Salutare,
Am revenit in joc de cateva saptamani, dupa o lipsa de cateva sezoane bunicele. Da aveti o etapa de tranzitie, dar si o lista de useri activi cu care se poate face ceva. La noi e totul varza. La anul o sa candidez si voi incerca macar sa fie un U21 de tranzitie pentru Nationala Mare. Suntem doar 15 useri activi, dintre care 2 cred ca nu se logheaza deloc

In tema cu U21 sez 34 ai dat link-urile cu meciurile Rusiei. In trecut eram si pe forumul lor, stiind rusa la perfectie (ma rog asa e pe la noi...), si am vazut cat de bine sunt organizati. Rusii au un orgoliu national mare. Se organizau precum incerci tu acum pe sezoane inainte, a fost creat un site extern, la care lucrau si careva statisticieni. Incercau sa elaboreze cate ceva. Un fel de NT scout si 'stats picker' aveau la sigur... Au trecut ceva sezoane si, cat am lipsit, au crescut simtitor.
Voi, fratilor, sunteti 191 useri activi. Aveti potential si tarie. Va urez succes si o sa va tin pumnii. Din pacate, insa, nu prea avem sloturi pentru a antrena ceea ce avem noi...
Hai Romania!!!
Chapura (in trecut Damir).