BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Vladari Evrope!!!

Vladari Evrope!!!

Set priority
Show messages by
From: MarkKo
This Post:
00
258976.1
Date: 5/18/2014 4:25:22 PM
Overall Posts Rated:
132132
Dobili smo nove vladare Evrope....Kakvo finale...kakav vikend u Milanu.... Kakvo finale!Ponos Izraela izdominirao prekaljene vedete i prvog konkurenta za prvo mesto sa sve onim bradonjom Rodrigesom...fernandesom i ostalim preskupim igracima...ipak kao pobednici izlaze igraci ponosa Izraela noseni fanaticnom podrskom 12 k navijaca...kakva ludnica, potpuno zasluzeno i izuzetno mi je drago zbog njih a jos vise mi je drago sto su dobili reala...ipak su realno bili "underdogs" u petak a vidi ih sad....predvodjeni maestralno gospodinom D.Blatom....Tyus pokidao..a sta reci za Rice a? sve u svemu zasluzeno. .jeste real dominirao celu sezonu al izgleda ih gameengine nije pogledao u finalu :) kakva su vasa misljenja,zasluzeno?Ne?

dobro dodje malo razonode nakon 4 dana tuge u Srbiji

ne zaboravite poslati prazan Sms na broj 1003 kosta 100 dinara...a upuceno je unesrecenim sirom zemlje od poplava :(

Uzdravlje!

Last edited by MarkKo at 5/18/2014 4:26:37 PM

This Post:
00
258976.2 in reply to 258976.1
Date: 5/18/2014 6:04:08 PM
Overall Posts Rated:
1717
Makabi zasluzeno pobedio.
A zasto nisi spomenuo Juniore Crvene Zvezde koji su pobedili u juniorskoj evroligi sto je mnogo veci uspeh za srpsku kosarku nego Makabijeva pobeda koja nema nikakav znacaj za nasu kosarku, osim sto je bilo mnogo lepih poteza.

This Post:
00
258976.3 in reply to 258976.2
Date: 5/18/2014 6:07:45 PM
Overall Posts Rated:
132132
zaista nisam ispratio to takmicenje do kraja.... i nije bilo namere nikoga omalozavati jednostavno komentar na vrhunsko finale eurolige :)

a i Zvezdanu slabo pratim generalno....

Indijana dobi Majami u prvoj utakmici finala istoka?! Iznenadjenje?!? :) po meni nikako ne ;)
takodje dobra utakmica...

p.s. a kakve veze ima sa Srpskom kosarkom to sto je bilo dosta lepih poteza? ;) :O

Last edited by MarkKo at 5/18/2014 6:09:31 PM

This Post:
00
258976.4 in reply to 258976.3
Date: 5/19/2014 3:36:18 AM
Overall Posts Rated:
1717
To sto je bilo puno lepih poteeza nema veze samo sa srpskom kosarkom vec sa celom evropskom kosarkom tako sto kosarkasi mogu da nauce i ponove neke poteze lepe za oko. Finale je bilo vrhunsko tu se slazem.
Sinoc sam gledam Indijanu i Majami, Majami katastrofalan sut van reketa pogotovo Bosh koji je sut za 3 poena imao mislim 0 od 6 ali mislim da ce Majami pobediti u seriji

This Post:
00
258976.5 in reply to 258976.4
Date: 5/19/2014 9:39:14 AM
Overall Posts Rated:
199199
Ne mora da znaci, cinjenica je da je istok strasno slab ove sezone, i da Majami ima otvoren put ka finalu, ali postoje neke sanse i da Indijana prodje, mada minimalne...
Po rosterima neka moja procena ukazuje na to da ako Bruklin nije uspeo da izbaci Majami, tesko ce to poci za rukom Indijani, ali eto, dobro su usli... :)
Zapad sve jaci i jaci, kada bi moglo pola timova da se prebaci na istok, pa da budu obe strane ujednacene... cenim da su i Blejzersi i Voriorsi i Klipersi (ispale ekipe) jaci od Indijane...
Staroj gardi mogu da zavidim samo, mnogi su mislili da ce ih Blejzersi pokopati na kontre, ali eto, iskustvo zlata vredno uz solidne fizicke predispozicije za tu starost igraca...
Oklahomu u zadnje vreme dosta gotivim, imaju mladji sastav, i sto je najbitnije SVOJ... tesko ce proci Sparse, a sto je najgore jos teze isparirati Majamiju... ali lepu kosarku igraju, zato ih i preferiram u Plej - ofu...

Cestitke Makabiju i Zvezdi, ovde je definitivno najgore prosao Real, koji je ostao bez 2 trofeja... (o fudbalu da i ne pricam xD)

P.S. Saljite poruke na 1003, ima jos ugrozenih...

From: MarkKo

This Post:
00
258976.6 in reply to 258976.5
Date: 5/23/2014 6:41:54 PM
Overall Posts Rated:
132132
Nebi se bas slozio u vezi indijane...odlicna je to ekipa,i majami ce imati problema sa njima...ja bi iskreno voleo gledati spurse i pacerse u velikom finalu 😊 ... Majami ima te zvezde... Ali trener im je marioneta...nemaju pravog vodju na terenu...nemogu ih biti trojica ili cetvorica nikako...indijana sa druge strane prreti sa svih pozicija...neznas ko je opasniji...a cent.linija im je mislim od ove 4 ekipe mouda i najjaca.. + su totalno rastereceni i ovo im je vec vise od zacrtanog cilja na startu sezone...sto se tice zapada...ista prica godinama osim sto sada nema lakersa koji su imali ocajnu sezonu...tunder ..mlad tim,poletan..mozda i previse...ali umeju..licno ih ne gotivim.,nijee to bas tako dobra kosarka,visse neko silovanje po meni :) sta bi oni bez durenta? A spursi....sta reci,kakav kolektiv,kakav apoj mladosti i iskustva!!! Od starije garde vidi se da svi drze basket u malom prstu i prosto se igraju sa protivnicima...i voleo bi da bas oni uzmu prstenje...mozda im je i ovo poslednja sansa,da se ne lazemo....imaju oni vec staza za penziju 😊 sve u svemu...predstoji nam izuzetnih par nedelja za uzivanje za sve ljubitelje kosarke preko bare 😎

Uzdravlje!! 🍹

This Post:
00
258976.7 in reply to 258976.6
Date: 5/24/2014 3:30:46 AM
ALE I NEMANI
II.2
Overall Posts Rated:
415415
Napisao si gomilu gluposti.
Indiana ni najmanje nije rasterećena. Celu sezonu si čekali na duel sa Majamijem i iskidali se da bi imali prednost domaćeg terena, a da li će im to biti dovoljno, zavisi ponajviše od LeBrona, koji je pravi i jedini vođa tima sa Floride. Kad treba Majami odigra najjaču odbranu i ti malo ko može da im parira.
Na zapadu, mislim da su KD i dužina ispucali sav mogući kredit za ovu sezonu, što se tiče sudija, sreće i svega ostalog. Kako bi oni igrali bez Duranta?! Isto kao i svaka druga ekipa bez prve violine (npr. Majami bez LeBrona, ili San Antonio bez Parkera).
Jedino bih se složio sa tobom oko čete Grega Popoviča. Zaslužili su još jednu titulu, za sve ove godine vrhunske košarke.

This Post:
00
258976.8 in reply to 258976.7
Date: 5/24/2014 4:17:11 AM
Overall Posts Rated:
1717
Majami se seta do titule lagano.

This Post:
00
258976.9 in reply to 258976.7
Date: 5/24/2014 5:06:10 AM
Overall Posts Rated:
132132
Mislim da se Vejd,Bos i Spolstra nebi slozili sa tobom 😊

u svakom slucaju bice dosta napeto pre svega tu mislim na istok...vreme ce pokazati,mislim da ce majami dosta istrosen uci (ako) u finaale..

This Post:
00
258976.10 in reply to 258976.9
Date: 5/24/2014 5:36:51 AM
Overall Posts Rated:
1717
Iskreno se nadam da ce da bude zanimljivo kao prosle godine, ali sad naprimer indijana nema sta da trazi. Sto se tice velikog finala opet je majami u prednosti zato sto imaju fizicki spremnije igrace, ali Greg Popovich najbolji trener NBA mozda moze da im parira nekom jedinstvenom taktikom, ali indijana nema sanse

From: *DJolle*

This Post:
00
258976.11 in reply to 258976.6
Date: 5/24/2014 5:59:03 AM
Overall Posts Rated:
199199
Nebi se bas slozio u vezi indijane...odlicna je to ekipa,i majami ce imati problema sa njima...ja bi iskreno voleo gledati spurse i pacerse u velikom finalu 😊 ... Majami ima te zvezde... Ali trener im je marioneta...nemaju pravog vodju na terenu...nemogu ih biti trojica ili cetvorica nikako...indijana sa druge strane prreti sa svih pozicija...neznas ko je opasniji...a cent.linija im je mislim od ove 4 ekipe mouda i najjaca.. + su totalno rastereceni i ovo im je vec vise od zacrtanog cilja na startu sezone...sto se tice zapada...ista prica godinama osim sto sada nema lakersa koji su imali ocajnu sezonu...tunder ..mlad tim,poletan..mozda i previse...ali umeju..licno ih ne gotivim.,nijee to bas tako dobra kosarka,visse neko silovanje po meni :) sta bi oni bez durenta? A spursi....sta reci,kakav kolektiv,kakav apoj mladosti i iskustva!!! Od starije garde vidi se da svi drze basket u malom prstu i prosto se igraju sa protivnicima...i voleo bi da bas oni uzmu prstenje...mozda im je i ovo poslednja sansa,da se ne lazemo....imaju oni vec staza za penziju 😊 sve u svemu...predstoji nam izuzetnih par nedelja za uzivanje za sve ljubitelje kosarke preko bare 😎

Uzdravlje!! 🍹

Pazi, ja licno mislim da OKC ima bolju unutrasnju liniju, pre svega onu snaznu (Perkins i Ibaka), i jedan od vecih problema je povreda Ibake (jednog od najboljih blokera ove sezone), tako da Dankan moze sad da radi sta hoce... sto nam je bilo prilozeno u obe utakmice.
A sto se tice stare garde, Dankanu i Djinobiliju bi trebalo da je ovo zadnja sezona, samim tim bi bilo lepo da karijeru zavrse uzimanjem prstenja... Parker ce da odigra jos minimum 2 sezone, a neko moje misljenje je da Sparsovi mladi igraci nece biti kao legendarna stara garda i da svi NBA velikani cekaju odlazak iste u penziju.