BuzzerBeater Forums

BB România > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269430.3 in reply to 269430.2
Date: 4/29/2015 8:54:53 PM
Overall Posts Rated:
44
Am antrenor echipa Argentina, am în rândurile mele o bază românească, cifra de draga echipa. Am conduce NT român, pentru că eu cred că poți motiva formatori pentru a pregăti jucătorii de la U21

I coach Argentina team, I have in my ranks a Romanian base, the figure of the team dear. I direct the NT Romanian, because I think you can motivate trainers to prepare players from the U21

Message deleted
From: Dacian
This Post:
11
269430.5 in reply to 269430.2
Date: 4/30/2015 2:15:25 AM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Avand in vedere ca nu exista un candidat real si motivat., i-as propune lui ilysian sa preia acest mandat.

El are un palmares bogat si multa experienta, si avand in vedere si cele spuse de Otis in mandatul trecut, cam toata lumea pare de acord, ca, datorita fondului redus de jucatori, la acest nivel nu putem spera la prea mult.
O privesc deci ca pe o numire onorifica si nu ca pe incarcare de responsabilitate si asteptari.

Ce zici, ilysian ?

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: Otis

This Post:
11
269430.11 in reply to 269430.6
Date: 4/30/2015 3:55:05 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
Avand in vedere interesul manifestat de anul trecut despre sanatatea echipei as zice ca fata de altii chiar vrea sa se preocupe. Altfel mi ar parea rau sa cred ca ala a foat doar un comebtriu/atac random.

Deci si eu l as vota pe ilysan.

Sa mi ziceti daca trebuie sa candidez incat cu totii sa aveti un dusman comun si sa il sprijiniti pe contracandidat

Altceva n am de adaugat.