pe Cleveland, pentru ca el in timpul sezonului nu a jucat extraordinar si a fost pus sa stea si sa arunce de la 3 pct. Cu intrarea lui Thompson in locul lui au castigat enorm pentru ca stand sub cos a reusit o gramada de recuperari ofensive si implicit au avut atacuri in plus. Doar lucrul asta i-au tinut in meciurile pe care le-au castigat. Cu Love, nu cred ca se intampla asta. Oricum, eu ma bucur pentru Golden State, imi place Curry foarte mult, la fel si Steve Kerr. Nu mi-am dorit sa castige Cleveland pentru ca nu-i suport.
A fost foarte impresionant ce a putut face LeBron in finala cu jucatori slabuti. Imi aduce aminte de Allen Iverson din finala cu Lakers.