BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Sezonul 31-33

[U21] Sezonul 31-33 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
270342.1
Date: 5/9/2015 5:38:19 PM
Overall Posts Rated:
345345
Vor fi 3 sezoane grele, de tranzitie, insa (sper eu) cu rezultate marete pe partea de antrenament.

Lotul nostru din acest sezon este modest si nu ma astept la meciuri mari. Avem un inceput norocos impotriva Algerienilor si fratilor Moldoveni, unde ar trebui sa prindem 2 victorii usoare. Inafara de acestea, orice e posibil. Aproape orice echipa din top 45 ne va pune probleme serioase.

Pe termen scurt, caut sa fie antrenati cat mai multi jucatori din aceasta generatie. Am avut o surpriza placuta sa gasesc o mana buna de manageri care s-au implicat si se vor implica. Din RBBA pana in liga a 3-a. In S34 vom avea o echipa solida de U21.

Pe termen lung si foarte lung.... Nationala ajunge incetisor la limitele ei. Iar ce vine imediat din urma este ceva mai slab(dupa parerea mea). Deja sunt manageri care se vor ocupa intens de antrenarea unor jucatori tineri(de la 23 de ani in jos), iar speranta este ca vom reusi sa slefuim putin nationala in 6-7 sezoane. Deocamdata sunt doar sperante insa poate le vedem si conturate. Orice calatorie lunga incepe cu un prim pas.

Am crescut mult ca si comunitate si sper sa o facem in continuare.

Sanatate!
T.

This Post:
00
270342.2 in reply to 270342.1
Date: 5/19/2015 1:37:34 AM
Overall Posts Rated:
345345
Dupa primele doua meciuri s-a afisat programul pentru saptamanile urmatoare.

Vom intalni Emiratele Arabe, Chile, Austria, Peru, Muntenegru, si Japonia.
In urma celor doua meciuri usoare, ne aflam pe un inselator loc 2 la global. Drept urmare, obiectivul nostru in acest sezon este calificarea in fazele eliminatorii ale competitiei.

Sa avem bafta!

Last edited by Boston Celts at 5/19/2015 1:37:51 AM

This Post:
22
270342.3 in reply to 270342.1
Date: 5/20/2015 9:08:30 AM
Overall Posts Rated:
88
Salutare,

Am revenit in joc de cateva saptamani, dupa o lipsa de cateva sezoane bunicele. Da aveti o etapa de tranzitie, dar si o lista de useri activi cu care se poate face ceva. La noi e totul varza. La anul o sa candidez si voi incerca macar sa fie un U21 de tranzitie pentru Nationala Mare. Suntem doar 15 useri activi, dintre care 2 cred ca nu se logheaza deloc

In tema cu U21 sez 34 ai dat link-urile cu meciurile Rusiei. In trecut eram si pe forumul lor, stiind rusa la perfectie (ma rog asa e pe la noi...), si am vazut cat de bine sunt organizati. Rusii au un orgoliu national mare. Se organizau precum incerci tu acum pe sezoane inainte, a fost creat un site extern, la care lucrau si careva statisticieni. Incercau sa elaboreze cate ceva. Un fel de NT scout si 'stats picker' aveau la sigur... Au trecut ceva sezoane si, cat am lipsit, au crescut simtitor.

Voi, fratilor, sunteti 191 useri activi. Aveti potential si tarie. Va urez succes si o sa va tin pumnii. Din pacate, insa, nu prea avem sloturi pentru a antrena ceea ce avem noi...

Hai Romania!!!

Chapura (in trecut Damir).

This Post:
00
270342.5 in reply to 270342.4
Date: 5/20/2015 11:55:15 AM
Overall Posts Rated:
88
Thanks si Bine v-am regasit, dragi veterani!

This Post:
00
270342.6 in reply to 270342.3
Date: 5/20/2015 3:16:07 PM
Overall Posts Rated:
345345
Salut si bine ai revenit!

Am incredere ca S34 va fi pentru noi un sezon extraordinar. Estimez ca vom avea o echipa U21 decenta, si ca putem demara schimbarea intregii nationale mari. E un proiect destul de pretentios, insa am sperante mari.

Pana si noua, care suntem 191 ne gasim foarte greu un staff de nationala si oameni care sa se implice. Exista un gram de retinere pe care inca nu l-am inteles. Sincer, cred ca multora din utilizatorii nostri le este frica sa incerce si sa n-o dea in bara cu ceva. Imi pot inchipui ca cu 15 useri este extrem de greu.

O spusesem si cu alte ocazii, mi-am dorit ca echipa a doua sa nu fie Utopia, si o micro-natiune. Mi-ar fi facut mare placere sa am o echipa moldoveneasca

In orice caz, imi pare bine ca ai revenit, si sper sa puteti face treaba. Daca vreodata aveti nevoie de un slot de antrenat puteti gasi si aici. Mi-ar placea sa colaboram.

This Post:
22
270342.7 in reply to 270342.6
Date: 5/21/2015 4:01:46 AM
Overall Posts Rated:
88
Multumesc frumos. Vezi ca o micro-natiune are un avantaj economic considerabil si un mediu ideal pentru a antrena. Doar ca suntem o micro-natiune BB si o mare natiune ROMANEASCA!

O zic eu, casatorit cu o rusoaica, cu cel mai mare baiat care nu vorbeste romana si cel mic vorbeste un mix de nu-l inteleg nici eu Ei, dar le rezolv eu p-astea. Va avea profesori buni la romana si va creste un derbedeu cum se cade

Voi fi mereu alaturi.

This Post:
00
270342.8 in reply to 270342.7
Date: 5/21/2015 3:30:28 PM
Overall Posts Rated:
3939
Bine ai revenit !!! Multa bafta cu noua echipa . Foarte amuzant comentariul de mai devreme:))

This Post:
00
270342.9 in reply to 270342.8
Date: 5/26/2015 12:50:55 AM
Overall Posts Rated:
345345
in spiritul statisticilor temporare si amuzante, astazi ne aflam pe locul 1 in clasamentul turneului de consolare.
Sigur, am avut meciuri contra 3 echipe mai slab cotate.

(http://www.buzzerbeater.com/world/standings.aspx?teamid=1...)

Am reusit sa profitam si sa ne facem un cosaveraj serios, ceea ce ma bucura. Saptamana viitoare vom juca impotriva celor din Chile, care au o echipa solida de U21. Ma astept sa fie un meci competitiv.

Hai Romania!

This Post:
22
270342.10 in reply to 270342.9
Date: 5/26/2015 2:06:46 AM
Overall Posts Rated:
88
N-am reusit sa prind meciul live, dar rezultatul e frumos!

Cu sperante mari la meciul cu Chilie. Hai Romania!

This Post:
22
270342.11 in reply to 270342.10
Date: 6/9/2015 6:53:49 AM
Overall Posts Rated:
345345
Din pacate, meciul cu Chile am reusit sa il pierdem la 2 puncte. Nu era esential pentru noi insa am fost foarte aproape de un parcurs perfect.

Ieri, insa, am reusit sa facem un pas mare catre calificarea in fazele eliminatorii invingand o echipa puternica a Austriei, insetata de victorie. Astfel incat, ne aflam pe un calduros loc 9 la general cu cel mai bun cosaveraj dintre toti cei cu o singura infrangere(si al doilea cel mai bun cosaveraj din intreg clasamentul).

Mai avem un meci foarte greu impotriva celor din Peru, urmand sa avem 2 meciuri mai usurele(speram) care ar trebui sa ne duca cu pasi repezi in saisprezecimi.

Pe aceasta cale felicitam si prima victorie a nationalei mari impotriva Muntenegrului.

Hai Romania!