BuzzerBeater Forums

BB România > Program de Indrumare

Program de Indrumare

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271020.1
Date: 6/16/2015 8:08:52 AM
Overall Posts Rated:
345345
Dat fiind ca este un joc destul de complex, oricarui utilizator nou ii folosesc mici sfaturi si indrumari in directia potrivita. As dori sa incercam sa demaram un program de indrumare a noilor utilizatori in speranta cresterii bazei de manageri, in prima faza, iar consolidarea si continuitatea antrenamentului la nivel de comnunitate in a doua faza.

As avea nevoie de cativa voluntari (2-6 oameni) care sa treaca prin anumite ligi( de regula ligile 3 sunt importante) in mod regulat, cel mai bine ar fi de 2 ori pe saptamana, iar atunci cand remarca acel comunicat de presa standard de inceput pentru un manager sa ia legatura cu el spre a-i oferi indrumare.

Exemplu:
(http://www.buzzerbeater.com/team/105605/overview.aspx)

Ideea e sa oferim cel putin un suport scurt si important acelora care incep jocul. Cateva elemente de baza despre jucatori, calitati, finante, antrenament, tactici, forme, staff. Pentru inceput ar fi bine sa ne axam doar pe lucruri de baza, pentru ca mai tarziu sa urmeze lucruri ceva mai complexe.

Asadar, astept voluntari.

EDIT:

evident acei noi manageri pot fi redirectionati catre acest forum unde putem avea diverse discutii si raspunsuri la orice intrebari legate de BB

Last edited by Boston Celts at 6/16/2015 8:10:29 AM

This Post:
11
271020.3 in reply to 271020.2
Date: 6/16/2015 11:19:25 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Eu deja am vorbit cu Tudor si pe mail, si am scoutat ligile III.13-III.16. sunt peste jumatate din ele cu bots. Proportia cred ca este undeva la 65-35% in favoarea bots :P. Sunt utilizatori destul de vechi, dar sunt si cativa mai noi. Nici o echipa proaspat infiintata.

Ma ofer si eu voluntar pentru intrumare, si chiar am cateva sfaturi pentru a face performanta destul de consistenta (sa fie la nivel de RBBA cel putin 5-6 sezoane) in acest joc, dar userul respectiv are nevoie de disciplina timp de cel putin 5-6 sezoane. daca sunt amatori sa ma contacteze pe BB-mail.

Oricum unele din sfaturi le-am mai "scapat" de-a lungul timpului si pe forum. Acum as putea preda o varianta compacta si consistenta:D. Pot oferi sfaturi atat pentru cei care doresc sa isi faca jucatori proprii cat si pentru cei care vor doar sa-i cumpere.

Eu am aplicat o stuto-camila, adica cateva ceva din amandoua strategiile, singurul regret fiind ca nu antrenez romani (intre noi fie vorba la vreme respectiva nu erau jucatori romani decenti ca sa ii cumpar). Parerea mea ca e mai bine sa mergi pe una singura, oferinta o consistenta mult mai buna a echipei.

Last edited by Iwillsurvive at 6/16/2015 11:30:13 PM

This Post:
66
271020.5 in reply to 271020.4
Date: 6/18/2015 7:57:57 AM
Overall Posts Rated:
807807
Si eu cercetasem ligiile III.1 la III.4 cum am anuntat pe forumul extern, dar in ultimele 3 zile nu am putut intra pe buzzer. Daca te referi la GSW Zalau cu jucatorul de 18 ani cu potential 10 are un salariu adecvat pentru al face de nationala atat U21 cat si NT. Nici cel de 19 ani nu e rau, cu sanse mai mari pentru NT.
Binenteles ca ma ofer voluntar in acest program de indrumare, la care sper sa intervina cat mai multi manageri.

This Post:
11
271020.9 in reply to 271020.8
Date: 6/19/2015 4:25:58 AM
Overall Posts Rated:
345345
In primul rand, multumesc pentru receptivitate si implicare!

In momentul de fata eu ma ocup de cei mai tineri, cu exceptia a doi jucatori unul de 25, altul de 26. Aceia sunt, in principiu, extreme.

Eu la mine in echipa am ceea ce as vrea sa fie o viitoare extrema, un aruncator, si o extrema de forta(care poate vor atinge de NT dar am indoieli ca vor putea, ramane de vazut)

Vin din urma la 19 ani 2 extreme, Remus mai are un cj si un ar cu potential bun si eu zic ca poate atinge NT.

Ar mai fi o extrema de forta si poate un pivot. Dar pivotul e nesigur si mai mult pentru U21 decat NT.

In rest, pentru U21 S34 avem vreo 10 oameni de exterior, cred ca va fi cel mai bun sezon de exterior pe care l-am avut vreodata. Si vreo 4 de interior. De acestia sunt destul de sigur ca vor fi bine antrenati.

Din punctul meu de vedere, zic ca ne trebuie niste extreme de forta. Ne trebuie niste oameni mari cu pase si cu aparare exterioara(macar peste 10 ambele). Eu zic ca de asta vom duce lipsa. Exteriorul pare sa fie asigurat. Si extreme poti, deoarece este tot timpul nevoie, si in general sunt foarte ieftine(ca si salar) si foarte eficiente(insa dureaza 6-8 sezoane sa faci una calumea).

Last edited by Boston Celts at 6/19/2015 4:27:20 AM

This Post:
00
271020.11 in reply to 271020.10
Date: 6/30/2015 3:35:02 PM
Overall Posts Rated:
345345
(106274)

echipa noua