BuzzerBeater Forums

BB România > nivel staff

nivel staff

Set priority
Show messages by
From: Otis
This Post:
00
267404.1
Date: 1/30/2015 7:14:37 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
guys vroiam sa stiu daca cineva are experienta sau a citit undeva pe forumuri care ar fi diferentele procentuale intre un anumit nivel de staff si altul.

de-a lungul timpului am avut staff de toate nivelurile, iar asta a implicat si bani risipiti pe salarii exagerate de world renowed .insa le-am dat fire repede fiindca nu imi puteam forma o parere suficient de repede si am oprit risipa.

pot sa va confirm ca la doctori si la PR nivelul standard e advanced, iar diferentele intre exceptional si advance sunt undeva spre 60-70%. adica diferenta intre doctor 4 si doctor 6 e ca lal cel din urma n-am avut niciodata accidentari de peste 2 sapt.
la PR la fel insa acolo conteaza mult si performanta echipei motiv pentru care nu am putut sa imi fac o parere la fel de accurate asupra contributiei efective a PR manager.

nedumerirea pe care o am eu e privitoare la antrenor. un antrenor nivel 4 e standard, si lumea se bate, nujustificat zic eu, pe antrenor de nivel 6 cu salarii mici cu niste preturi de te doare minte.

astfel cat credeti, nestiintific ci doar spit-take ca ar di diferenta intre coach nivel 4 si coach nivel 5 sau 6.
coach parrot in formulele sale ar zice ca e o diferenta de doar 5% (cinci!) ceea ce mi se pare obscen de putina diferenta care sa justifice sumele aruncate pe piata de transfer a antrenorilor.

pareri impresii etc?

This Post:
00
267404.2 in reply to 267404.1
Date: 1/30/2015 8:34:10 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
din sapaturile mele pe forumurile internationale, diferenta dintre niveluri este de cum ai zis si tu 5% exceptie facand antrenorii de 6 si 7 care ar fi o diferenta de 3%.
Pentru o intelegere mai usoara o sa dau un exemplu.
Sa presupunem ca un antrenor de 5 are viteza de antrenament de 100% (antrenorul de 5 este echivalentul antrenorului vechi de 10 pentru cine mai tine mine sistemul vechi de antrenori). deci cu un antrenor de 4 ai viteza de 95% pentru unul de 3 viteza e de aproximativ 90%, unul de 2 are este o idee sub 85% iar cel de baza se pare ca e sub 80% nefiind o descrestere liniara. revenind la antrenorul de 6 el are viteza de 102-103% iar unul de 7 cam 105%. Asta e consensul general la care s-a ajuns. de asemenea s-a ajuns la concluzia ca cel mai rentabil strict dpdv financiar este cel de 3, iar pentru antrenament pe termen lung este cel de 5. antrenorii de 6 sau 7 se merita doar pentru nationala U21 unde fiecare pop conteaza. daca ati gasit ceva mai nou de martie-aprilie 2014 va rog sa ma corectati.

@Otis Gata te apuci de antrenament?

Last edited by Iwillsurvive at 1/30/2015 8:38:48 AM

This Post:
00
267404.3 in reply to 267404.2
Date: 1/31/2015 5:14:17 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
se pare ca asa este cu diferenta de nivel. lumea defapt se bate pt u21 si uneori eficientizarea salariului. personal nu ma avantajeaza mai mult de advaced pt antrenor.

voi antrena pt a mai aduce bani in vistieria clubului, nu doar ca sa pastrez ce antrenez. aveam bani de risipit pe antrenor dar mai bine ii pastrez, tocmai pt a evita sa ard banii pe care ii strang cu greu. una peste alta am buget de div II acum.

voi antrena un roman cand o sa il trag din nou in draft si va avea potential minim perennial allstar. nu sunt fan al adoptiei. anul asta am tras un jucator care imi poarta prenumele. sunt constient ca nu e o coincidenta atat de mare dar ala nu fi concediat ever ;)

Last edited by Otis at 1/31/2015 5:17:15 AM

From: aandriuha

To: Otis
This Post:
00
267404.4 in reply to 267404.3
Date: 2/6/2015 10:29:28 PM
Overall Posts Rated:
44
interesant cit e bugetul pentru liga 2 ? vreo 10 mln?

From: Otis

This Post:
00
267404.5 in reply to 267404.4
Date: 2/7/2015 4:21:24 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
473473
Second Team:
The D-fenders
ma refeream la salarii, nu la buget. sau altfel zis cheltueli bugetare

am avut la data postului salarii de 300k. ceeea ce e standard pt div ii. acum am aproape 500. mai adecvat.
nu am 10 mil. nici macar 1. am consumat banii in mod constant ca sa concurez. daca aveam si 100k ramasi in vistierie, i-as fi cheltuit ca sa iau titlul